Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Igen, megjelent a 1 és 2 percel éjfél után: Titkos ablak, titkos kert című könyvében, ami a Langoliereken kívül a Titkos ablak, titkos kert című regényt tartalmazza (ki gondolta volna, mi? XD ). Amúgy az abból készült film is jó. Az "Az"-t meg egyenesen imádom. Ami furcsa benne, hogy aki Pennywise-t játsza színész (Tim Curry) ki nem állhatom, de a táncoló bohóc figuráját iszonyat hitelesen eltalálta!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Cainis: Igen. Ezért is tetszett talán jobban a New Vegas, a Fallout 3-nál.
Én nem tudnám megmondani hogy melyik tetszett nekem jobban. Mindkettőnek nagyon tetszik a sztorija^^ Mondjuk a New Vegast ma játszottam ki harmadjára, de ez csak azért van mert a másik már nincs meg, különben azt is újrajátszottam volna már
-
Szerk: C-san 2013-03-24 21:02:02
beküldve: 2013-03-24 20:58:49
(#1457) Nekem a filmek közül Az,és a Langolierek tetszett,bár az utóbbit csak angolul olvastam a neten,nemtudom megjelent-e magyarul.
at the end,we all die alone
Ez nem is volt kérdés!
Habár a Halálsoron, és a Remény rabjai filmek nagyon jók lettek, csak sajnos még nem tudtam elolvasni az eredetijüket.
Habár a Halálsoron, és a Remény rabjai filmek nagyon jók lettek, csak sajnos még nem tudtam elolvasni az eredetijüket.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-03-24 20:55:12
Nem horror szerű, hanem Stephen King kőkemény horror író.
a könyvek sokkal jobbak,mint a belőlük készült filmek
Oké, így most már vágom.
Szóval téged inkább azok a dolgok fognak meg amiben van westernes hangulat?
update: Bocs ha esetleg megsértettem kedvenc íródat (Stephen Kinget), csak általában inkább lightosan szeretek fogalmazni.
Szóval téged inkább azok a dolgok fognak meg amiben van westernes hangulat?
update: Bocs ha esetleg megsértettem kedvenc íródat (Stephen Kinget), csak általában inkább lightosan szeretek fogalmazni.
-
Szerk: C-san 2013-03-24 20:56:22
beküldve: 2013-03-24 20:33:50
(#1453) Legutóbb jeff Lindsay-től a Dermedt,Dacos Dexter-t olvastam.
Ez is nagyon jó volt,és kiderült ki is a Sötét Utas valójában.
Ez is nagyon jó volt,és kiderült ki is a Sötét Utas valójában.
Szerk: JaakuHebi 2013-03-24 20:35:45
Nem horror szerű, hanem Stephen King kőkemény horror író.
Spagetti westerneknek nevezik az olaszok által rendezett western filmeket: A jó, a rossz, és a csúf trilógia; Volt egyszer egy Vadnyugat; Az ördög jobb, és bal keze; A nevem senki, és még sorolhatnám.
Spagetti westerneknek nevezik az olaszok által rendezett western filmeket: A jó, a rossz, és a csúf trilógia; Volt egyszer egy Vadnyugat; Az ördög jobb, és bal keze; A nevem senki, és még sorolhatnám.
Cainis: Akkor te még biztosan nem olvastál Stephen King könyveket. Az az ember zseniálisan vegyíti a borzongatást, a mondandóval, anélkül, hogy darálásba fulladna az egész. Nem mondom, a történeteiben vannak durvábbnál durvább halálozások, de NEM arról szólnak.
Tényleg nem olvastam meg Stephen King könyvet. Sokan dícsérik, de én mégse merek elolvasni egyet se mert azt is mondják, hogy elég durva, horror-szerű dolgok is vannak benne.
#1450-es postra: Spagetti western? Ezt nem ismerem. Ez milyen?
-
Szerk: C-san 2013-03-24 20:12:39
Ismerem, mert a játékkal is játszottam, meg a könyv is megvan habár egyik sem kötött le annyira, hogy befejezzem. De nagyjából tisztába vagyok a világával. De a Fallouton kívül még a spagetti western filmek vannak rám leginkább hatással.
Szerk: A Márk 2013-03-24 20:07:31
A Metro 2033-at ismered? Csak azért mert ez is olyan nagy atomháború utáni világban játszodó dolog, ergo kicsit hasonlíthat a Fallout-ra ill. a te sztoridra. Bár csak feltételezni tudom mert nem játszottam a Metro 2033 játékkal és a könyvet se olvastam, csak a bátyámtól hallottam róla.
-
Engem sem érdekel hogy a Juno előtt már kismillió poszt nukleáris film/könyv/játék jött ki. Engem ez fogott meg.
Jó tudom, hogy van jo pár ilyen sztori mint az enyém. (De nem tud érdekelni, nekem tetszik az ötlet akkor... különben se hiszem, hogy valaha bárkinek is megfogom mutatni amit leírok). Ha meg valamelyik másik fantasy sztorimat írnám le annak szintén az lenne a baja, hogy már sok van ezekből is.
Az e-mail címem meg:
Az e-mail címem meg:
tcari17@gmail.com
-
Szerk: C-san 2013-03-24 19:53:20
Elküldöm, ha adsz e-mailt. Szerintem érdekesen hangzik a te ötleted. Annak ellenére, hogy ilyen történetből is van jó néhány, lehet belőle egyedit, és jót kreálni. Majd haén meg valaha kész leszek a Junoval, akkor talán megpróbálkozok pár kiadónál.
Szerk: A Márk 2013-03-24 19:39:59
Én örülnék, ha nekem elküldenéd. Mint mondtam szeretném elovasni. Adjam az e-mail címemet?
És miért nem gondolod, hogy lenne esély arra, hogy kiadják? Biztos van olyan (a barátaidon kívül más is), akinek tetszene az írásod.
update: Nagyra értékelném, ha valaki mondana véleményt az enyémről is ha már sikerült összeszednem magam annyira, hogy ezt leírjam és megosszam veletek.
És miért nem gondolod, hogy lenne esély arra, hogy kiadják? Biztos van olyan (a barátaidon kívül más is), akinek tetszene az írásod.
update: Nagyra értékelném, ha valaki mondana véleményt az enyémről is ha már sikerült összeszednem magam annyira, hogy ezt leírjam és megosszam veletek.
-
Szerk: C-san 2013-03-24 19:22:09