Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2010-04-29 17:40:33
(#1243) Nagyon szívesen:))
[Link]
itt nézhetsz D- Gray Man-t is
itt meg van még naruto meg elég sok minden:))
[Link]
ezeken az oldalakon megtalálhat mindenki mindent szinte ha nem én szívesen keresek:))
[Link]
itt nézhetsz D- Gray Man-t is
itt meg van még naruto meg elég sok minden:))
[Link]
ezeken az oldalakon megtalálhat mindenki mindent szinte ha nem én szívesen keresek:))
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-29 07:36:04
(#1242) Én is hasonlót kérdeznék csak D.gray-man témában. Hol tudnám megnézni a legutóbbi részeket?
beküldve: 2010-04-28 23:54:50
(#1241) köszönöm a segitséget! és ha még tudsz pár oldalat és megadod a cimüket azt megköszönén!
hell mindenki tudna valaki segiteni lemaratam pár bleach részröl az animaxon probáltam keresni hátha ott megtudom nézni de sehol sem talállom. ugyhogy ha valaki tudja hogy honan lehet leszedni vagy megnézni azokat a részeket amelyeket vetitenek magyar szinkronal azt megköszönném!
[Link]
én újonnan ittt nézem a naruto részeket de van Bleach is megnéztem... vannak még oldalak ha érdekel több lehetőség
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-28 02:29:53
(#1239) hell mindenki tudna valaki segiteni lemaratam pár bleach részröl az animaxon probáltam keresni hátha ott megtudom nézni de sehol sem talállom. ugyhogy ha valaki tudja hogy honan lehet leszedni vagy megnézni azokat a részeket amelyeket vetitenek magyar szinkronal azt megköszönném!
beküldve: 2010-04-27 21:53:41
(#1238) Nekem Minden tiszteletem a Hellsing-gé, és mostanában a Trinity Blood-é. Egyszerűen imádom ezeket- de mivel imádom a vad vámpíros sztorikat, ne is várjatok mást. Nem hiába öltöztem a Sakura Conon Alucardnak.
És valszeg ősszel is annak öltözök vagy Abel Nightroadnak.
Nagy élmény volt a 2010-es con, mivel ez volt számomra az első.
És valszeg ősszel is annak öltözök vagy Abel Nightroadnak.
Nagy élmény volt a 2010-es con, mivel ez volt számomra az első.
Alucard
áhh, az én öcsém még mindig nézi a minmaxot, de utána valami cool megy! már mindenkitől kérdeztem akitől csak lehet de nekik animax megy! >.< most mi van??
Van olyan kábelhálózat, amelyik nem adja az Animaxot. Például a T-Kábel analóg verzióján 20:00-kor megszakítják a műsort. Lehet, hogy a te szolgáltatód 20:00-kor átkapcsol a Coolra (T-Kábel is csinálta régebben).
régen nekünk sem adta legalábbis mindig negyed9 kor mintakit fejbevertek elment a kép mega hang...
"Dattebayo"
áhh, az én öcsém még mindig nézi a minmaxot, de utána valami cool megy! már mindenkitől kérdeztem akitől csak lehet de nekik animax megy! >.< most mi van??
Van olyan kábelhálózat, amelyik nem adja az Animaxot. Például a T-Kábel analóg verzióján 20:00-kor megszakítják a műsort. Lehet, hogy a te szolgáltatód 20:00-kor átkapcsol a Coolra (T-Kábel is csinálta régebben).
20:00 a Minimax-on Minimax megy, de 20:00 után már Animax, ha meg nem az megy akkor valami gázos.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-04-18 19:25:01
én asszittem a minimax után az animax jön mindenhol...
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-18 19:17:56
(#1233) áhh, az én öcsém még mindig nézi a minmaxot, de utána valami cool megy! már mindenkitől kérdeztem akitől csak lehet de nekik animax megy! >.< most mi van??
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Valaki tudja hogy a Yu Yu Hakusho-nak a tegnapi volt az utolsó része ? (április 16.)
Megy még tovább. TV újság a barátod. :)
barátod barátod de pl az énesetemben nincs benne az animax...:(
"Dattebayo"
Valaki tudja hogy a Yu Yu Hakusho-nak a tegnapi volt az utolsó része ? (április 16.)
Megy még tovább. TV újság a barátod. :)
beküldve: 2010-04-16 16:05:56
(#1230) Az élőszereplős műsorok között szerintem nagyon kiemelkedik a "Túléltem egy japán vetélkedőt". Szórakoztató és kapcsolódik japánhoz. Engem különösebben nem zavarnak az amcsi sorozatok, max nem nézem őket.
A Kilari nagyon chibi, de millió ilyen anime van és pont jó ahhoz, hogy egy nehéz nap után kikapcsoljon.
A Kilari nagyon chibi, de millió ilyen anime van és pont jó ahhoz, hogy egy nehéz nap után kikapcsoljon.
beküldve: 2010-04-16 14:46:28
(#1229) Valaki tudja hogy a Yu Yu Hakusho-nak a tegnapi volt az utolsó része ? (április 16.)
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛