Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2013-03-27 08:25:38
(#1534) Márk: Tegnap elfelejtettem mondani, de elolvastam a Junonak azt a részét amit elküldtél mekem. Alig várom, hogy olvashassam a folytatását
Díva: Ez így nekem sajna nem ismerős :/
Díva: Ez így nekem sajna nem ismerős :/
-
beküldve: 2013-03-26 23:41:32
(#1533) Csak arra emlékszem,h a főszereplő lány odavolt a macskákért,és kapott Egyiptomból egy nyakláncot,azután pedig fura dolgok történtek vele.A többi homályba vész.
at the end,we all die alone
És arra, hogy mi volt a cselekménye? Talán tudok segíteni.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-26 23:26:15
(#1531) Mi a címe?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-26 22:19:12
(#1529) Volt egy kedvenc könyvem régen,elég sokat olvastam.
(Még anyukámé volt.)
Amikor koleszos voltam,egyik szobatársam kölcsönkérte,azután nem láttam többé.
(Még anyukámé volt.)
Amikor koleszos voltam,egyik szobatársam kölcsönkérte,azután nem láttam többé.
Szerk: JaakuHebi 2013-03-26 22:21:23
Én azután voltam ilyen szinten begazolva, hogy a suliban megnéztük a Hetedik c. filmet.
De ezt már lehet, hogy nem is ide kellett volna írnom
-
Szerk: C-san 2013-03-26 13:52:18
Emlékszem, a Ragyogás volt az első könyv, amit elolvastam tőle (a második legparásabb könyvnek tartom a mai napig, az Az után XD), és este, mikor kimentem fogat mosni már mindenki aludt. Én meg közben folyamatosan nézelődtem hátra, hogy nincs-e mögöttem valaki/valami. Nagyon be voltam gazolva! XD
Rómeó és Júliát szeretem,bár nálunk nem volt kötelező.
Szerk: JaakuHebi 2013-03-26 13:32:50
Én is ezekből 5-öst írtam De nekem ezek tetszettek is
Btw 13-14 évesen kezdtél el Stephen Kinget olvasni? Minden elismerésem. Én itt vagyok 20 évesen és nem merem elolvasni egy könyvét se.
Btw 13-14 évesen kezdtél el Stephen Kinget olvasni? Minden elismerésem. Én itt vagyok 20 évesen és nem merem elolvasni egy könyvét se.
-
Szerk: C-san 2013-03-26 13:33:52
Én a Rómeó, és Júliát és az Antigónét nem bírtam, ellenben sikerült mind a kettőtől ötöst írnom :P
A kötelezők közül a Lassie hazatért szerettem.
Mi választottuk annó.
Nekem az nem volt kötelező. Hál' istennek... Engem nem igazán tudnak lekötni az ilyen állatokról szóló könyvek. A Vukot is alig tudtam elolvasni.
Bár nem ez volt a legproblémásabb a kötelezők közül: a Bánk bán volt, amire két 1-est is beszereztem mire rávettem magam arra, hogy elolvassam az egészet.
Bár nem ez volt a legproblémásabb a kötelezők közül: a Bánk bán volt, amire két 1-est is beszereztem mire rávettem magam arra, hogy elolvassam az egészet.
-
Szerk: C-san 2013-03-26 13:36:58
beküldve: 2013-03-26 12:09:18
(#1521) Az tuti.
Meg egy másik könyvet is tervezek beszerezni.
Meg egy másik könyvet is tervezek beszerezni.
Szerk: JaakuHebi 2013-03-26 12:19:51
Na az klassz, szerintem nem fogsz benne csalódni! :)