Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2011-05-01 23:50:33
(#1369) Jánoshalmán még egyetlen mangát sem láttam a könyvtárban pedig legalább két héten egyszer biztos hogy elmegyek oda ja még egyetlen boltban sem láttam mangát
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Én csak a szombathelyiről tudok mondani bármit is.
De a Vízisten menyasszonya még mindig jobb mint a Borsmenta.
De a Vízisten menyasszonya még mindig jobb mint a Borsmenta.
-
beküldve: 2011-05-01 12:42:07
(#1367) Hááát a kaposvári könyvtárban csak Vízisten menyasszony avan, a békésiben semmilyen. Ott még az angol nyelvű könyvek halmaza is gyér.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Igen, én is erre gondoltam. És mangát meg egyenesen lehetetlen ott találni... legalábbis normálisat, csak ilyen gagyik vannak mint Borsmenta meg Földfény... stb.
-
Szerk: C-san 2011-05-01 12:08:42
Ez igaz. Nekem van pár megkezdett trilógiám, aminek a könyvtár nem vette meg a harmadik részét.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:52:46
Elhaym: Nem, most nem a vitát akarom folytatni. Csak gondoltam szólok h elírtad az aláírásodban azt h május.
Gilraen:
A könyvtár is megoldás. De sajnos ott se lehet minden könyvet megtalálni.
Gilraen:
A könyvtár is megoldás. De sajnos ott se lehet minden könyvet megtalálni.
*Felesleges idézet törölve. Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:56:00
beküldve: 2011-04-29 18:55:34
(#1362) Nekem olyan két-háromszáz letöltött könyvem van, de ha lenne rá lehetőségem, egy részüket meg is venném. Könyvtárba is azért járok, mert nincs pénzem mindent megvenni, ami érdekel.
Akartok tini horrort? R.L. Stine Libabőr sorozata, bár az még inkább gyerekeknek való. A főszereplői mindig 11-12 évesek. (amúgy vannak köztük jók is)
Akartok tini horrort? R.L. Stine Libabőr sorozata, bár az még inkább gyerekeknek való. A főszereplői mindig 11-12 évesek. (amúgy vannak köztük jók is)
Sajnos ilyen emberekből van a legtöbb. :(
Én abba a kategóriába tartozom, aki sok mindent venne, de nincs rá pénze. Kérdés viszont hogy vajon ha lesz-e pénzem, lehet-e majd kapni még ezeket a könyveket.
Pénzem nekem sincs, mivel nincs munkám, de mégsem töltök le. Ilyenkor le kell mondani mindenről, utazás, bulik és akkor már meglehet venni a kedvenceket. Meg sokszor vannak akciók ahol olcsóbban be lehet szerezni azokat amiket akarunk.
Ez sajnos nem ilyen egyszerű. A pénzed előbb-utóbb elfogy, ha nincs munkád. Munkát pedig nehezen lehet találni. Én most engedhettem meg magamnak nemrég, hogy vegyek egy antikvár könyvet 1200-ért, többet nem engedhettem meg magamnak.
beküldve: 2011-04-29 18:04:58
(#1360) Hát nekem igazából tetszett benne az E/1, mivel jobban átlehet élni, és egyes szereplőket így közelebbről meg lehet ismerni. Egyébként mindegy ki a mesélő, ha maga a történet jó :)
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
beküldve: 2011-04-29 16:56:41
(#1359) Az ember lusta erre pénzt költeni, inkább letölti és kész ("magyar mentalitás" ahogy ezt páran nevezték). Ők valóban megvetendők.
Sajnos ilyen emberekből van a legtöbb. :(
Nincs pénze mindig 2000-reket, 3000-reket vagy többet költeni a könyvekre és ezért tölti le.
Pénzem nekem sincs, mivel nincs munkám, de mégsem töltök le. Ilyenkor le kell mondani mindenről, utazás, bulik és akkor már meglehet venni a kedvenceket. Meg sokszor vannak akciók ahol olcsóbban be lehet szerezni azokat amiket akarunk.
És vannak olyanok, akik mint én csalódtak a magyar könykiadókban.
Kiadókban én is csalódtam, de ettől még a kedvenc íróim mellett kitartok.
Sorozatok két ok miatt maradnak félbe általában. Egyik ok az, hogy kevesen vették meg, másik ok az, hogy a kiadó a rossz anyagi helyzete miatt nem tudja kifizetni a jogdíjat a könyvek után. Ha azt akarjuk, hogy semmi ne maradjon félbe akkor el kell érni, hogy sokan megvegyék őket. Reklámozni kell ismerősöknek, barátoknak stb.
egy trilógiának megjelent a középső része a többiről pedig semmi (pl. Johanna Lindsey:
Barbár szenvedély).
Barbár szenvedély).
Ez azért nem lett folytatva, mert megszűnt a kiadó. Lindsey könyvek kiadását a Gabo kiadó folytatta, már megjelent náluk a Malory család összes része, de az írónő többi könyvét is szeretnék kiadni.
Szerintem megemlíthetjük azokat is, akik azért töltik le netről a könyvet, mert máshol nem találják, nyomtatott formában, annak ellenére, hogy létezik!
Ilyenkor engem sem zavar a letöltés, ebben az esetben érthető. Van pár könyv amit másképp nem lehetne beszerezni.
A Márk
Amúgy én csak azt mondtam hogy ÉN nem szeretem az E/1 történeteket.
Sokáig én is kerültem az E/1ben írt könyveket, de aztán mégis a kezembe akadt pár első személyben írt történet. Elolvastam őket. E/1 továbbra is zavar, de ha jó történet párosul mellé akkor meg lehet szokni. Sőt van egy nagyon jó sorozat amihez nem is illene az E/3. Erre gondolok.
[Link]
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Pedig a klasszikus Noir filmekhez és regényekhez, képregényekhez szinte elengedhetetlen a főhős narrációja. Az ad egy ízt az egésznek, amitől igazán "fincsi" lesz a cucc.
Akkor mi itt a gond?
Én is csak véleményt mondtam, hogy nekem miért nem tetszik.
Én is csak véleményt mondtam, hogy nekem miért nem tetszik.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Valóban, nem mondhatni aranyos képnek... de olvastam már durvább dologokat is, jó nem a Darren Shan könyvekben.
Egyébként okés h TE nem szereted az E/1 történeteket. Én pedig csak elmondtam a saját véleményemet az E/1 történetekről, azt szabad nem?
Egyébként okés h TE nem szereted az E/1 történeteket. Én pedig csak elmondtam a saját véleményemet az E/1 történetekről, azt szabad nem?
-
Szerk: C-san 2011-04-29 13:18:21
Hát az első könyvében a démon sorozatnak volt egy olyan része, amikor a főszereplő srác talált egy döglött egeret (vagy patkányt) a szeméttelepen, amit kibelezett, meg feldarabolt, és belerakta a darabokat a nővére törölközőjébe hogy kicsesszen vele...hát ez mondjuk szerintem eléggé elb@szott egy jelenet volt!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-04-29 13:14:19
beküldve: 2011-04-29 12:31:43
(#1354) Én Darren Shantól a vámpíros könyveket (Ez nekem egyáltalán nem tünt durvának, a démonos brutálabb lenne?), meg azt az új könyvet a Kojaszan-t olvastam. Ezek nekem naon tetszettek.
Meg én szerintem semmi baj nincs az E/1 személlyel, sőt némelyik könyvet még jobbá is teszi szerintem, mert így könyebb beleélni magam.
Meg én szerintem semmi baj nincs az E/1 személlyel, sőt némelyik könyvet még jobbá is teszi szerintem, mert így könyebb beleélni magam.
-
Szerk: C-san 2011-04-29 14:15:29