Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2010-09-17 13:57:40
(#1304) Tény hogy sok az ismétlés a csatornán,ami kicsit már unalmas.
Én nem bánom,hogy filmeket,meg más sorozatokat is sugároznak.Van köztük olyan is ami tetszik.Attól még,hogy pár embernek nem tetszik az Animax,attól még nem fog megváltozni a mostani helyzet.Legalábbis szerintem.
Én nem bánom,hogy filmeket,meg más sorozatokat is sugároznak.Van köztük olyan is ami tetszik.Attól még,hogy pár embernek nem tetszik az Animax,attól még nem fog megváltozni a mostani helyzet.Legalábbis szerintem.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-09-17 14:04:04
eRTéeLtől átvett csodaműsorok voltak, igen. Emlékszem, ahogy tátottam a számat kilenc után a Blúdzsender véres-kekszelős jeleneteire. Meg jahh, Hell Girl felirattal. Slayersről is vannak emlékszeim, de nem túl tiszták. A zInuyasha első ~50-70 része jobban megmaradt. Meg a Yuyu hakusho, bár a tournament arc úgy felét azóta se láttam. Viszont ez a mostani A+ már akkorse kéne, ha néznék tévét.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Hajjajj...de kis fiatalok vagytok még. Hárdkórok emlékezhetnek, hogy anno az A+-on Slayers meg ilyenek mentek, legalább 2 éven keresztül ismételték a sorozatokat. Utána jött a sok feliratos anime és bár jobban szerettem, az A/+ designját, azért az Animax ahhoz képest nagyon gyakran vezs meg új sorozatokat. Folyton hallom ismerőseimtől, hogy ez-is-meg-az-is van/lesz Animaxon.
A sorozatok meg kellenek, hogy az adás ne csak egy szubkultúrának szóljon, hiszen akkor többen nézik - több pénz- több új sorozat.
A sorozatok meg kellenek, hogy az adás ne csak egy szubkultúrának szóljon, hiszen akkor többen nézik - több pénz- több új sorozat.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-16 20:08:49
(#1301) Én nem azt mondom hogy rossz a csatorna. mert az FMA BH jó meg jóvolt a slayers is de ha évente megvesznek 40 narutot meg 40 bleachet attol még nincs kitöltve aműsoridő. ti nemunnyátok a sok agyonimétlést?????????? hogy a narutot előröl kezték 20:40-kor és utána a 3. évad eleje megy 3.szor meg a bleachel is ugyanez . a death notrol ne is beszélve és ittvannak az AXN-en megbukott műsorok amiket átvesz az animax. jó hogy néha kell 1 2 film de elég a havi 1 hétvége.s miért van az hogy tudják hogy mien animéket szeretne az emberek és mégsem azt adják??? PL con-okon sok sok olyan anime van dögivel amit nem az animax ad akkor miért nem próbálnak meg abbol vnni 1 sorozatot. meg a dragonbalt 1 ÉVE ÍGÉRIK szerintem semmi nem lessz csak már eljárt a szájuk és nem merik visszamondani. szerintem ráférne 1 vezetőség csere az animaxnál meg 1 kis vérfrissítés.
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-09-16 19:53:29
(#1300) Ez nagy... mi az, hogy nincs semmi premier? Ott a hülye bleach, ami nagyon nem izgat, mégis évek óta megkapják a nézők belőle az adagot és valszeg eléggé sokan nézik, ha az Elemental elkezdte kiadni Az istenverte Kilari, ami annyiban jó, hogy legalább a hétköznapi blokkban a dedósoknak nem 10x-re játszák majd be a Dice-ot, hanem ezt is ismételgetik majd. Meg ott a hülye FMA BH, amire fogadni mernék, hogy hatalmas összegeket költöttek, hisz még japánban be se fejeződött, nálunk már rég ment a weblapon és kezdődött a tévében... minek? Biztos jó, meg jó a nézettsége, de basszus! Meg ne magyarázza nekem bárki is, hogy az annyira megérte nekik Szerintem annak az árán bőven vehettek volna epizódszámban 2x ennyi animét, külön sorikat... Nem azt mondom, hogy felesleges, mert népszerű, de még nagyon korán hozták be, így a ráköltött plusz pénz miatt nem tudom mire venni a dologot. Mégha egy never ending lenne, ami most indul és már növekszik a hájpja... A másik meg a hihetetlen módon egyöntetű premier választék , amibe azt kell mondanom, hogy az Afro Szamuráj kellemes színfolt volt. Shounen, Shounen, Csajoknak mangafan kérésére egy romantikus, most valami (Észrevettétek, hogy animax saját célbol a romantikus péntekbe nem vett animét? RxJt más csoportba sorolom, lásd később. A nodame és a méz és lóhere a hétvégi blokkban voltak...). Egy Gonzós sori, ami valami miatt reméljük, hogy üt RxJ(Ki nem ismerné a Rómeo és Júliát?), Trinity Blood (Olyan sok a cépés), Afro Szamuráj, (ha me rövid és hentelést bírja a magyar), Most valami a piciknek a korai blokkba, megint shounen, megint shounen, most pedig egy sori, ami nem agyon hájpolt (Az év legjobb sorozatai szoktak lenni[Nodame, Méz és Lóhere, Slayers]) és még egy Death Note, mert arról lehet húzni a nézettséget és még mindig van 2 lövet ellövetlen (DN live 3, DN Relight 2).... Már csak ezt az tetőzi, ha a shounenek never endingek és csak folytatások jönnek minden évben, amihez nincs erőm
Annyira összességében nem lenne baj a csatival, mert mennyiség egészen jó. Premier epizódokból szerintem tuti jutna minden napra. Amit én nem értek, hogy miért duplázzák a premiert, ha tudják, hogy évente csak 50 részt kapnak és 1 éven át 1 premier sávot nem is töltenek ki dupla részes premierrel. Akkor miért nem megy heti 1 résszel? Úgy miért nem jó? ... Volt időszak, amikor azt lehetett mondani, hogy gyorsabban felszabadul a hely és jöhet az új sori, ez mostanában nem jellemző. Még valami, ne csináljanak már a PONT a romantikus péntekből amcsi élőszereplős szar napot... tegyék oda a doramákat és a női animéket... vagy vegyenek valami reál stílusú seinen sorozatot.
Meg még valami xD
Emberek, lejártak az RTL-es anime licenszek, Cowboy Bebop, Trigun, Kiddy Grade, Bujj bujj szellem, Kaleido, FMP, FMP:Fumoffu stb... kicsit csökkent az ismételgethető animék száma
Annyira összességében nem lenne baj a csatival, mert mennyiség egészen jó. Premier epizódokból szerintem tuti jutna minden napra. Amit én nem értek, hogy miért duplázzák a premiert, ha tudják, hogy évente csak 50 részt kapnak és 1 éven át 1 premier sávot nem is töltenek ki dupla részes premierrel. Akkor miért nem megy heti 1 résszel? Úgy miért nem jó? ... Volt időszak, amikor azt lehetett mondani, hogy gyorsabban felszabadul a hely és jöhet az új sori, ez mostanában nem jellemző. Még valami, ne csináljanak már a PONT a romantikus péntekből amcsi élőszereplős szar napot... tegyék oda a doramákat és a női animéket... vagy vegyenek valami reál stílusú seinen sorozatot.
Meg még valami xD
Emberek, lejártak az RTL-es anime licenszek, Cowboy Bebop, Trigun, Kiddy Grade, Bujj bujj szellem, Kaleido, FMP, FMP:Fumoffu stb... kicsit csökkent az ismételgethető animék száma
beküldve: 2010-09-16 19:40:13
(#1299) Hát ponotsan erről beszélek én is nem az Animax hibája, ők mindent megtesznek, és nem őket kell oltogatni. Az igéretüket betartsák még ha késik is. Az peddig magáért beszél hogy egy kiadó azt vesz meg amiben hasznot látt. Én örülök az Animaxnak hissz azokelőtt nem is ismertem sem a DNt sem a FMAt és mára nekik köszönhetően a kedvenceim.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2010-09-16 19:13:58
(#1298) Aki e-mailt küld nekik az plíz mellékeljen minimum 100.000Ft-ot az Animax számlára. Csak azért mert mindenki tudja járatni a száját....
Ja és akkor plíz menjetek ki a japó üzletemberek elé és nyafogjatok nekik és siránkozzatok hogy "miért vagytok olyan kegyetlenek hogy szinte szóba se álltok a magyarokkal? miért? miért veszitek semmibe ezt a SZÁMOTOKRA KICSI piacot? miért?". *brühühü*
Ja és akkor plíz menjetek ki a japó üzletemberek elé és nyafogjatok nekik és siránkozzatok hogy "miért vagytok olyan kegyetlenek hogy szinte szóba se álltok a magyarokkal? miért? miért veszitek semmibe ezt a SZÁMOTOKRA KICSI piacot? miért?". *brühühü*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-09-16 18:55:00
(#1297) Figyelembe sem vesszik az ilyen e-maileket. És szerintem jól is teszik. Mindenki mást szeretne láttni az Animaxen és így mindig lesznek olyanok akik nincsenenek megelégedve a felhozatallal. Ez mindig is így volt és így is marad, én is hangoztathatnám hogy egy Ecchi sem nincs a csatornán. Erre akárki írhassa azt hogy hála az égnek hogy nincs, mások peddig nemelégednek meg az Animaxal. Szerintem tök jó hogy egyáltalán van ilyen csatorna ahol magyar szinkronos animéket lehet nézni. Szerintem idővel minden jót lefognak adni de míg valaki örül a Elfen Liedért addig más nem. Az email küldés peddig nem ér semmit mert míg valaki azt írja hogy már régolta nem nézz Animaxot, addig a nézetségi mutatók mást támasztanak alá. Példának ki gondolta volna hogy a DICE a legnézettebb.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2010-09-16 17:27:55
(#1296) Az Animax egyre szarabb nem tudom hogy tudták így elkúrni ezt a csatornát.
Ezekre gondoltam amikora csatorna szar lett.
Ezekre gondoltam amikora csatorna szar lett.
"Mikor a teljes pusztulás közeleg, a hidegvérem akkor is meglelem."
Biztos, hogy nem fogja őket meghatni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-09-01 20:39:28
(#1294) ém ebben a szent percben küldtem 1 szép e-mailt az animaxnak a színvonal mélyrepülásáröl remélem észreveszik magukat. a fórumot is belinkeltem nekik hogy ez a mi véleményünk és miközben ezt olvassák kicsit gondolkodjanak. remélem hatással lessz rájuk. és kérnék sok társam hogy küldjön sok sok hasonló e-mailt az animaxnak hátha észreveszik magukat
erre a címre axn-ce@spe.sony.com
erre a címre axn-ce@spe.sony.com
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
már semi új nincs az animax-en
Újdonságok azért vannak, de engem nem nagyon tudnak érdekelni, ettől "a csak a shounen-fight, meg hírességek számítanak"-üzletfilozó fiától meg kiver a hideg. (Persze, tudom, hogy más típusú animék is vannak, de az adó egész műsorkínálatát nézve is a sf animék a döntők).
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Az új animék pedig már rájuk férnek, én sajna már teljesen leszoktam az Animaxról, semmi érdekes újdonság nem lévén.
Teljesen igazad van...=/ már semi új nincs az animax-en mindig ugyanazokat fújják felváltva és már nagyon unalmasak.. már én se nagyon nézem csak néha hétfőn a bleachet..
Teljesen igazad van...=/ már semi új nincs az animax-en mindig ugyanazokat fújják felváltva és már nagyon unalmasak.. már én se nagyon nézem csak néha hétfőn a bleachet..
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Hát, a nézettségi adataikban az első öt népszerű műsor között egy élőszereplős műsor sincs, úgyhogy ezzel szépen megbuktak.
Egen.... ha már élőszereplős, miért nem valami live action?...
It's only the rain...Cause devils never cry...
Szerk: Sena 2010-08-25 15:40:36
Ok az amerikai sorozatokra: népszerűségnövelés és műsoridőkitöltés
Hát, a nézettségi adataikban az első öt népszerű műsor között egy élőszereplős műsor sincs, úgyhogy ezzel szépen megbuktak. (Bár azt nem tudom, hogy direkt csak animékről készítettek-e ilyen felmérést, vagy az összes műsorszámukról.) Amúgy ahogy itt is említették, ezek is csak ismétlések (és azt is erősen megkérdőjelezem, lásd fentiek, hogy olyan sok új nézőt hoznának az adónak), ilyen erővel animéket is ismételhetnének, legalább megmaradna az adó lényege. Komolyan, minek még egy gagyi adó a már meglévő ötven mellé?
Az új animék pedig már rájuk férnek, én sajna már teljesen leszoktam az Animaxról, semmi érdekes újdonság nem lévén.
Az elmaradó premierről meg csak annyit: nagyon érdekes, hogy mindig csak a Sony csatornáinál van ilyen gubanc. Egyáltalán, ha még nincs tisztázva a jogi oldala a vetítésnek, minek kell bejelenteni a dolgot? Mondjuk, technikai szempontból az AXN-nel sincsenek toppon.