Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
amúgy nem abból áll, hogy jaj szegény én nem látom a kedvenc animémet,
Tudom hogy nem ebből állt a mondanivalód hanem abból hogy milyen geci az Animax hogy amikor te leteszed a segged a tv elé akkor miért nem animét vetítenek....
"mert amikor lehetőségem adódik, hogy letegyem a fenekm a tv elé animaxot nézni a logón és a reklámokon kívül 90%-ban nem animét kapok"
"de én nem azt a szolgáltatást kapom, amit várok... ne adj Isten elvárok"
Én csak azt nem értem hogy miért várod el azt hogy amikor te tv-zel akkor animét adjanak? Miért nem lehet az hogy úgy intézed a dolgaid (szórakozás, tanulás stb...) hogy akkor nézz tv-t amikor olyan megy ami érdekel is.
Megértem én ha valaki azt várja el az Animaxtól hogy többségében animéket vetítsenek pl hétvégén (mivel ugye azt írtad ilyenkor szoktad nézni), na de te nem ezt várod el... Ha ezt várnád el akkor ez már teljesült is (ahogy lentebb kifejtettem a hétvégi műsort).
De szerintem hagyjuk az egészet. Megszoktam már hogy mindig a rajongóknak/fanoknak van igazuk és mi "belsősök" (akik általában japánokkal tárgyalnak anime vagy manga ügyben), mi vagyunk a hülyék mindig és mindig mi látjuk sz.rul a helyzetet.... És a rajongók ezerszer jobban és okosabban látják a magyar piacot, hogy mit kellene kiadni, hogy a kiadóknak vagy Animaxnak mit kellene csinálni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-10-24 00:58:08
"Azt kell, hogy mondjam", hogy úgy is írtam le, mint egy egyéni szoc. problémát, ami, amúgy nem abból áll, hogy jaj szegény én nem látom a kedvenc animémet, hanem pusztán abból a tapasztalatból, hogy ni ni, hát itt megint nem anime megy. Nem tudom, mire fel kapsz itt mindjárt agyvérzést. Nem igazán érzem, hogy arra reagáltál volna, amit írtam. Vagy nem érted, mit mondtam, vagy nem érted, hogy mondtam. Ez egy vélemény volt, személyes példával. Bírom, hogy itt egyszer azért csapnak le embereket, mert általánosítanak, máskor meg azt róják fel nekik, hogy véleményt mondanak. Tiszteljük egymást már egy kicsit jobban.
hogy letegyem a fenekm a tv elé animaxot nézni a logón és a reklámokon kívül 90%-ban nem animét kapok. Ez persze lehet az én hibám, hogy szar az órarendem, túl pedálozós szakra járok, de én nem azt a szolgáltatást kapom, amit várok... ne adj Isten elvárok.
Innentől kezdve azt kell hogy mondjam hogy egyéni szociális probléma hogy 20 évesen nem vagy képes beosztani a saját idődet. És ezt úgy jelentem ki, hogy megnéztem az Animax műsorrendjét. Te is ezt tetted? Vagy netalán csak a levegőbe beszélsz mindenféle ostobaságot?
Hétköznap este 8-11-ig animéket vetítenek, ha jól gondolom ezt nevezik főműsoridőnek! Ha hétköznap este 8-ig a suli padja mögött ülsz akkor megértem hogy nem tudod nézni...
Érdekes hogy én mindig meg tudtam az ilyen problémát oldani 18 év alatt is. Ráadásul általában este tanultam, mert jobban fogott akkor az agyam, de ettől függetlenül ha volt olyan műsor amit meg akartam nézni tudtam úgy rendezni a napomat hogy meg is tudjam nézni. Persze biztosan csak én vagyok ilyen csodabogár....
Hétvégén pedig 8-9-ig, majd 11-től végig animék mennek. 6 órás műsorból 2 óra élőszereplős, 4 órában pedig anime megy. Bocs, de ez közel sem azt jelenti hogy többségében nem animék mennek a csatornán...
Az hogy te általában pont akkor ülsz a tv elé amikor nem animéket játszanak egyéni probléma. Könyörgöm 20 éves vagy, oldd meg a problémákat ne pedig nyafogj!
Andicilin:
Ha jól tudom a Sony tulajdona az AXN (és alcsatornái) is, szóval van hol élőszereplőset játszani.
Szerk: vadooc 2010-10-23 23:44:14
Igazából Tonyának említettem én is hogy miért van ez és akkor magyarázta el.
Gondoltam, hogy belsős infó, de ha már te itt nyilvánosságra hoztad, akkor akár ő vagy ők is megtehették volna. És egyébként miért van ez? Minden Animax csatornán így van? Ha igen, akkor is miért? A Sonynak nincs más olyan csatornája, ahol élőszereplős filmek, sorozatok mennek?
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy nem baj az élőszereplős cucc, de az ne showműsor legyen már! Abból itthon is annyi van, mint a szemét, és attól, mert japán még nem feltétlenül lesz érdekesebb, mint egy élőszereplős sorozat, sőt. Én doramákat, de akár még amerikai sorozatokat is sokkalta inkább néznék. Vagy vehetnének musicaleket, amiket elég lenne csak feliratozni. Pl. a Bleachnek is vannak ilyen musicalnek nevezett dolgai. (Az más kérdés, hogy mit gondolok magáról a történetről, hát még ugyanarról megzenésítve. )
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Én mondjuk nem nagyon nézem a csatornát (most már vagy 1 hónapja csak M1, RTL klub és TV2 csatornánk van, mert visszamondtuk az előfizetésünket), de ettől függetlenül előrelépésnek tartom hogy legalább van és játszanak animéket (is). Bezzeg amikor otthon éltem akkor nyálaztam hogy milyen jó másoknak hogy este nem a Cool TV jön be hanem az Animax, mert akkor lett is volna időm éjjelente azt nézni hétköznap is. Most már más helyzetben vagyok, ritkán néztem amikor még volt. Ettől függetlenül határozottan jónak tartom hogy van Animax Magyarországon és a mai fiatalok nincsenek olyan kényszerhelyzetben mint annó én tizenévesen hogy csak német csatornákon (ha a szolgáltatójánál egyáltalán volt, mert nálunk egy idő után már elvették a német RTL II-t) nézhetett animét vagy pedig az RTL klubon.
És tök jó, hogy van manga is, azt se külföldről lehet csak beszerezni. Meg ha szarkaztikus akarok lenni akkor áram meg melegvíz. hip hip
Nyilván kompromisszumokra van szüksége a csatornának, hiszen nem brazil szappanoperákat játszik, ami "mindig, mindenkinek, mindenhol" kell, de tény és való, hogy pl. az én szemszögemből nincs előrelépés, ahhoz a "kőkorhoz" képest, amit említesz, mert amikor lehetőségem adódik, hogy letegyem a fenekm a tv elé animaxot nézni a logón és a reklámokon kívül 90%-ban nem animét kapok. Ez persze lehet az én hibám, hogy szar az órarendem, túl pedálozós szakra járok, de én nem azt a szolgáltatást kapom, amit várok... ne adj Isten elvárok.
Pl. ha azt vesszük, hogy rendben van ez a megkötés, hogy x%-ban élőszereplős filmeket/műsorokat kell adniuk, miért teszik hétvégén főműsoridőbe? Vagy rendben tegyék, de miért masszívan egy, 2 órás blokkba?
Az hogy végre van anime csatorna, szerintem nem azt jelenti, nah akkor kuss legyen mindenki örül, ez van kész, ezt kell szeretni. Hanem, hogy hip hip van egy alap, amiből lehet építkezni, lavírozva a néző igények és a szerződések feltételei között lehetőleg egyre jobban kielégítve a nézői igényeket. És ha már itt tartunk ebből a szempontból visszasírom az "A+", lehet, hogy négy anime ment rajta nyolctól háromig rogyásig, de csont anime volt. (az már tényleg egyéni vélemény, hogy az egész "dizájnja" jobban tetszett ez a mostani nekem túl amerikás.. tudom most már egy szép kis hálózat része vagyunk)
Az Animax szerződésében benne van hogy X%-ban élőszereplős filmet kell játszaniuk.
Én erről még nem hallottam. Mondták már ezt valahol? Csak mert sok mindent megmagyarázhatnának vele.
Igazából Tonyának említettem én is hogy miért van ez és akkor magyarázta el.
Az Animax szerződésében benne van hogy X%-ban élőszereplős filmet kell játszaniuk.
Én erről még nem hallottam. Mondták már ezt valahol? Csak mert sok mindent megmagyarázhatnának vele.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-10-23 20:59:06
(#1327) Az Animax szerződésében benne van hogy X%-ban élőszereplős filmet kell játszaniuk. Ahogy lehetett látni van hajlandóság a csatornában hogy ezek ne amcsi (vagy bármilyen) sorozatok legyenek, hanem tényleg élőszereplős japán filmek (ld Méz és lóhere, DN) de mivel ezeket elég nehéz megszerezni ezért kénytelenek egyenlőre mással beérni.
Én mondjuk nem nagyon nézem a csatornát (most már vagy 1 hónapja csak M1, RTL klub és TV2 csatornánk van, mert visszamondtuk az előfizetésünket), de ettől függetlenül előrelépésnek tartom hogy legalább van és játszanak animéket (is). Bezzeg amikor otthon éltem akkor nyálaztam hogy milyen jó másoknak hogy este nem a Cool TV jön be hanem az Animax, mert akkor lett is volna időm éjjelente azt nézni hétköznap is. Most már más helyzetben vagyok, ritkán néztem amikor még volt. Ettől függetlenül határozottan jónak tartom hogy van Animax Magyarországon és a mai fiatalok nincsenek olyan kényszerhelyzetben mint annó én tizenévesen hogy csak német csatornákon (ha a szolgáltatójánál egyáltalán volt, mert nálunk egy idő után már elvették a német RTL II-t) nézhetett animét vagy pedig az RTL klubon.
Szerk: vadooc 2010-10-23 21:01:09
beküldve: 2010-10-23 20:42:04
(#1326) Örülök, hogy van valaki aki eggyetért velem.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Én nagyon szeretem a csatornát. Mostanság van egy-két újítás ( Bleach, Naruto.). Viszont ez a sok más baromság nem jön be. Szerintem ha már a csatorna neve Animax akkor adhatnának tisztán csak animékat. Nem tudom nektekk mi a véleményetek, de nekem ez.
Maximálisan egyetértek. Hülyét kapok, amikor szombat-vasárnap, mikor időm is lenne animaxot nézni 9-től éjfélig kb. akármikor rákapcsolok minden megy az ég-világon csak anime nem.
Legalább rajzfilm lenne könyörgöm ... az illúzió megmaradna
Szerk: LazaRé 2010-10-23 14:52:44
beküldve: 2010-10-23 13:49:52
(#1324) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-10-23 00:50:27
(#1323) Én nagyon szeretem a csatornát. Mostanság van egy-két újítás ( Bleach, Naruto.). Viszont ez a sok más baromság nem jön be. Szerintem ha már a csatorna neve Animax akkor adhatnának tisztán csak animékat. Nem tudom nektekk mi a véleményetek, de nekem ez.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-10-03 19:20:22
(#1322) nemtom minek ennyire parázni. majd egszer úgyis leadják azokat amiket bejelentettek. ha lessz a tv-ben úgyis tudni fogtok róla. és ha most tudjátok meg a cíímeket akkor sem nézhetitek meg 1 percel sem elöbb.
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-10-03 18:54:23
(#1321) Az utolsó FMA-epizódot valószínűleg direkt visszatartják, mert a hivatalos YouTube-csatornájukon sincs fent. De hogy mi lehet ennek az oka, azt fel nem foghatom...
Erről a Lupin-moziról még nem hallottam, de ha Hayao Miyazaki rendezte, és ha Steven Spielberg azt mondta róla, hogy ez minden idők egyik legjobb kalandfilmje, az már csak nem lehet rossz
Erről a Lupin-moziról még nem hallottam, de ha Hayao Miyazaki rendezte, és ha Steven Spielberg azt mondta róla, hogy ez minden idők egyik legjobb kalandfilmje, az már csak nem lehet rossz
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Balus 2010-10-03 19:16:05
Oh, szóval a Miyazaki féle lesz! Azt meg kell majd nézni. ^^ Kösz az infót!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Moderátor 2010-10-05 12:35:59