Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Gravitation Reklámzene
beküldve: 2008-05-22 11:00:28
(#26) Egyet értek mind a 3otokkel.
PICILÁNY lenne hozzád egy kérésem!
én a bnőmet kértem + h írja ki de nem tudta sehonnan leszedni...
Mondjuk szvsz én szeretem a Káprázat lángjait
PICILÁNY lenne hozzád egy kérésem!
+tudnád adni annak az oldalnak a címét ahonnan letöltötted???
én a bnőmet kértem + h írja ki de nem tudta sehonnan leszedni...
Mondjuk szvsz én szeretem a Káprázat lángjait
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Szerk: kesu 2008-05-22 11:02:02
beküldve: 2008-05-16 18:42:37
(#25) Szeretem ezt az anime-t úgy, hogy megint nézni fogom.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-05-16 18:42:15
(#24) kesum...vannak kapcsolataim(még mindig az internetre célzok erősen)és letöltöttem magamnak..és kiírtam dvdre
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-05-16 18:55:00
beküldve: 2008-05-16 18:17:51
(#23) Örülök, hogy A káprázat lángjai helyére ezt rakták be Animax-en. Megint meg fofom nézni, mert szerintem nem olyan rossz, sőt kifejezetten élvezhtő.
megvan a gravi...(kézzel fogható lemezen a szobámban..és azt néztem....)..elég jó?? kettő kesu....azt írtad h nked nincs kedvenced ugyi??? azt h?
Honnan szerezteg azt a kézzelfogható lemezt??! én is akarok!!!!!!!!!! őőőő... írtam én olyat h nincs kedvencem?!?? Na jó persze hogy ven! De úgy értettem h a garvin belül nincs kedvencem. ill ez se teljesen igaz, mert hát szerintem Sakumát azért eléggé szeretem. és ha azt vesszük akkor igen, van kedvencem Ő + Mr.K! Nagyon jópofa az a fickó
beküldve: 2008-05-05 09:46:37
(#21) megvan a gravi...(kézzel fogható lemezen a szobámban..és azt néztem....)..elég jó?? kettő kesu....azt írtad h nked nincs kedvenced ugyi??? azt h?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-05-05 09:47:41
beküldve: 2008-05-05 09:39:41
(#20) Pangás van Gyerekek!!!!! Fel kellene dobni a topicot vmilyen jó témával!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-04-02 19:38:46
(#19) LEHET HOGY HÜLYE VOK DE YUKI ÉS EIRI NEM UGYANAZ AZ SZEMÉLY? Mert én úgy tudtam h Yuki neve Yuki Eiri?! Most mi van?
A Yuki Eiri igazáből csak a művészneve (Kitazawa miatt vette fel) az igazi neve Uesugi Eiri.
LEHET HOGY HÜLYE VOK DE YUKI ÉS EIRI NEM UGYANAZ AZ SZEMÉLY? Mert én úgy tudtam h Yuki neve Yuki Eiri?! Most mi van?
De igen... ő egy és ugyanaz... csak két személyiséggel... Eiri az aranyos énje, Yuki meg a mocsok fele...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-31 09:14:23
(#16) LEHET HOGY HÜLYE VOK DE YUKI ÉS EIRI NEM UGYANAZ AZ SZEMÉLY? Mert én úgy tudtam h Yuki neve Yuki Eiri?! Most mi van?
beküldve: 2008-03-30 20:25:47
(#15) igen neki vannak fegyverei....nyugi jó a memod
beküldve: 2008-03-30 20:16:02
(#14) Őt én is bírtam. Mindig a fegyvereivel fenyegeti szegény embereket. Vagy most más emberről beszélünk, mert én már régen láttam a sorozatot?
beküldve: 2008-03-30 19:00:18
(#13) én még naon imádom mr.K-t hát eszméletlen amit az a fazon művel...
beküldve: 2008-03-30 17:03:14
(#12) Hát nem tom ... Én igazából minden szereplőt szeretek, és abszolút favoritom nem nagyon van...