Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2011-03-05 12:27:18
(#1338) Sherrilyn Kenyon: Végzetes ölelés 10/10
Nagyon vártam ezt a könyvet, nem is csalódtam benne, minden benne volt ami számomra kiválóvá tesz egy történetet. Kenyon be is került a nagy kedvenceim közé. Tetszett a mitológiával, történelemmel, fantasyval kevert egyedien megalkotott jól kidolgozott világ. Cinikus humor továbbra is isteni. Történet izgalmas, akciódús, szívbemarkoló. Kenyon mesterien tud írni a szereplők fájdalmáról, együtt lehet érezni velük. Ward könyveihez hasonlóan itt is egyre több szereplőt lehet megkedvelni, emiatt a sztori is egyre jobb lesz. Kyriant, Acheront és Nicket már az előző részben is nagyon bírtam. Zarek, Valerius, Styxx, Vane meg az új kedvenceim. Mindnyájan nagyon jó karakterek, én a feltűnésük pillanatában a szívembe zártam őket. Sunshine eleinte nem volt szimpatikus, de a végére már vele sem volt semmi bajom. Másik főszereplő Talon nem lett a kedvencem, de őt is szerethetőnek tartom. Könyv végén több mellékszál is félbemaradt, nagyon nehéz lesz a várakozás a következő kötetig. Már most olvasnám Zarek, Wulf, Vane, Valerius, Acheron és Nick könyvét. Rossz belegondolni, hogy Acheronéra még mennyit kell várni. Ebben a kötetben annyi apró utalás volt a szörnyű múltjára, legszívesebben már ma elolvasnám az ő történetét. Kihagyhatatlan sorozat.
Bővebben:
[Link]
Brenda Joyce: Halálos ölelés 10/10
Nagyon vártam a kedvenc sorozatom újabb részét. 4. kötetet június elején olvastam, annak végén sok cselekmény szál lezáratlan maradt, szereplők is hiányoztak, nehéz volt a várakozás januárig. Amikor a kezembe vettem a könyvet elhatároztam, hogy mellette olvasok mást is, nem akartam hamar végezni a könyvvel. Ez nem jött össze, ugyanis nem bírtam letenni és nem is volt kedvem mást olvasni mellette.
Ezt a könyvet szerintem minden romantika rajongó könnyen megtudná szeretni, ezért nem értem miért nem népszerűbb. Izgalmas, fordulatos, szívszorító, szenvedélyes, tele van kedvelhető szereplővel, több szálon fut, történet nem rózsaszín és nem is csöpögős. Nincsenek benne tökéletes szereplők, mindenkinek van pozitív és negatív tulajdonsága is, mindenki követ el hibákat, de ettől lesznek emberibbek a karakterek és ettől lesz életszerűbb a történet. Jellemfejlődések jól kivannak dolgozva, párbeszédek fantasztikusak és a szerelmes párok sem pár nap alatt jönnek össze. Deadly sorozatban főleg a karaktereken van a hangsúly, ők teszik jóvá a sorozatot, de itt most a krimi szál is nagyon jó volt. Szeretem a pszichopata gyilkosokat és azt amikor nem lehet rájönni ki az elkövető.
Ez a kötet fordulópont a sorozatban, minden szereplő döntést hoz az életével kapcsolatban. Hogy jól döntenek-e az majd a folytatásban fog kiderülni.
Bővebben:
[Link]
Karen Chance: Átölel az éjszaka 10/9
Első két kötet nem tetszett ( 5 és 6 pontra értékeltem őket). Novemberben jelent meg a 3. kötet. Megrendeltem, de nem volt kedvem elkezdeni olvasni. Azt hittem, hogy ez a rész is olyan lesz mint az első kettő. Tévedtem, ez a rész ugyanis sokkal jobb. Nem volt tömör, hangulata is más mint az előzőeknek. Tele volt párbeszéddel, amik olyan fantasztikusak voltak mint a Fekete Tőr testvériség sorozatban, tele volt sok élvezetes jelenettel, izgalommal és nem várt fordulatokkal.
Karen Chance is példa rá, hogy egy sorozatot nem szabad megítélni egy-két kötet alapján. Sokszor csak a 3.-nál lehet megszeretni a szereplőket és a sztorit. Most először várom a folytatást. :)
Bővebben:
[Link]
Julia Quinn: Mr. Bridgerton csábítása 10/8
4. kötet tetszett, de gyengébbnek találtam az előzőkhöz képest. Hiányoztak Lady Whistledown írásai, az is zavart, hogy az előző részek főszereplői itt csak egy-két fejezetben tűntek fel. Sorozatoknál elvárom, hogy azokról is sokat olvassak akik már megtalálták a párjukat. Az sem jó, ha egy könyv szinte csak két szereplő egymásra találásáról szól.
Ennek ellenére érdemes elolvasni. Jól esik a krimik, fantasyk és paranormálisok között ilyen könnyed, humoros romantikust is olvasni. :)
Bővebben:
[Link]
Judith Mcnaught: Szerelmes éjszakák 10/7
Nagy elvárásokkal álltam neki ennek a kötetnek, eleinte ugyanolyan jónak találtam mint az Édenkertet és az Összetört idillt. Aztán azt vettem észre, hogy lassan haladok a könyvvel, nem igazán tudott lekötni a gazdagok fényűző élete. Történet sem volt olyan izgalmas mint az első két résznél, végét is eléggé összecsapták. Nem szeretem amikor az utolsó oldalon oldódik meg minden probléma. Ez olyan érzést kelt mintha az írónőnek gyorsan eszébe jutott volna, hogy már be kéne fejezni a sztorit. Gyorsan kibékülnek a szereplők és vége is a könyvnek. Krimi szál sem volt érdekes, szereplők sem voltak olyan jól kidolgozva mint az első két kötetben. Szerencsére az Összetört idillben megismert Paul itt is nagy szerepet kapott. Kedvenc szereplővel egy gyengébb történet sem lesz unalmas. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2011-03-05 12:13:58
(#1337) Februárban olvastam
Johanna Lindsey: Mondd, hogy szeretsz 10/10
Johanna Lindsey: Ajándék 10/8
Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei 10/8
Több izgalmat szerettem volna.
Johanna Lindsey: Mondd, hogy szeretsz 10/10
Johanna Lindsey: Ajándék 10/8
Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei 10/8
Több izgalmat szerettem volna.
Olvasom: http://moly.hu/tagok/naomi1 , Nézem: http://myanimelist.net/profile/Naomi_Snake
Akkor ajánlom a többi paranormálisat is. Sok olyan van ami nem csöpögős. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2011-02-05 23:50:16
(#1335) Én jelenleg Henri Charriére-Pillangó című önéletrajzi könyvét olvasom.
Aki nem ismerné, arról szól, hogy Henri leírja miként ítélik el ártatlanul egy strici megöléséért, és viszik el több bűnözővel együtt franciaország (azóta bezárt) Guayana-i büntetés végrehajtó komplexumába. Több emberrel is megismerkedik, többek között Louis Dega-val, aki egy pénzhamisító volt. Vele Henri (vagy ahogy mindenki ismeri a mellkasán levő tetoválás miatt: Pillangó) össze is barátkozik, és segítenek tartani egymás hátát.
Pillangónak, már a megérkezéstől fogva csak a szökésen jár az esze.
A történet nagyrészt Pillangó, és Dega szökési kísérleteivel foglalkozik.
Szerintem rendkívül izgalmas, és érdekes a történet.
A könyvből amúgy 1973-ban nagy sikerű mozifilm is készült, Dustin Hoffman (Pillangó), és Steve McQueen (Dega) főszereplésével.
Aki nem ismerné, arról szól, hogy Henri leírja miként ítélik el ártatlanul egy strici megöléséért, és viszik el több bűnözővel együtt franciaország (azóta bezárt) Guayana-i büntetés végrehajtó komplexumába. Több emberrel is megismerkedik, többek között Louis Dega-val, aki egy pénzhamisító volt. Vele Henri (vagy ahogy mindenki ismeri a mellkasán levő tetoválás miatt: Pillangó) össze is barátkozik, és segítenek tartani egymás hátát.
Pillangónak, már a megérkezéstől fogva csak a szökésen jár az esze.
A történet nagyrészt Pillangó, és Dega szökési kísérleteivel foglalkozik.
Szerintem rendkívül izgalmas, és érdekes a történet.
A könyvből amúgy 1973-ban nagy sikerű mozifilm is készült, Dustin Hoffman (Pillangó), és Steve McQueen (Dega) főszereplésével.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-02-05 21:27:45
(#1334) Legutóbb olvastam, és naon tetszett:
James Clavell: A Sógun, A Tajpan, Gajdzsin
James Clavell: A Sógun, A Tajpan, Gajdzsin
-
Szerk: C-san 2011-02-05 21:27:55
beküldve: 2011-02-05 21:14:09
(#1333) Nekem is van olyan ismerősöm, aki ilyen hülyeségeket tud mondani (és elhinni), sőt nagyobb hülyeségeket is.
De nem mondok többet róla mert megigértem neki h nem beszélek róla senkinek.
De nem mondok többet róla mert megigértem neki h nem beszélek róla senkinek.
-
beküldve: 2011-02-05 21:03:14
(#1332) Nagyon veszélyes
Nem már nem...de sztem felfogta h tiszta hülyének néztem
Nem már nem...de sztem felfogta h tiszta hülyének néztem
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Uhhhh.
Hát...veszélyes! XD
És még mindig meg van sértődve? XD
Hát...veszélyes! XD
És még mindig meg van sértődve? XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-02-05 18:35:55
(#1330) Tudom én is szakadtam rajta és erre megsértődött..
Hát úgy, hogy ül az ágyon és egyszer csk megpillantja a holdat és elkezd bizseregni majd hirtelen átváltozik az ágy meg összetörik alatta XD
csk az volta hiba h az ablak zárva volt és nem tudta könnyen kinyitni a mancsával az ablakot..XDDDDDDDD
tiszta röhögő görcsöt kaptam tőle...
Hát úgy, hogy ül az ágyon és egyszer csk megpillantja a holdat és elkezd bizseregni majd hirtelen átváltozik az ágy meg összetörik alatta XD
csk az volta hiba h az ablak zárva volt és nem tudta könnyen kinyitni a mancsával az ablakot..XDDDDDDDD
tiszta röhögő görcsöt kaptam tőle...
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Az akkor durvább, mint gondoltam, mert azért 15 évesen ilyeneket mondani XD
Mert ha még csak mondjuk 10-11 évesen mond ilyet, azt mondom, oké, de azért 15 évesen... XD
És amúgy meg, hogy gondolta a farkasemberré változást?
Mert ha még csak mondjuk 10-11 évesen mond ilyet, azt mondom, oké, de azért 15 évesen... XD
És amúgy meg, hogy gondolta a farkasemberré változást?
beküldve: 2011-02-05 16:40:13
(#1328) 15..XD
tudom most mire gondolsz
tudom most mire gondolsz
És mégis hány éves a barátnőd, ha ilyeneket mond? XD
Az igaz
Szerintem már néhány ember túlzásba viszi a rajongását iránta pl barátnőm elkezdi h ő vérfarkas mert újholdkor átváltozott meg h ő most épp vámpír mert hangosabban hallotta a hangokat XDDD
mondom mivan..?
Szerintem már néhány ember túlzásba viszi a rajongását iránta pl barátnőm elkezdi h ő vérfarkas mert újholdkor átváltozott meg h ő most épp vámpír mert hangosabban hallotta a hangokat XDDD
mondom mivan..?
Lol...
Ha így vesszük, akkor én is vámpír v'ok mert folyton hideg a kezem (és mint tudjuk a vámpíroknak hideg a bőrük)^^". Pedig valójában csak alacsony vérnyomásom van.
Haha... ez igazán szánalmas (mármint ilyen szinten rajongani).
-
Szerk: C-san 2011-02-05 10:37:49
Valójában én is szerettem egy ideig az alkonyatot, de aztán rájöttem h olvastam én sokkal jobb könyveket is. Meg mint már mondtam, a körülötte csapott hűhó unalmas már.
Az igaz
mondom mivan..?
Valójában én is szerettem egy ideig az alkonyatot, de aztán rájöttem h olvastam én sokkal jobb könyveket is. Meg mint már mondtam, a körülötte csapott hűhó unalmas már.
-
Szerk: C-san 2011-02-05 07:38:10