Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2012-01-18 14:42:49
(#1399) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2011-12-26 14:24:23
(#1398) Nalini Singh: Angyaltánc 10/10
Tudtam, hogy a 3. kötet nem fog csalódást okozni, de azt nem gondoltam, hogy ennyire letehetetlen lesz. Sok titok, fájdalom, családi szeretet jellemzi ezt a könyvet, engem nagyon megfogott.
Bővebben:
[Link]
Kate Chopin: Ébredés 10/5
Minden elismerésem Kate Chopinnak, merész lépés volt a 19. században olyan témájú könyvet írni amiről akkoriban nem szívesen beszéltek az emberek.
Bővebben:
[Link]
Kathleen E. Woodiwiss: Örökké 10/8
Az Örökké angolul 2007-ben jelent meg, az írónő halála előtt pár hónappal. Lehet emiatt lett más hangulatilag mint a korábbi regények. Nem olyan tartalmas mint amilyen a Shanna, a Farkas és a galamb, Hamu a szélben és a többi könyve volt. Néha az is felmerült bennem, hogy olyan mintha nem is Woodiwiss írta volna. Ez viszont nem azt jelenti, hogy az Örökké rossz lenne. Egy könnyed, szórakoztató, romantikus történet egy kis történelemmel fűszerezve.
Bővebben:
[Link]
Szavazás:
[Link]
Tudtam, hogy a 3. kötet nem fog csalódást okozni, de azt nem gondoltam, hogy ennyire letehetetlen lesz. Sok titok, fájdalom, családi szeretet jellemzi ezt a könyvet, engem nagyon megfogott.
Bővebben:
[Link]
Kate Chopin: Ébredés 10/5
Minden elismerésem Kate Chopinnak, merész lépés volt a 19. században olyan témájú könyvet írni amiről akkoriban nem szívesen beszéltek az emberek.
Bővebben:
[Link]
Kathleen E. Woodiwiss: Örökké 10/8
Az Örökké angolul 2007-ben jelent meg, az írónő halála előtt pár hónappal. Lehet emiatt lett más hangulatilag mint a korábbi regények. Nem olyan tartalmas mint amilyen a Shanna, a Farkas és a galamb, Hamu a szélben és a többi könyve volt. Néha az is felmerült bennem, hogy olyan mintha nem is Woodiwiss írta volna. Ez viszont nem azt jelenti, hogy az Örökké rossz lenne. Egy könnyed, szórakoztató, romantikus történet egy kis történelemmel fűszerezve.
Bővebben:
[Link]
Szavazás:
[Link]
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
nem tudtok véletlen olyan vámpíros könyvet ajánlani, ami nagyjából olyan kaliber mint tvájláljt meg a fekete tőr?
Ők írnak még jó paranormális romantikus könyveket: Jeaniene Frost, Nalini Singh, Gena Showalter, Kresley Cole, Sherrilyn Kenyon. Van még több is, de azok már klisések, és nem is fordulatosak.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2011-12-18 21:15:47
(#1396) Van itt olyan, aki olvasott már több könyvet Terry Pratchett-től? Tanácsra lenne szükségem.
A közelmúltban megnéztük a bátyámmal A Postamester c. Pratchett-adaptációt, és mind a kettőnknek nagyon tetszett. Így arra gondoltam, hogy a bátyámat meglepném karácsonyra valamelyik könyvével. De ötletem sincs, hogy a magyarul megjelent művei közül melyiket lenne érdemes odaadni annak, aki még éppen csak ismerkedik a Korongvilággal.
A közelmúltban megnéztük a bátyámmal A Postamester c. Pratchett-adaptációt, és mind a kettőnknek nagyon tetszett. Így arra gondoltam, hogy a bátyámat meglepném karácsonyra valamelyik könyvével. De ötletem sincs, hogy a magyarul megjelent művei közül melyiket lenne érdemes odaadni annak, aki még éppen csak ismerkedik a Korongvilággal.
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Balus 2011-12-18 21:16:10
Amennyire tudom, ilyen könyvek hegyekben állnak a könyvesboltokban, és gyakorlatilag teljesen csereszabatosak egymással, úgyhogy ha ajándékba veszed valakinek, ahogy sejtem, akkor csak markolj bele bátran az újonnan megjelentek halmába!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
True Blood, A vámpír csókja/ölelése/vére/éjjele, stb...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-18 17:33:54
Ha mennyiségben kellenek a pasik akkor nézz körbe Laurell K. Hamilton háza táján, gondolok itt konkrétan az Anita Blake vámpírvadász sorozatra. Mondjuk sokkal komolyabbnak indul, mint amiket felsoroltál, de a 7. kötet után 10 hím jut az egyszem női főszereplőre és gyakorlatilag lelkizés megy orrba-szájba, meg brutális orgiák. Jah igen masszívan korhatáros.
És ahogy én egyre jobban utálom kötetről kötetre, úgy mások egyre jobban imádják szóval lehet neked is feküdni fog.
És ahogy én egyre jobban utálom kötetről kötetre, úgy mások egyre jobban imádják szóval lehet neked is feküdni fog.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-18 17:33:06
beküldve: 2011-12-16 22:15:58
(#1392) nem tudtok véletlen olyan vámpíros könyvet ajánlani, ami nagyjából olyan kaliber mint tvájláljt meg a fekete tőr? (szóval nyugodtan lehet akár szar is. csak legyen benne sok faszi.) nem vagyok én otthon ezekben...
(a karácsony meg murdáljon meg.)
(a karácsony meg murdáljon meg.)
beküldve: 2011-10-11 01:36:15
(#1391) Robert E. Howard: Bran Mak Morn és a piktek
Mert Howardtól nem csak a Conan-történetek nagyon jók, hanem szinte minden általam olvasott írása. A Föld férgei egyszerűen zseniális, pölö, de a kötet többi írása is bejövős.
Mert Howardtól nem csak a Conan-történetek nagyon jók, hanem szinte minden általam olvasott írása. A Föld férgei egyszerűen zseniális, pölö, de a kötet többi írása is bejövős.
A DeltaVision talán nem a kedvenc kiadóm, de az új sorozatuk, a MesterMűvek és a rendszeres Pratchett-kiadások miatt hajlandó vagyok szinte mindent elnézni nekik.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-08-09 20:09:32
(#1390) Nem rég olvastam Leslie L. Lawrence (Lőrincz L. László) legujabb könyvét, A villogó fények kolostorát I.- II. (jó könyv!! )
(Leslie L. Lawrence az egyik kedvenc íróm!!..... )
(Leslie L. Lawrence az egyik kedvenc íróm!!..... )
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2011-08-09 15:42:44
(#1389) Nem rég kezdtem olvasni Lauren Kate: Fallen című könyvet. Sok kritikát olvastam róla és nagyon megosztja az olvasókat, de nekem eddig tetszik. :)
Ez előtt pedig Sarah Dessen: Egy felejthetetlen év című könyvet olvastam, sokan nagyon dicsérik meg, hogy sok fiatalnak el kéne olvasnia, de számomra csak egy egyszer olvasós könyv lett. Nem fogott meg :S
Egyébként nekem két kedvenc könyvem van az Üvöltő szelek és a Vizet az elefántnak imádom őket *.*
És nektek mi a kedvenc könyvetek??
Ez előtt pedig Sarah Dessen: Egy felejthetetlen év című könyvet olvastam, sokan nagyon dicsérik meg, hogy sok fiatalnak el kéne olvasnia, de számomra csak egy egyszer olvasós könyv lett. Nem fogott meg :S
Egyébként nekem két kedvenc könyvem van az Üvöltő szelek és a Vizet az elefántnak imádom őket *.*
És nektek mi a kedvenc könyvetek??
beküldve: 2011-07-29 21:11:20
(#1388) Most vettem meg nemrég George Orwell Állatfarm című könyvét.
Sok jót hallottam róla, úgyhogy kíváncsivá tett.
Piti 900 forintért vettem, a Diákkönyvtár kiadásában
Az volt a legnagyobb poén, amikor az eladónak átnyújtottam a 10000 forintosomat XD
Láttam a tekintetén, hogy kb úgy nézett a pénzre, mint egy vödör szarra XD
Vicces volt. :)
Holnap szerintem el is olvasom a könyvet (nem túl hosszú, legfeljebb 140 oldal lehet).
Majd idővel be akarok még szerezni pár Diákkönyvtár kiadású könyvet, mert elég olcsóak, és vannak köztük egész jók!
Sok jót hallottam róla, úgyhogy kíváncsivá tett.
Piti 900 forintért vettem, a Diákkönyvtár kiadásában
Az volt a legnagyobb poén, amikor az eladónak átnyújtottam a 10000 forintosomat XD
Láttam a tekintetén, hogy kb úgy nézett a pénzre, mint egy vödör szarra XD
Vicces volt. :)
Holnap szerintem el is olvasom a könyvet (nem túl hosszú, legfeljebb 140 oldal lehet).
Majd idővel be akarok még szerezni pár Diákkönyvtár kiadású könyvet, mert elég olcsóak, és vannak köztük egész jók!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-07-25 14:00:06
(#1387) beküldve: 2011-07-25 13:51:19
(#1386) Én most olvasom Tim Davystől a Halállistát.
Eddig nekem nagyon bejön.
Eddig nekem nagyon bejön.
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-07-25 11:38:22
(#1385) Legutóbb a Jekyll és Hyde meg a Drakula c. könyveket olvastam. Eléggé jó meg érdekes mindekettő szerintem.
-