Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2013-04-10 13:07:46
(#1549) Nekem Böszörményi Gyulától a 9...8...7 nagyon tetszik már alig várom hogy folytassam, meg Cassandra Clare Végzet ereklyéi sorazta tetszik.
beküldve: 2013-04-10 00:40:30
(#1548) Mielőtt kaptam,nem is hallottam róla,úgyhogy nincs viszonyítási alapom.
at the end,we all die alone
Koontzot úgy hallottam nagyon nem szokták szeretni, mert úgy hivatkoznak rá, hogy "olyan rosszul ír, hogy az már jó!". Én csak a Rossz hely című regényét olvastam, de az nagyon tetszett (bármennyire is furcsa volt). Az egyetlen dolog, ami zavart vele kapcsolatban, hogy az utolsó húsz oldalon derült ki kb minden, hogy ki micsoda, mi miért történt, meg hasonlók, na meg a végkifejlet is egy kicsit "vaddafakk?" volt, de azért tetszett.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-09 22:34:06
(#1546) Testvéremtől kaptam egy könyvet,nemis olyan rég.
Dean R. Koontz - Shadow Street 77.
Már több mint a felét elolvastam.Nagyon jó könyv.
Dean R. Koontz - Shadow Street 77.
Már több mint a felét elolvastam.Nagyon jó könyv.
Szerk: JaakuHebi 2013-04-09 22:35:24
beküldve: 2013-03-31 17:10:20
(#1545) Kölcsönbe kaptam még két könyvet, a Bíborhajú 1-2-t. Az elsőt már kivégeztem, nem is rossz :)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Most amúgy a Juno folytatására egy kicsit várni kell, mert megpróbálom kijavítani azokat amiket mondtál, és haverom is felhívta több dologra is a figyelmemet, ami úgyszintén javításra vár.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-03-28 00:12:38
Díva: Hát sajnos nem tudok segíteni ennyi információval :S Esetleg a főhős nevére nem emlékszel?
Kösz,hogy megpróbáltál.
Sajna nem emlékszem a csaj nevére.
Úgy láttam, hogy minden fontos karakternek volt vezeték neve, Junot leszámítva, ezért írtam azt is.
És örülök, hogy sikerült használhatót írnom
És örülök, hogy sikerült használhatót írnom
-
Szerk: C-san 2013-03-27 19:54:59
A Darren szerintem jó lesz. Vezeték nevet nem tudom hogy fogok e használni, de ha majd kell, legalább lesz miből válogatnom ahhoz is :)
beküldve: 2013-03-27 19:38:16
(#1539) -Eric McKeene (Nálam az Erik a kedvenc nevek listáján igen elöl jár)
-Jacob Wolf (Utólag átgondolva lehet hogy nem olyan jó az Alkonyat miatt, hiába hangzik jól szerintem)
-Vincent Shaw (Egy amerikai ismerősöm vezetéknevét nyúltam le ehhez^^")
-Kyle Jackson
-Leonard/Leo Falcon
-Russel Stone
-Craig Jefferson
-Scott Redcliffe
-Claude McBaine
-Darren Black
-Ian Farris
Na asszem most kapásból ennyit tudtam kitalálni, ha egyik se tetszik késöbb megpróbálhatok újabbakat írni. (Leginkább arra figyeltem, hogy amennyire lehetséges jó legyen a hangzásuk... legalábbis szerintem)
-Jacob Wolf (Utólag átgondolva lehet hogy nem olyan jó az Alkonyat miatt, hiába hangzik jól szerintem)
-Vincent Shaw (Egy amerikai ismerősöm vezetéknevét nyúltam le ehhez^^")
-Kyle Jackson
-Leonard/Leo Falcon
-Russel Stone
-Craig Jefferson
-Scott Redcliffe
-Claude McBaine
-Darren Black
-Ian Farris
Na asszem most kapásból ennyit tudtam kitalálni, ha egyik se tetszik késöbb megpróbálhatok újabbakat írni. (Leginkább arra figyeltem, hogy amennyire lehetséges jó legyen a hangzásuk... legalábbis szerintem)
-
Szerk: C-san 2013-03-27 19:52:33
Jöhet mind a kettő, aztán majd válogatok
Szerk: C-san 2013-03-27 18:48:16
Cainis: Akkor ha elolvastad, akkor neked is leírom azt, amit haveromnak. Valami jobb nevet keresek a Greg-nél, csak semmi nem jut az eszembe.
Szívesen fogadok ötleteket másoktól is. Ha ez segít másoknak az ötletelésben, akkor az eddig Greg nevű szereplőről annyit érdemes tudni, hogy magas, izmos testalkatú, goromba, mohawk frizurás, és szakállas férfi, akinek a specialitása a robbantás.
Díva: Hát sajnos nem tudok segíteni ennyi információval :S Esetleg a főhős nevére nem emlékszel?
Szívesen fogadok ötleteket másoktól is. Ha ez segít másoknak az ötletelésben, akkor az eddig Greg nevű szereplőről annyit érdemes tudni, hogy magas, izmos testalkatú, goromba, mohawk frizurás, és szakállas férfi, akinek a specialitása a robbantás.
Szerk: A Márk 2013-03-27 18:19:08
beküldve: 2013-03-27 08:38:51
(#1535)