Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Köcsög dolog ez a helyhiány (mondjuk a konzol játékaimnak sincs egy négyzetcenti helye se).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Az érzés, amikor megveszed a Búra alattot, Staphen King két kötetes eposzát, és már szó szerint nincs helyed hová tenni, akárhogy is rendezgeted a könyveidet: felbecsülhetetlen!
Én a figurák dobozával vagyok így
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2014-06-11 20:12:38
(#1576) Az érzés, amikor megveszed a Búra alattot, Staphen King két kötetes eposzát, és már szó szerint nincs helyed hová tenni, akárhogy is rendezgeted a könyveidet: felbecsülhetetlen!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-08-21 09:51:42
(#1575) Gyönyörű sorscsapás *-* Imádtam egy nap alatt kiolvastam :) .. furcsa hogy ráhangolódtam most erre a kategóriára Plusz megvettem a Forgotten - úgyis elfelejtem c. könyvet, kíváncsi vagyok milyen lesz. A Bíborhajú 3. részével egyetemben :) Akció volt xD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-08-19 11:28:41
(#1574) A tetovált lány...mindhárom kötet zseniális és ha az író nem hal meg 10 kötetes lett volna
Living Jaguar
beküldve: 2013-07-09 07:01:36
(#1573) Jelenleg Isaac Asimov, teljes Alapítvány; Birodalom; Robot univerzuma #1-et olvasom. Szerintem egy zseni volt a fickó, bár az írói stílusa kicsit egyszerű, de amiket ír, az eszméletlen! Szándékomban áll majd a maradék 9 kötetet is beszerezni. Amikre a továbbiakban hajtok, azok a:
H. P. Lovecraft összes műve 1-2-3
Robert. E. Howard összes Conan története 1-2
Stanislaw Lem összes műve 1-2-3-4
Wiliam Gibson teljes Neurománc univerzuma
Arthur C. Clarke teljes Űrodüsszeia sorozata
Frank Herbert Dűne 1-2-5-6
B@sszameg, soha nem lesz ennyi pénzem! (Se helyem, ahova mind ezeket rakhatnám) :'D
H. P. Lovecraft összes műve 1-2-3
Robert. E. Howard összes Conan története 1-2
Stanislaw Lem összes műve 1-2-3-4
Wiliam Gibson teljes Neurománc univerzuma
Arthur C. Clarke teljes Űrodüsszeia sorozata
Frank Herbert Dűne 1-2-5-6
B@sszameg, soha nem lesz ennyi pénzem! (Se helyem, ahova mind ezeket rakhatnám) :'D
Szerk: A Márk 2013-07-09 07:52:14
beküldve: 2013-07-08 20:32:36
(#1572) Stephen Kingtől a Titkos ablak, titkos kert című könyvet a múlt hónapban fejeztem be.
Két történet volt benne:
1. Langolierek:könyvben jobban tetszett,mint filmben
2.Titkos ablak, titkos kert:
Egy íróról szólt,akit megvádolt egy pasas plágiummal,bár a
vége kiszámítható volt,ennek ellenére végigizgultam
a Rémálom című történetem végül csak novelle lesz majd,közben egy másik történetbe is belekezdtem
Két történet volt benne:
1. Langolierek:könyvben jobban tetszett,mint filmben
2.Titkos ablak, titkos kert:
Egy íróról szólt,akit megvádolt egy pasas plágiummal,bár a
vége kiszámítható volt,ennek ellenére végigizgultam
a Rémálom című történetem végül csak novelle lesz majd,közben egy másik történetbe is belekezdtem
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-07-08 20:35:22
beküldve: 2013-05-01 17:47:48
(#1571) Damage report.
Féligmeddig ontopic is mert Mangafan kiadás.
Bari Máriusz (D4m4g3) posztmillenáris verbáltripje a múlt jövőjéről, a jövő múltjáról és a jelenlegi jövőről. Üt. Kétszer, sőt, háromszor. Hátulról pofán. Aztán körülnézel és látod hogy a valóság is.
Féligmeddig ontopic is mert Mangafan kiadás.
Bari Máriusz (D4m4g3) posztmillenáris verbáltripje a múlt jövőjéről, a jövő múltjáról és a jelenlegi jövőről. Üt. Kétszer, sőt, háromszor. Hátulról pofán. Aztán körülnézel és látod hogy a valóság is.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2013-05-01 17:53:57
beküldve: 2013-04-20 19:22:28
(#1570)
Szerk: JaakuHebi 2013-04-20 19:26:30
Na meg hogy képes leírni, amit a lelki szemei előtt lát :)
Szerintem, ha valaki jó író akar lenni, akkor bele kell tudnia élni magát bármelyik nembe.
Ezzel nem tudok vitatkozni.
Én sem.
Meg attól,hogy képes láttatni amit leír.
at the end,we all die alone
Szerintem, ha valaki jó író akar lenni, akkor bele kell tudnia élni magát bármelyik nembe.
Ezzel nem tudok vitatkozni.
-
Szerintem, ha valaki jó író akar lenni (nem mondom, hogy én az lennék, sőt!), akkor bele kell tudnia élni magát bármelyik nembe. Nem tudom, hogy ez nekem mennyire sikerült, de próbálkozok XD
Ja értem. Csak mivel a Juno is meg ez is olyan, hogy női főszereplője van ezért azt hittem, hogy minden történetedben ez van. Amin csodálkoztam is volna mert gondolom mivel fiú vagy egy férfi szereplővel könnyebb azonosulnod. Nálam legalábbis úgy működik, gondolom mert lány vagyok, hogy minden történetem főszereplője is nőnemű. Ill. egyszer volt egy történetem, aminek egy angyal lány és egy démon srác voltak a főszereplői, és az ő szemszögeik között váltogattam, hát a srác részeit sokkal nehezebb volt megírnom.
Btw sztem nehezen fog az összejönni, hogy ha ilyen Fallout-szerű világban játszódik a történeted és egy katonai szervezetet teszel bele, hogy akkor mindenki aki ismeri a Falloutot ne egyből az NCR-ra asszociáljon.
Btw sztem nehezen fog az összejönni, hogy ha ilyen Fallout-szerű világban játszódik a történeted és egy katonai szervezetet teszel bele, hogy akkor mindenki aki ismeri a Falloutot ne egyből az NCR-ra asszociáljon.
-
Szerk: C-san 2013-04-20 11:15:59