Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Persze hogy elküldöm majd a kész változatot is, és igyekezni fogok a legjobbat kihozni magamból, és a történetből is.
Amúgy a fogadás lényege, hogy december 31-ig be kell fejeznem a Juno-t, vagy különben fizetnem kell havernak 2 hónapot, a Star Wars-Old republic MMORPG-hez. Illetve neki is van egy története (a címe: Az erdő boszorkánya), amit hasonló módon neki kell befejeznie december 31-ig, mert különben neki kell nekem 2 hónap World of Warcraftot fizetnie. XD
Amúgy a fogadás lényege, hogy december 31-ig be kell fejeznem a Juno-t, vagy különben fizetnem kell havernak 2 hónapot, a Star Wars-Old republic MMORPG-hez. Illetve neki is van egy története (a címe: Az erdő boszorkánya), amit hasonló módon neki kell befejeznie december 31-ig, mert különben neki kell nekem 2 hónap World of Warcraftot fizetnie. XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ha teljesen kész lesz elküldöd nekem majd a teljes verziót?
És valóban, akármennyire is sietsz, nem szabad összecsapni. Na meg remélem most csak ezért a fogadás miatt nem fogod túlerőltetni a dolgot. Csak annyit csinálj egyszerre amennyit jól esik, máskülönben nehezen jönne ki belőle valami igazán jó.
És valóban, akármennyire is sietsz, nem szabad összecsapni. Na meg remélem most csak ezért a fogadás miatt nem fogod túlerőltetni a dolgot. Csak annyit csinálj egyszerre amennyit jól esik, máskülönben nehezen jönne ki belőle valami igazán jó.
-
Köszönöm az észrevételeket, a továbbiakban gyakrabban fogom átolvasni, ezen hibák kiküszöbölésére. Amit meg elfelejtettem korábban mondani, lehet hogy hamarosan végzek vele, ugyanis haverommal fogadást kötöttünk, és minél előbb meg kell írnom! De azért arra figyelni fogok, hogy ne legyen összecsapott!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Azt vettem észre, hogy volt egy pár olyan mondat benne ami nekem úgy nézett ki mintha a mondat közepén gondoltad volna meg magad. Elég zavaró az ilyen mert így annak ellenére is hogy ki lehet következtetni hogy mire gondoltál, kicsit értelmetlenek ezek a mondataid.
A másik meg egy formai dolog: Van egy pár rész ahol a párbeszédeknél, gondolom elfelejtettél entert nyomni és így a különböző szereplők szövegei egy sorba kerültek. Itt is érthető a lényeg csak mondjuk úgy ez így egy kicsit, hogy is mondjam... szépséghibás.
Ezektől eltekintve mást nem láttam benne amibe beleköthetnék. És mint mondtam nagyon tetszik.
A másik meg egy formai dolog: Van egy pár rész ahol a párbeszédeknél, gondolom elfelejtettél entert nyomni és így a különböző szereplők szövegei egy sorba kerültek. Itt is érthető a lényeg csak mondjuk úgy ez így egy kicsit, hogy is mondjam... szépséghibás.
Ezektől eltekintve mást nem láttam benne amibe beleköthetnék. És mint mondtam nagyon tetszik.
-
Szerk: C-san 2013-03-25 16:26:18
Nyugodtan leírhatod itt is. Az építő kritikákat mindig szívesen fogadom!
beküldve: 2013-03-25 13:42:00
(#1499) A Márk: Elkezdtem olvasni a Juno-t. Tetszik. A stílusod sikerrel elérte azt, hogy alig tudom letteni.
Viszont van egy pár dolog amire felhívnám a figyelmedet. Itt írjam vagy inkább e-mailben?
Viszont van egy pár dolog amire felhívnám a figyelmedet. Itt írjam vagy inkább e-mailben?
-
Andersen is meséket írt, mégis ordítva bőgök, és eret vágnék egy törött sajtreszelővel
Andersen meséit nekem is mindig egy nagy csomag papírzsepi mellett kell olvasnom.
Ezért is akadtam ki amikor egyszer a régi osztálytársaimal A kis gyufaárus lányt adtuk elő, és a közönségből senki nem érzékenyült el a történet végkimenetele miatt, hanem csak röhögtek rajtunk (pedig mindenki rendesen játszotta a szerepét).
afs
Ez mi?
-
Díva: Hát őő... Értékelem a segítőkészséget, köszönöm. De ez nekem kicsit gyerekesen hangzik... vagy tévednék? Ez a sztori oké, hogy fantasy, de attól még nem gyerek mese.
most hogy mondod....
at the end,we all die alone
Andersen is meséket írt, mégis ordítva bőgök, és eret vágnék egy törött sajtreszelővel miattuk. (mondjuk nekem az animék is mesék, ami miatt a hardcore leszedi a fejem.)
és persze, szívesen elolvasom, de totál laikus vagyok (: (hidd el, pl. az afs-en publikálók nagy része sablonos vackokat rak fel, mégis tök jól érzik ott magukat :'D.)
és persze, szívesen elolvasom, de totál laikus vagyok (: (hidd el, pl. az afs-en publikálók nagy része sablonos vackokat rak fel, mégis tök jól érzik ott magukat :'D.)
Hmm... Van benne valami.
Viszont most már offolom magam mára, így is már totál zombi leszek holnap suliban a kialvatlanság miatt...
-
Szerk: C-san 2013-03-24 23:30:19
A mesékből igen is lehetnek igen komoly dolgok! Lásd: Gyűrűk ura, Harry Potter, Narnia, és hasonlók. Mindegyik úgy kezdődött, hogy gyerekeknek szólt, majd eléggé komollyá vált a mondandója.
Mondjuk úgy kezdésnek megteszi, gondolom. Csak a gyerekeknek szóló meséknél jó lenne sokkal komolyabb dolgot összehozni.
Miyu: Oké, én örülnék ha majd elolvasnád és véleményt mondanál róla. Olyannak tünsz, mint akinek van valamennyi tapasztalata ebben a dologban.
És köszi hogy kihoztál most a mélypontról.
Na meg neked is köszönöm Márk.
Miyu: Oké, én örülnék ha majd elolvasnád és véleményt mondanál róla. Olyannak tünsz, mint akinek van valamennyi tapasztalata ebben a dologban.
És köszi hogy kihoztál most a mélypontról.
Na meg neked is köszönöm Márk.
-
Szerk: C-san 2013-03-24 23:22:49
na látod, a mesék jó dolgok :). ha gondolod, és majd egyszer elkezded a történetet, szívesen elolvasom, ha akarod.
és semmi baj, mindenkinek van szar napja, csak nem mindegy, hogy mennyi :). na hagyd, hogy rád telepedjen, írd ki magadból, beszéld meg bárkivel, ha az segít. (tudom, én is néha lesüllyedek, csak jó barátaim vannak, akik seggbe rúgnak ilyenkor.)
és semmi baj, mindenkinek van szar napja, csak nem mindegy, hogy mennyi :). na hagyd, hogy rád telepedjen, írd ki magadból, beszéld meg bárkivel, ha az segít. (tudom, én is néha lesüllyedek, csak jó barátaim vannak, akik seggbe rúgnak ilyenkor.)
Akkor nem írhatsz olyan rosszul, ha ekkora sikere lett.
Akkor hajrá mindkettőnknek
Díva: Hát őő... Értékelem a segítőkészséget, köszönöm. De ez nekem kicsit gyerekesen hangzik... vagy tévednék? Ez a sztori oké, hogy fantasy, de attól még nem gyerek mese.
Jut eszembe: A multkor említettem szerintem, hogy az öcsémnek segítettem mesét írni amikor a suliba kellett neki, pontosabban én találtam ki az egészet ő meg csak lefordította németre (Ausztriába jár suliba és ezért kellett, hogy német legyen), azt mesélte nekem, hogy nagy sikere volt. A tanár megdicsérte, az osztálytársai közül meg sokan lemásolták maguknak, mert annyira tetszett nekik + a faliújságukra is kirakták
Jut eszembe: A multkor említettem szerintem, hogy az öcsémnek segítettem mesét írni amikor a suliba kellett neki, pontosabban én találtam ki az egészet ő meg csak lefordította németre (Ausztriába jár suliba és ezért kellett, hogy német legyen), azt mesélte nekem, hogy nagy sikere volt. A tanár megdicsérte, az osztálytársai közül meg sokan lemásolták maguknak, mert annyira tetszett nekik + a faliújságukra is kirakták
-
Szerk: C-san 2013-03-24 23:15:01