Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Gravitation Reklámzene
beküldve: 2013-03-03 01:17:47
(#41) Óhh! Nem tudtam, még csak tegnap regisztem! De ahogy így elnézem súlyos oka lehet! Hát minden jót neki!
Vele nincs semmi probléma. Tehát nem súlyos beteg vagy ilyesmi. Szerencsére.
Elnézést kérek, hogy így a helyében beszélek, de Picilány kb. 1 hónapja nem lépett fel aktívkodni a fórumra bizonyos okok miatt.
Óhh! Nem tudtam, még csak tegnap regisztem! De ahogy így elnézem súlyos oka lehet! Hát minden jót neki!
Az öl meg, ami életben tart!!
beküldve: 2008-06-19 09:52:28
(#38) Elnézést kérek, hogy így a helyében beszélek, de Picilány kb. 1 hónapja nem lépett fel aktívkodni a fórumra bizonyos okok miatt.
beküldve: 2008-06-18 22:00:02
(#37) tom .. én nagyon jól tom.. de nkem akkor tetszik igazán amikor azt a látszatot kelti h "hagyjál már dolgozni te idegesítő majom" közben meg.. hát.. *belegondol és már elolvad* érted??????????
Szia! Bár cseppet régen írtad ezt, te tökéletesen egyet értek veled!! Én is pont ezért szeretem Yuki!!! Ilyenkor meg kell zabálni!!!!
Az öl meg, ami életben tart!!
Nem azért mondtam amit mondtam hoigy megbántsalek téged vagy akárki mást, csak nekem ez volt az észrevételem.
Amúgymeg nem hülye téma, mert mindenkinek szíve joga h kérdezzen
Nyugi, nem olyan könnyű engem megbántani. És hát a jogok...(na az egy másik téma)
beküldve: 2008-06-05 10:51:54
(#34) Nem azért mondtam amit mondtam hoigy megbántsalek téged vagy akárki mást, csak nekem ez volt az észrevételem.
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
nááát... márnem azért... de sztem ugyanaz a felirat mint a réginél!
De lehet h csak simplán hülye vagyok és nem vettem észre h más a felirat
Én azzal a felirattal elég sokszor láttam az animét, és az első két részen új felirat volt, az tuti, de sajnos a harmadikon már nem. :( Szerintem te lehet, hogy láttad rendes (nem Animax-os) felirattal is, és azért nem tűnik fel, de én sajnos még nem, de majd keresek egy olyat ami az én verziómhoz is jól időzített és megszokom azt és nem vetek itt fel ilyen hülye témákat.
beküldve: 2008-05-29 10:54:49
(#32) nááát... márnem azért... de sztem ugyanaz a felirat mint a réginél!
beküldve: 2008-05-26 16:31:19
(#31) Ti mit szóltok az új felirathoz?
Nekem tetszik. Jobb a fordítása, de majd Kuma-chan-nál kiderül, hogy tényleg jobb-e mint a régi felirat.
Nekem tetszik. Jobb a fordítása, de majd Kuma-chan-nál kiderül, hogy tényleg jobb-e mint a régi felirat.
beküldve: 2008-05-26 09:04:34
(#30) Végre végre elkezdődött! Csak az a roszz, hogy most várni kell egy 7et arra, h lássam a további részeket! komolyan mondom ezért az egy ért nem szeretem az animaxet, mert minden amit szeretek arra várnom kell 2 napot, vagy egy egész hetet!!!
Én szeretem az olyan aiméket és mangákat, ahol már a történek elején kibontakozik az alapszitu. (bocsi nézzétek el nekem ! most kisérettségiztem és ez még az utóhatása )
Én szeretem az olyan aiméket és mangákat, ahol már a történek elején kibontakozik az alapszitu. (bocsi nézzétek el nekem ! most kisérettségiztem és ez még az utóhatása )
beküldve: 2008-05-22 15:51:09
(#29) jah értem..jó csöppet lefulladt az agyam ne haragudj
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-22 15:34:56
(#28) beküldve: 2008-05-22 14:36:17
(#27) ez egy kicsit bonyolult módszer volt amit választottam de ha akarod...akkor..msnen..elmondhat om..már ha érdekel..(ami látom megvan)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..