Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Mivel nincs berendszeresítve nekem hogy mikor írom, ezért inkább pont a türelmetlenkedők miatt nem akarom kirakni egyenlőre online, míg nincs kész, de esetleg, majd elküldhetem azt, amivel eddig végeztem. Arról meg igazából nem is álmodok hogy kiadják, mert nekem bármennyire tetszik, tudom hogy hogy fogadnák mások. Így hát első sorban a saját, és a nagyon közeli társaságom szórakoztatására írom, de ha érdekel még valakit, akkor annak is elküldöm.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-03-24 19:09:42
beküldve: 2013-03-24 18:51:22
(#1443) Én sztorim kb. ilyesmi:
Mint mondtam két világ van benne, amiket több átjáró köt össze. Az egyik világ a mi Földünk. Itt nagyon kevesen tudnak a másik világról, mert az áltjárókat egy titkos társaság az alkimisták őrzik (oké, ez az alkimisták dolog lehet, hogy kicsit elcsépelt már... na mindegy, ez van). Ezek az alkimisták már a középkorban felfedezték a másik világot, és azon dolgoznak hogy titokban tartsák az itteni emberektől ennek a létezését mert attól tartanak, hogy ha a nagy többség megtudná akkor az egy háborút robbantana ki. A másik világ nagyon hasonlít a miénkhez, csak az ott élőlények másmilyenek: közönséges emberek nagyon kevesen vannak ott, viszont vannak angyalok, vámpírok, szellemek, mágusok, démonok... stb. az állatok helyett meg olyan lények vannak amelyekkel leginkább mitológiai történetekben vagy mesékben lehet találkozni. Ott többen tudnak a mi világunkról, de egy egyezség miatt amit az alkimistákkal még a középkorban kötöttek nem jöhetnek át csak különleges indokkal, ha átjönnek akkor emberként kell viselkedniük ha meg nem ezt teszik, akkor meg az alkimisták levadásszák őket.
Bocs ezt egy kicsit bő lére eresztettem csak azt akartam, hogy kb. érthető legyen. Akkor most már igyekszem rövidebben: a főszereplő egy lány (Miranda Blake), aki az alkimistáknak dolgozik, késöbb egy segitőt is kap akiről viszont kiderül, hogy mágus, de nézeteltérése támadt a másik világban és száműzték. Egy ideig csak, annyi a dolguk, hogy le kell vadászniuk egy pár a mi világunkban kellemetlenkedő vámpírt, démont stb.-it. Aztán onnantól kezd komolyodni a dolog amikor megjelenik a színen egy angyal, Cainis (igen, itt mangafanon is róla vagyok elnevezve) meg még egy pár szövetségese, akik lényegében az alkimisták segitségét vennék igénybe egy mindkét világot érintő válság helyzet elkerüléséhez.
Mégegyszer bocs, amiért tényleg ilyen hosszú lett csak igyekeztem úgy leírni, hogy minél inkább érthető legyen.
Mint mondtam két világ van benne, amiket több átjáró köt össze. Az egyik világ a mi Földünk. Itt nagyon kevesen tudnak a másik világról, mert az áltjárókat egy titkos társaság az alkimisták őrzik (oké, ez az alkimisták dolog lehet, hogy kicsit elcsépelt már... na mindegy, ez van). Ezek az alkimisták már a középkorban felfedezték a másik világot, és azon dolgoznak hogy titokban tartsák az itteni emberektől ennek a létezését mert attól tartanak, hogy ha a nagy többség megtudná akkor az egy háborút robbantana ki. A másik világ nagyon hasonlít a miénkhez, csak az ott élőlények másmilyenek: közönséges emberek nagyon kevesen vannak ott, viszont vannak angyalok, vámpírok, szellemek, mágusok, démonok... stb. az állatok helyett meg olyan lények vannak amelyekkel leginkább mitológiai történetekben vagy mesékben lehet találkozni. Ott többen tudnak a mi világunkról, de egy egyezség miatt amit az alkimistákkal még a középkorban kötöttek nem jöhetnek át csak különleges indokkal, ha átjönnek akkor emberként kell viselkedniük ha meg nem ezt teszik, akkor meg az alkimisták levadásszák őket.
Bocs ezt egy kicsit bő lére eresztettem csak azt akartam, hogy kb. érthető legyen. Akkor most már igyekszem rövidebben: a főszereplő egy lány (Miranda Blake), aki az alkimistáknak dolgozik, késöbb egy segitőt is kap akiről viszont kiderül, hogy mágus, de nézeteltérése támadt a másik világban és száműzték. Egy ideig csak, annyi a dolguk, hogy le kell vadászniuk egy pár a mi világunkban kellemetlenkedő vámpírt, démont stb.-it. Aztán onnantól kezd komolyodni a dolog amikor megjelenik a színen egy angyal, Cainis (igen, itt mangafanon is róla vagyok elnevezve) meg még egy pár szövetségese, akik lényegében az alkimisták segitségét vennék igénybe egy mindkét világot érintő válság helyzet elkerüléséhez.
Mégegyszer bocs, amiért tényleg ilyen hosszú lett csak igyekeztem úgy leírni, hogy minél inkább érthető legyen.
-
Szerk: C-san 2013-03-24 18:55:48
Nagyon érdekesen hangzik. Mondd csak, nem tervezed ezt online írni valami blogon vagy iyesmin? Csak mert szívesen elolvasnám... Az meg hosszú lenne kivárni, hogy megírod aztán kiadatod stb.
-
Ja és, amit kifelejtettem a történet megjegyzéséből, hogy egy időben haverom csesztetett azzal, hogy romantikus vámpíros/vérfarkasos történeteket kell írni, mert abban van a biznisz (lásd Alkonyat őrület). Mire én mondtam neki, hogy nem akarok lealacsonyodni egy bizonyos szintre, de aztán beugrott valami, hogy hogyan oldhatnám meg mégis jól, és abból ett ez. Szóval igen, van a történetben vámpír is, vérfarkas is, meg talán lesz benne lamour is.
Díva: Amit te tervezel írni miről szól?
Díva: Amit te tervezel írni miről szól?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-03-24 10:15:27
beküldve: 2013-03-24 10:10:37
(#1440) én kíváncsi lennék erre is
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Ha érdekel valaki, a Juno története, egy fiatal Ranger lányról Junoról szól. A Rangerek feladata a nukleáris háborúban elpusztult világban, hogy vissza állítsák a törvényt, és a rendet, és ezt a feladatukat, szinte már szent célként kezelik, egy kis elfogultsággal. Juno-t árvaként találták egész kis korában, az egyik Ranger erőd bejáratánál, a Monument valley béli Juno erődnél. Innen a neve. A történet arról szól, hogy az Arizónai Jerome városban meghalt a Sheriff, és az ottani polgármester segítséget kért a Ranger tanácstól (a Marshallok), mivel a várost banditák ostromolják rendszeresen. Így küldik el segítségként Junot. Idővel aztán kiderül hogy a banditák célja sokkal több mint holmi fosztogatás, illetve nem mindenki az aminek látszik. Valami gonosz elszabadult, és kiderül hogy Jerome városa sokkal nagyobb veszélyben van, mint azt bárki gondolta volna.
Kicsit klisé történetnek hangzik, de azért igyekszek vinni bele eredetiséget.
Kicsit klisé történetnek hangzik, de azért igyekszek vinni bele eredetiséget.
Szerk: A Márk 2013-03-24 10:04:02
Oké, én elsőre is értettem, hogy csak hasonló. Mindenesetre érdekesen hangzik, főleg hogy én is imádom azt a játéksorozatot, amiből azt mondod, hogy az ihletet merítetted
Btw nekem a leginkább kifejlesztett sztorim egy alternatív fantasy világban meg a mi világunk jelen korában is játszódik aztán a két világ között valami átjáró féleséggel lehet közlekedni.
Btw nekem a leginkább kifejlesztett sztorim egy alternatív fantasy világban meg a mi világunk jelen korában is játszódik aztán a két világ között valami átjáró féleséggel lehet közlekedni.
-
Jól mondod, első sorban a Fallout világa ösztönzött a megírására. Nagy híve vagyok a játéksorozatnak, és a világának, de erre rá lehet jönni az avatáromból, és az aláírásomból : D
Csak a félreértések elkerülése végett nem a Fallout univerzumában fog játszódni a Juno, de valami hasonlóban.
Csak a félreértések elkerülése végett nem a Fallout univerzumában fog játszódni a Juno, de valami hasonlóban.
Szerk: A Márk 2013-03-23 20:23:09
beküldve: 2013-03-23 20:20:16
(#1436) poszt-nukleáris világ
Fallout feeling?
Amúgy én is szeretek kitalálni mindenféle történeteket, csak az a baj, hogy nem merem ezeket leírni. Ha meg mégis, akkor meg nem mutatom meg senkinek.
-
Szerk: C-san 2013-03-23 20:17:43
Horror... Amennyire én látom annak nincs is különösebb mondanivalója, csak a vérengzésről szól. :/
az enyém nem
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-23 20:13:39
(#1432) Én is szeretek írni, általában csak saját magam szórakoztatására. Egy ideje már belekezdtem egy hosszabb terjedelmű történetbe. Még csak 18 oldal A4-es formátumba, de amennyi mindent kitaláltam hozzá, biztosan jó hosszú lesz, ha elkészül. a Címe Juno, és egy poszt-nukleáris világban játszódik.
Cainis: Akkor te még biztosan nem olvastál Stephen King könyveket. Az az ember zseniálisan vegyíti a borzongatást, a mondandóval, anélkül, hogy darálásba fulladna az egész. Nem mondom, a történeteiben vannak durvábbnál durvább halálozások, de NEM arról szólnak.
Cainis: Akkor te még biztosan nem olvastál Stephen King könyveket. Az az ember zseniálisan vegyíti a borzongatást, a mondandóval, anélkül, hogy darálásba fulladna az egész. Nem mondom, a történeteiben vannak durvábbnál durvább halálozások, de NEM arról szólnak.
Szerk: A Márk 2013-03-23 20:15:55
Horror... Amennyire én látom annak nincs is különösebb mondanivalója, csak a vérengzésről szól. :/
-
beküldve: 2013-03-23 19:43:20
(#1430)