Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Hát, ha te azt tudnád ;) : D
A viccet félretéve, a történeteim nagy részében férfi főszereplők vannak.
Amúgy tényleg az NCR-ról lett mintázva az Új Világrend, de azért próbáltam egy kicsit eredetibbé kreálni, hogy ne feltétlen minden Fallout rajongónak az NCR jusson eszébe : D
De úgy látszik ezen még dolgoznom kell : D
A viccet félretéve, a történeteim nagy részében férfi főszereplők vannak.
Amúgy tényleg az NCR-ról lett mintázva az Új Világrend, de azért próbáltam egy kicsit eredetibbé kreálni, hogy ne feltétlen minden Fallout rajongónak az NCR jusson eszébe : D
De úgy látszik ezen még dolgoznom kell : D
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-04-20 06:55:56
Úgy tünik szereted magad lány szerepbe élni.
Btw ez is érdekesnek tünik, ezt is szívesen elolvasnám majd, ha lehetséges.
Btw ez is érdekesnek tünik, ezt is szívesen elolvasnám majd, ha lehetséges.
Ui.: Erről az Új Világrend dologról nekem az NCR jutott eszembe.
-
Szerk: C-san 2013-04-19 18:53:13
Érdekesnek tűnik!
A Juno mellett most én is belefogtam egy új projektbe, ami a Junoval egy világban játszódik, csak más szereplőkkel.
A címe: Fekete macskák
Az Új Világrend (A világégés után alakult egyik leghatalmasabb, nemzet (nevezhető katonai diktatúrának), az egykori USA területén) egyik különleges alakulatáról, a Fekete Macskákról szól, akiket mutánsok irtására képeztek ki. Az alakulatnak a tagja, három fiatal lány is, akik pszichonikus mutánsokként küzdenek az új világ felvirágoztatásáért. De vajon mi van akkor, ha a bizalom, és a lojalitás meginog, és abban kezdünk hinni, akit egykor a legnagyobb ellenségünknek hittünk?
A három lány körül fog mozogni a történet, és az ő mindennapjaikat, és küzdelmeiket mutatja be, a pusztulat, és a saját, belső szörnyetegei ellen.
A Juno mellett most én is belefogtam egy új projektbe, ami a Junoval egy világban játszódik, csak más szereplőkkel.
A címe: Fekete macskák
Az Új Világrend (A világégés után alakult egyik leghatalmasabb, nemzet (nevezhető katonai diktatúrának), az egykori USA területén) egyik különleges alakulatáról, a Fekete Macskákról szól, akiket mutánsok irtására képeztek ki. Az alakulatnak a tagja, három fiatal lány is, akik pszichonikus mutánsokként küzdenek az új világ felvirágoztatásáért. De vajon mi van akkor, ha a bizalom, és a lojalitás meginog, és abban kezdünk hinni, akit egykor a legnagyobb ellenségünknek hittünk?
A három lány körül fog mozogni a történet, és az ő mindennapjaikat, és küzdelmeiket mutatja be, a pusztulat, és a saját, belső szörnyetegei ellen.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Miről fog szólni?
A címe RÉMÁLOM.
Egy lányról szól,aki kollégista,és mivel ott másnap buli lesz,meghívja a 3 barátnőjét is a sulijukból.Már eldöntötte ,hogy hazamegy ruháért aznap délután,amit el is mond nekik.Persze megpróbálják lebeszélni,de makacs és nem hallgat rájuk.Amint este visszaér a kollégiumhoz,észreveszi,hogy valami megváltozott.Ekkor kezdetét veszi a rémálom,ami úgy tűnik soha nem ér véget.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-19 14:39:46
Miről fog szólni?
beküldve: 2013-04-18 18:54:43
(#1559) Mivel a másikkal már végeztem,már elkezdtem olvasni.
Már írom a könyvem,az első fejezetet sokat módosítom,mindig eszembe jut valami,amivel ki lehetne egészíteni.
Már írom a könyvem,az első fejezetet sokat módosítom,mindig eszembe jut valami,amivel ki lehetne egészíteni.
Szerk: JaakuHebi 2013-04-18 18:58:58
Kíváncsian várom a véleményt róla! :)
Rendben,majd ha kiolvastam,leírom.
Kíváncsian várom a véleményt róla! :)
beküldve: 2013-04-12 11:20:35
(#1556) Ma megérkezett Stephen Kingtől a Titkos ablak, titkos kert című könyv.
Ez lesz a következő amit elolvasok.
Ez lesz a következő amit elolvasok.
beküldve: 2013-04-11 15:57:27
(#1555) Én még sajna nem tudtam hozzájutni, de már azt is tervezem.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Az ifj. helyett, én az eredeti Sherlock Holmest kezdtem el olvasni, mert a filmek, és a sorozatok után érdekelni kezdett az eredeti, és itthon pont megvan a Sátán kutyája, úgyhogy gondoltam nekifogok.
én barátnőmtől megkaptam a Sátán kutyáját,de képregény változatban...nagyon jó...így van meg nekem még a Láthatatlan ember is
[Gondoltam rá, hogy írok ide valamit... De aztán elcsesztem így ahgytam a fenébe. ;)
Az ifj. helyett, én az eredeti Sherlock Holmest kezdtem el olvasni, mert a filmek, és a sorozatok után érdekelni kezdett az eredeti, és itthon pont megvan a Sátán kutyája, úgyhogy gondoltam nekifogok.
Ezt én is elkezdtem, de nekem nem igazán jött be.
Nekem tetszik,nemsokára végzek vele,mondjuk ennél én jobbat tudnék írni.
beküldve: 2013-04-10 18:47:46
(#1551) Olvasta valaki az ifj. Sherlock Holmes második részét?
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."