Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2010-08-05 20:27:56
(#1274) Szerintem nincs semmi baj a Bleach-al. De igazat adok abban, hogy ha már az van a tex-en akkor adják le. Ha meg nem tudjál leadni akkor ne piritsák fel a népet.
Nem igaz???
Nem igaz???
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2010-08-05 20:28:23
én is anno feliratosan néztem meg a Puskin Moziban
nem maradtatok le semmiről
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Tiszta köcsögség van az Animaxon.
Tegnap azt olvastam a teletexten, hogy ma 23.50-kor az Égenjárokat fogják sugározni rajta, ehelyett azt a (szerintem) sz@r Bleach-et adják!
Ez botrányos!
Pedig tök megnéztem volna az Égenjárókat, mert rohadtul kíváncsi vagyok rá. De hát így mindegy :S
Tegnap azt olvastam a teletexten, hogy ma 23.50-kor az Égenjárokat fogják sugározni rajta, ehelyett azt a (szerintem) sz@r Bleach-et adják!
Ez botrányos!
Pedig tök megnéztem volna az Égenjárókat, mert rohadtul kíváncsi vagyok rá. De hát így mindegy :S
Azért nem adták le az Égenjárókat mert nem kapták meg az anyagot. Pedig a szinkron is rég megvan hozzá.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-08-04 23:33:56
(#1271) Szerintem gáz, hogy amcsi cuccok is mennek. Ha Animax akkor igen is csak ANIME mennyen.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
úgyszintén. le kéne szedni...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
az istenkirály volt. illetve még mindig az. csak rég láttam.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-08-04 21:30:52
beküldve: 2010-08-04 20:35:16
(#1268) A Brádörhudot akartam követni, de miután volt egy kihagyás, felhagytam vele. Kár érte pedig, szeretem. Csak ne lennék ilyen lusta bepótolni....
Égenjárók már sosem lesz?
Amcsi sorozatok, le velük!!
Slayer: Egyszer belenéztem az újba, és nekem nem tetszett a megjelenése. A régi stílus jobb volt.
És igazán beújíthatnának valamit, a falra mászom a sok ismétléstől. Megint Death Note-t adnak, visszatértek a Narutóban, Bleach-et ki tudja hanyadszorra adják már le. Mi értelme két különböző évadot egyszerre nyomni?
Égenjárók már sosem lesz?
Amcsi sorozatok, le velük!!
Slayer: Egyszer belenéztem az újba, és nekem nem tetszett a megjelenése. A régi stílus jobb volt.
És igazán beújíthatnának valamit, a falra mászom a sok ismétléstől. Megint Death Note-t adnak, visszatértek a Narutóban, Bleach-et ki tudja hanyadszorra adják már le. Mi értelme két különböző évadot egyszerre nyomni?
supernatural?
Nem zavar ha ilyenek is mennek, de ne legyen többségben, és nem menjen már át vivatv-be....................... .........
ha már sorozat, akkor valami jót, mint az említett 2...
ha már sorozat, akkor valami jót, mint az említett 2...
MIANEVED?!
de nem animék kedves. oké, aláírom, állítólag ez egy szerződésbeli kötelezettség, de akkor sem vagyok hajlandó nézni. egyszerűen unalmas
Legtöbbször már én sem nézem, főleg ha olyan megy amit 100x ismételtek, csak háttérzajnak szól a tv...
De mint mondtam, a Reapert és az Isteni Sugallatot fél szemmel nézem.
Reaper akkora marhaság, h már jó, Isteni Sugallat meg érdekes...
De mint mondtam, a Reapert és az Isteni Sugallatot fél szemmel nézem.
Reaper akkora marhaság, h már jó, Isteni Sugallat meg érdekes...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-08-04 19:53:32
de van...nem nézed és kész. mondom, anno nálam is minden este ment...anno.
beküldve: 2010-08-04 19:42:54
(#1262) Hali mindenkinek....én nagyon remélem,hogy hamarosan változások lesznek a csatornán mert ez így finoman szólva is gáz.........................sok kal jobb volt amikor elindult a csatorna vagy amikor még A+ csatorna ként ment......akkor csak animék mentek egész este nem ijen sok amerikai hülyeség.............. én személy szerint a Dragon ball gt-t várom nagyon meg hát volna egykét anime amit még szivesen megnéznék magyarul dehát ez nem kívánságműsor és a nézőnek nincs beleszólása hogy mijen animét látna szivesen a tv-ben.......................... .........
az előzőekhez teszem hozzá: én már nem nézek Animaxet
beküldve: 2010-08-04 17:45:53
(#1260) Az Isteni Sugallat és a Reaper szerintem jó sorozatok. Nekem mindkettő tetszik.
Bár még talán a 10 dolog amit utálok benned is elmegy szódával. Talán.
De az american idol teljesen kikészít xD
na meg a Qube..... Teljesen vivatv hangulatom lesz tőle, amit meg gyűlölök személy szerint.
Detective Conan: Jöhetne a folytatás, szeretem.
Bár még talán a 10 dolog amit utálok benned is elmegy szódával. Talán.
De az american idol teljesen kikészít xD
na meg a Qube..... Teljesen vivatv hangulatom lesz tőle, amit meg gyűlölök személy szerint.
Detective Conan: Jöhetne a folytatás, szeretem.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-08-04 17:46:23