Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Nem töltöttem fel semmit sehová, mert félek a csalódástól.
N meg úgy vagyok ezzel az egészzel, hogy az unokatesóm indított el ezen az úton. De tudom, hogy olyan jó sohase lehetek mint ő, ezért nem látok az egészben bármiféle jövőt.
A Márk: Enzia? Ez tetszik :) Majd lecsekkolom amennyire tudom, hogy szabad-e.
Viszont lehet, hogy ez egy másik sztorimhoz jobban illene. (Nem írom le ennek is a tartalmát, mert nem akarok senkit untatni vele^^" )
N meg úgy vagyok ezzel az egészzel, hogy az unokatesóm indított el ezen az úton. De tudom, hogy olyan jó sohase lehetek mint ő, ezért nem látok az egészben bármiféle jövőt.
A Márk: Enzia? Ez tetszik :) Majd lecsekkolom amennyire tudom, hogy szabad-e.
Viszont lehet, hogy ez egy másik sztorimhoz jobban illene. (Nem írom le ennek is a tartalmát, mert nem akarok senkit untatni vele^^" )
És meg köszi, hogy elküldted
-
Szerk: C-san 2013-03-24 22:09:55
Hát, az ilyen fantasy ország/világ nevek kitalálásával nekem is mindig problémám volt. Így hirtelen az Enzia név jutott eszembe.
Amúgy elküldtem az e-mail címedre a Juno-t amit eddig leírtam belőle. Szerintem ne várj tőle csodát, mert eddig nem nagyon történt benne semmi érdekes.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-03-24 22:00:18
Olyat szeretnék írni ami elég izgalmas,és hogy ne lehessen letenni.
gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. kezdetnek jobbak a rövidebb novellácskák szerintem, mintha egyből egy naaagy sztoriba dobod magad.
Cainis: ha bizonytalan vagy magadban, h vevők-e meséidre, arra jó közeg a zinternet, mert ugye anonim. nem tudom, hogy töltöttél fel-e már bármit bárhová.
(amúgy a hozzászólásokat olvasva tényleg az fogalmazódott meg bennem, hogy bakker, mindenki ír? x'DDD) nekem az afs-en meg a merengőn vannak fent firkáim, de valahogy nem tudom komolyan venni ezt, pont ezért nem agyaltam azon, hogy vevő-e erre bárki (:
beküldve: 2013-03-24 21:53:47
(#1471) Már évek óta dolgozom ezen a sztorin aminek a lényegét le is írtam ide, de van egy igen komoly problémám. Nem megy az hogy olyan nevet találjak ki annak a másik világnak, ami nincs már valahol máshol felhasználva. Van ötletetek?
-
Szerk: C-san 2013-03-24 21:55:23
Ha tudok, akkor segítek. Miben kellene?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-24 21:49:28
(#1469) Olyat szeretnék írni ami elég izgalmas,és hogy ne lehessen letenni.
at the end,we all die alone
Ja oké, vágom.
update: Btw tudnátok nekem segíteni valamiben? Igen hálássá tennétek.
update: Btw tudnátok nekem segíteni valamiben? Igen hálássá tennétek.
-
Szerk: C-san 2013-03-24 21:45:22
beküldve: 2013-03-24 21:41:46
(#1467) Még csak az ötleteim írtam le,majd írás közben dől el a teljes sztori.
Szerk: JaakuHebi 2013-03-24 21:43:07
Lehet bővebben? Nem megsérteni szeretnélek, de én ha ennyit látnék egy könyvön ettől nem hiszem, hogy elolvasnám. :/
-
Kezdésnek nem rossz :P : D
Szerk: A Márk 2013-03-24 21:27:11
Díva: Amit te tervezel írni miről szól?
Most vettem észre.
Egy lányról szól,akinek szokványosan indul a napja,de hírtelen átcsap valami egészen mássá.
Én legutóbb egy székesfehérvári antikváriumban találtam meg, csak épp nem volt nálam pénz rá, úgyhogy hanyagoltam.
beküldve: 2013-03-24 21:13:18
(#1462) Sok sikert hozzá, elég ritka :P
beküldve: 2013-03-24 21:07:19
(#1460)