Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Igen, megjelent a 1 és 2 percel éjfél után: Titkos ablak, titkos kert című könyvében, ami a Langoliereken kívül a Titkos ablak, titkos kert című regényt tartalmazza (ki gondolta volna, mi? XD ).
Találtam az interneten belőle,egész olcsón.
Meg is vettem.
at the end,we all die alone
Azt még soha nem olvastam, de ha már állatokról szóló könyv, akkor nálam Fekete István a nyerő.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-26 11:49:03
(#1517) A kötelezők közül a Lassie hazatért szerettem.
Nekem a kötelezők közül a kedvenceim a Pál utcai fiúk, az Egri csillagok, az Odüsszeia, a Romeó és Júlia (bár Shakespeartől nem az a fő kedvencem) meg Az ember tragédiája volt... biztos még volt egy pár, ami tetszett közülük csak most kapásból nem jut eszembe.
A Tüskevárat nem olvastam el (nekem nem volt kötelező), de a filmet imádtam.
A nem kötelezők közül meg a Harry Potter volt nagy kedvencem, a Gyűrük ura, Feist könyvei, Salvatore könyveiből ugyan nem olvastam el az összeset, de amit olvastam az tetszett. Ezeken kívül még az Alkonyat is tetszett egy időben (most lehet utálni), de Mayertől inkább a Burkot ajánlanám, az sokkal jobb mint a Twilight-sorozat. Még jópár másik is tetszik ebből, a vámpíros, vérfarkasos... stb kategóriából, meg persze az alapműt a Drakulát is elolvastam.
Ezeken kívül nagyon érdekesnek tartom a mitológiai történeteket, főleg a görög mitológiát úgyhogy elolvastam többek között az Iliászt is, az is teszett.
Magyarok közül Vavyan Fable meg Jane Goldenlane könyvei a kedvenceim.
A Tüskevárat nem olvastam el (nekem nem volt kötelező), de a filmet imádtam.
A nem kötelezők közül meg a Harry Potter volt nagy kedvencem, a Gyűrük ura, Feist könyvei, Salvatore könyveiből ugyan nem olvastam el az összeset, de amit olvastam az tetszett. Ezeken kívül még az Alkonyat is tetszett egy időben (most lehet utálni), de Mayertől inkább a Burkot ajánlanám, az sokkal jobb mint a Twilight-sorozat. Még jópár másik is tetszik ebből, a vámpíros, vérfarkasos... stb kategóriából, meg persze az alapműt a Drakulát is elolvastam.
Ezeken kívül nagyon érdekesnek tartom a mitológiai történeteket, főleg a görög mitológiát úgyhogy elolvastam többek között az Iliászt is, az is teszett.
Magyarok közül Vavyan Fable meg Jane Goldenlane könyvei a kedvenceim.
-
Szerk: C-san 2013-03-26 10:56:35
Én is így voltam a könyvekkel egészen addig, míg 13-14 évesen el nem kezdtem Stephen Kinget olvasni, aztán jött a Gyűrűk ura, és aztán nem volt megállás. Amúgy engem személy szerint mostanában elkezdett pár regény érdekelni, ami egykoron kötelező olvasmány volt (pl: Egri csillagok, A Pál utcai fiúk). De mondjuk a Tüskevárat régen is szerettem!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerintem ez elég nagy hülyeség tőled. Rengeteg olyan könyv van, ami nem japán szerzőtől van mégis jó.
Nem kéne a kötelező olvasmányokból kiindulni. A másik meg, hogy szerintem még azok között is van jó.
Példákat azért nem mondok, mert mindenkinek más az izlése és nem biztos, hogy neked az tetszene, ami nekem.
Btw bevallom, egészen addig én se rajongtam a könyvekért amíg el nem kezdtem olvasni a Harry Potter sorozatot. Addig csak azt szerettem ha anyum olvasott fel nekem valami mesét.
Nem kéne a kötelező olvasmányokból kiindulni. A másik meg, hogy szerintem még azok között is van jó.
Példákat azért nem mondok, mert mindenkinek más az izlése és nem biztos, hogy neked az tetszene, ami nekem.
Btw bevallom, egészen addig én se rajongtam a könyvekért amíg el nem kezdtem olvasni a Harry Potter sorozatot. Addig csak azt szerettem ha anyum olvasott fel nekem valami mesét.
-
dehogynem
Murakami Haruki, Kavabata Jaszunari, Hitomi Kanehara, Akutagawa Ryuunosuke, Yoshikawa Eiji etcetc, - csak néhány szerző, akinek fordították magyarra a regényeit
ám attól, hogy valami japán, még nem feltétlen lesz jó.
beküldve: 2013-03-26 00:15:13
(#1512) Mangán kívül nem szoktam semmilyen könyvet olvasni.
Japán regényeket, noveleket még olvasnák, de az nincs magyarul.
A kötelező olvasmányok kiűzték belőlem a könyvek szeretetét, bár kiskoromban sem igezám rajongtam értük.
Japán regényeket, noveleket még olvasnák, de az nincs magyarul.
A kötelező olvasmányok kiűzték belőlem a könyvek szeretetét, bár kiskoromban sem igezám rajongtam értük.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Én is elkezdek most a szünetben komolyabban foglalkozni az írással. Te meg Miyu egészen belelkesítettetek engem tegnap
-
Ez kedves tőled :)
Szerintem ma majd folytatom tovább, hogy végre kész lehessen, és a fogadást se veszítsem el XD
Szerintem ma majd folytatom tovább, hogy végre kész lehessen, és a fogadást se veszítsem el XD
Szerk: C-san 2013-03-25 19:39:43
Nekem is nagyon tetszett! Szerintem sokkal jobb lett, mint az Éhezők viadala!
Kölcsönbe kaptam egy Battle Royale című könyvet. +18 horro mivolta miatt. Kíváncsi vagyok mit tud nyújtani a sztori..
nagyon jó könyv
beküldve: 2013-03-25 18:07:36
(#1506) Kölcsönbe kaptam egy Battle Royale című könyvet. +18 horro mivolta miatt. Kíváncsi vagyok mit tud nyújtani a sztori..
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Igen, megjelent a 1 és 2 percel éjfél után: Titkos ablak, titkos kert című könyvében, ami a Langoliereken kívül a Titkos ablak, titkos kert című regényt tartalmazza (ki gondolta volna, mi? XD ).
Találtam az interneten belőle,egész olcsón.