Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Már évek óta dolgozom ezen a sztorin aminek a lényegét le is írtam ide, de van egy igen komoly problémám. Nem megy az hogy olyan nevet találjak ki annak a másik világnak, ami nincs már valahol máshol felhasználva. Van ötletetek?
Pixonia,csak úgy spontán jött
at the end,we all die alone
Nem csináltál semmit rosszul, csak dolgoznod kell még az önbizalmadon. Ahogy nekem is :P Valószínűleg ezért vagyok egyedül :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Mindenkinek vannak ilyen pillanatai, csak ezért nem kell bocsánatot kérned senkitől.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Azt hiszem igazad van... Gondolom megint el kéne járnom pszichológushoz vagy valami, hogy ne jöjjön rám időnként az öt perc. És tényleg sajnálom, hogy pont egy ilyen pillanatomat fogtad ki.
-
Szerk: C-san 2013-03-24 22:55:50
pont ez a "úgyse fog tetszeni senkinek, mások is azt gondolják, amint én is" etc. és ha az írásban is így állsz magadhoz, akkor fogadnék, hogy az élet minden területén így gondolkodsz. nincs közöm hozzá, miért hiszed ezeket magadról, miért nehezíted a saját életed, de meg vagyok róla győződve, hogy a legtöbb félelmed alaptalan. sőt. tuti (:
Nekem sincs igazán túl sok önbizalmam, de az internetnek köszönhető anonimitás egy kicsit segít ezen. Habár éppen ugyan ebből az okból fikázzák le idegenek mások munkáit is.
ne haragudj, de neked egy kiadós nyakleves kéne. de most komolyan, butaságokat beszélsz, faszé kell így degradálnod magad :'DDD...
Bocsi... Csak tudod nem jutott nekem sok az önbizalomból (mások is mondták), és időnként rám jön az 5 perc. Szóval öszintén bocsánatot kérek.
Valamit viszont nem vágok: Mi volt a butaság abban amit mondtam?
A Márk: Persze el fogom olvasni, amilyen hamar csak tudom.
És megpróbálok összehozni valami rövid novella-szerű dolgot. Úgy kezdetnek. De, hogy közzé teszem-e vagy sem... majd igyekszem addigra lekűzdeni az önbizalomhiány-problémámat.
-
Szerk: C-san 2013-03-24 22:49:45
ne haragudj, de neked egy kiadós nyakleves kéne. de most komolyan, butaságokat beszélsz, faszé kell így degradálnod magad :'DDD...
Márk: haha, ne haragudj, de ezen nagyot nevettem : D. ott amúgy "irodalmárok" ülnek, akik konyítanak is ehhez valamicskét, vagy csak unatkozó bölcsészek? mert nem mindegy.
Márk: haha, ne haragudj, de ezen nagyot nevettem : D. ott amúgy "irodalmárok" ülnek, akik konyítanak is ehhez valamicskét, vagy csak unatkozó bölcsészek? mert nem mindegy.
Azért idővel remélem olvashatunk tőled valamit. És azt is remélem, hogy te minél hamarabb elolvasod a Junot, és elmondod a véleményed róla :)
Nekem ilyen elég lenne ahhoz soha többé ne próbálkozzák írással vagy akár egy sztori kitalálásával...
Az unokatesómat meg azért kevertem ide mert ő kb. mindenben jobb mint én és ha neki is vannak időnként gondjai az írással (kap negatív visszajelzéseket, commenteket stb.), akkor nekem nem sok esélyem lehetne arra hogy bárkinek is tetszen az én munkám.
Az unokatesómat meg azért kevertem ide mert ő kb. mindenben jobb mint én és ha neki is vannak időnként gondjai az írással (kap negatív visszajelzéseket, commenteket stb.), akkor nekem nem sok esélyem lehetne arra hogy bárkinek is tetszen az én munkám.
-
Szerk: C-san 2013-03-24 22:25:34
Nekem volt ilyen tapasztalatom, a karcolatok.hu oldalon. Ott, hogy regisztrálhass fel kell töltened, valami rövidebb törtéetet amit írtál, és az alapján döntik el, hogy tag lehetsz-e, és tölthetsz fel másokat, vagy sem. Én megpróbálkoztam regisztrálni, és fel is töltöttem egy korábban megkezdett regényemnek a töredékét, és egy csaj csak ennyit írt: "ami nem megy, azt ne erőltesd!" Azóta messzire kerülöm azoknak az arrogáns bunkóknak az oldalát
beküldve: 2013-03-24 22:13:44
(#1477) Mindeketten félreértitek nekem nem konkrét célom, hogy jobb legyek bárkinél is. Csak attól félek, hogy az emberek rámutatanának arra, amit én már így is gondolok magamról, vagyis hogy rossz vagyok, tehetségtelen stb stb.
update: Az én sztoriim úgyse komoly dolgok, csak "mesék"...
update: Az én sztoriim úgyse komoly dolgok, csak "mesék"...
-
Szerk: C-san 2013-03-24 22:17:15
csalódás? ugyan már. ha pozitív visszajelzést kapsz, örülsz neki, ha negatívat, de konstruktívat, akkor is, hiszen abból tudsz fejlődni, a fikázást meg leszarod : D
nem kell semmit túlaggódni (: az írás önmagáért, az írásért van, nem ugróverseny.
Márk: egyetértek (:
nem kell semmit túlaggódni (: az írás önmagáért, az írásért van, nem ugróverseny.
Márk: egyetértek (:
Szerk: miyu 2013-03-24 22:12:31
Nem az kell, hogy legyen a célod, hogy jobb legyél valakinél (jó, mi haverral azért írunk most vámpíros, vérfarkasos szorikat, hogy megmutassuk, tudunk jobbat, mint a Stephanie Mayer XD ), hanem hogy az írás szórakoztasson, és esetleg a közvetlen környezetedet is.
Én is kicsit irigy vagyok haveromra, mert neki már két története is szerepelt egy havi rendszerességgel kiadott újságban, és az egyik még egy antológiába is bekerült. Én viszont még csak annyit értem el, hogy E. A. Poe-hoz hasonlították a történeteimet, pedig akkoriban még nem is olvastam tőle egyet sem.
Én is kicsit irigy vagyok haveromra, mert neki már két története is szerepelt egy havi rendszerességgel kiadott újságban, és az egyik még egy antológiába is bekerült. Én viszont még csak annyit értem el, hogy E. A. Poe-hoz hasonlították a történeteimet, pedig akkoriban még nem is olvastam tőle egyet sem.