Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2011-07-20 22:37:42
(#1384) Vándolró Palota, Vámpír akadémia, Vampire Kisses
Jelenleg ezek a könyvek a favorítok
Jelenleg ezek a könyvek a favorítok
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Könyvben én a Harry Pottert, ninjaörökséget,Két különös házasság, Leslie L. Lawrence, szeretem.PC játékot sokat ismerek ami könyv alapján készült de azokkal nem annyit foglalkozok csak ha nagyon érdekesnek hangzik.PC játékban nekem a GTA 4 jön be. :)
Ja és van egy könyv amit saját magam írtam de még nem raktam fel netre de majd felrakom,az a címe hogy A kastély titka.
Ja és van egy könyv amit saját magam írtam de még nem raktam fel netre de majd felrakom,az a címe hogy A kastély titka.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-07-20 08:59:52
beküldve: 2011-07-20 03:22:32
(#1382) Most nemrég vettem meg Dimitry Glukovsky, Metro 2033 című könyvét, ami alapján az azonos című játék készült.
A játékkal nem sokat játszottam, de miután megtudtam hogy egy könyv alapján készült, amit magyarul is ki fognak adni, rögtön érdekelni kezdett.
Nagyon érdekel a modern orosz irodalom (pl Bulgakov - A mester és margarita, és a Strugackij fivérek - Piknik az árokparton könyvek is nagyon érdekelnek)
Még nem kezdtem bele, mert még mindig Csáth Gézát olvasok, de majd utána nyomban nekiesek :)
És talán a Metro 2033 után lehet hogy elolvasom Andrej Sapkowskij, Vaják című könyvét is (ez alapján készültek a Witcher című PC játékok).
A játékkal nem sokat játszottam, de miután megtudtam hogy egy könyv alapján készült, amit magyarul is ki fognak adni, rögtön érdekelni kezdett.
Nagyon érdekel a modern orosz irodalom (pl Bulgakov - A mester és margarita, és a Strugackij fivérek - Piknik az árokparton könyvek is nagyon érdekelnek)
Még nem kezdtem bele, mert még mindig Csáth Gézát olvasok, de majd utána nyomban nekiesek :)
És talán a Metro 2033 után lehet hogy elolvasom Andrej Sapkowskij, Vaják című könyvét is (ez alapján készültek a Witcher című PC játékok).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-26 21:30:20
(#1381) beküldve: 2011-06-26 17:00:23
(#1380) beküldve: 2011-06-03 13:53:19
(#1379) George R.R. Martin Trónok harcát kezdtem el olvasni. Elkezdtem nézni a sorozatot, és úgy voltam vele, hogy ezt könyvbe is ki kéne olvasni, és tényleg megéri. Nyilván nem pontosan úgy van benne minden, mint a sorozatrészekben. A könyv sokkal részletesebben jellemez mindenkit, még azokat a szereplőket is, akik csak egy fejezet erejéig vannak jelen. Ráadásul a cselekmény is sokszor nem teljesen ugyanaz. De a legjobb tényleg az, hogy hiába vannak benne sárkánytojások, meg különböző természetfölötti lények és egyebek, mégis az emberek természete, viselkedése kap nagyobb hangsúlyt, így teszi az egészet hihetővé és kiszámíthatatlanná. Ajánlom mindenki figyelmébe.
...fiúk kizárva sorozat...
Régen én is szerettem. Most már kevésbé (kinőttem belőle), inkább csak azt nézem hol tudnám lepasszolni:/
Am én most Laurell K. Hamiltontól az Anita Blake, Vámpírvadász sorozatot olvasom.
Nekem naon bejön. Kellőképp poénos és izgalmas...
-
Szerk: C-san 2011-06-03 04:07:56
beküldve: 2011-06-02 19:26:16
(#1377) Bár milyen piros pöttyös könyv jöhet, de mostanában azok között is a hallhatatlanok sorozat a favorit de harry potter, penny a hét tappancs gazdája, fiúk kizárva sorozat, narnia krónikái gyűrűk ura (még nem olvastam) /pill nem tok többet
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-05-28 13:49:21
(#1376) Kedvenc írom Paolo Coelho, Könyveiben nagyon lényeges és megrázó problémákat boncolgat és igazán elgondolkodtat :) Kedvenc könyvem tőle a Veronika meg akar halni.
Kedvenc írom továbbá Lőrincz L László, aki inkább kaland regényeket ír, de megunhatatlan a stílusa és nagyon szuper kis történetei vannak
Hugh Laurie Balek című könyve is a kedvenceim között szerepel, azt is ajánlom mindenkinek :)
Kedvenc írom továbbá Lőrincz L László, aki inkább kaland regényeket ír, de megunhatatlan a stílusa és nagyon szuper kis történetei vannak
Hugh Laurie Balek című könyve is a kedvenceim között szerepel, azt is ajánlom mindenkinek :)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-28 13:12:13
(#1375) csontváros-halál ereklyéi sorozat, Harry Potter regények (hatalmas favoritok nálam)
beküldve: 2011-05-07 12:35:50
(#1374)
Szerk: C-san 2011-05-07 12:42:07
beküldve: 2011-05-02 14:34:39
(#1372) Az Alexandra, Libri, Líra általában kínál mangákat. Az ilyen kis magánboltok nem igazán. A m városunkban egyetlen könyvesbolt van, de ott még könyvet is nehéz találni, nemhogy mangát. (meg az eladó kicsit furcsa)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Én is gondoltam rá......Nincs igazán könyvesbolt de nem is kell mert van nekem egy édes növérem kit ha szépen megkértek vessz(de ahoz elég sokat kell nyaggatni)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:52:05
még egyetlen boltban sem láttam mangát
Talán könyves boltban kéne keresni... oké, ez gyenge poén volt^^"
-
Szerk: C-san 2011-05-02 09:20:10