Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Gravitation Reklámzene
beküldve: 2008-03-30 15:21:43
(#11) Értem. De miért mindenki Yuki-t szereti és nem Eiri-t?
Eiri kedves, aranyos és érzékeny, Yuki meg bunkó, de mégis mindenki Yuki-től olvad. Ezt nem értem és nem is fogom.
Eiri kedves, aranyos és érzékeny, Yuki meg bunkó, de mégis mindenki Yuki-től olvad. Ezt nem értem és nem is fogom.
beküldve: 2008-03-29 14:57:09
(#10) tom .. én nagyon jól tom.. de nkem akkor tetszik igazán amikor azt a látszatot kelti h "hagyjál már dolgozni te idegesítő majom" közben meg.. hát.. *belegondol és már elolvad* érted??????????
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-29 11:58:46
(#9) Hé! Eiri sem gonosz! Igaz, a Yuki énje az, de az igazi egyáltalán nem. Én igazából Shu rajongó vagyok, de Eiri-t is ugyanúgy védem, mint a kölyök.
beküldve: 2008-03-28 18:48:37
(#8) én azt szeretem mikor vmi hülye szerelésbe öltözik.. pl: banán kiskutya(ez visszatérő motívum) vagy kis cicának.. de yuki a favoritom.. azért metrt kegyetelen pöcs.. upsz ezért kapni fogok egy feketepontot
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
én úgy tom h az szám címe :super drive volt..sőtt biztos mert nkem megvan.....
Az openingnek télleg ez a címe! De adok egy tuti tippet:[Link]
itt sok jó minden van!
Az aki csinálja az a Gravitationnel is foglalkozik! Sztem JÓkis oldal!!! Nézd meg mindenképpen!!!
Amúgy nektek kik a kedvenceitek??
én leginkább Shuichit birom!.... bár néha egy kicsit (de csak egy kicsit) idegesít
Hát én 1x végignéztem... nemtom, nekem nem naon teccett. Van benne egy-két vicces jelenet, de idegesítenek a szereplők. És a zene sincs a topon. Mielőtt megköveznétek elárulom h én is BL harcos vok
én úgy tom h az szám címe :super drive volt..sőtt biztos mert nkem megvan.....
Az openingnek télleg ez a címe! De adok egy tuti tippet:[Link]
itt sok jó minden van!
Az aki csinálja az a Gravitationnel is foglalkozik! Sztem JÓkis oldal!!! Nézd meg mindenképpen!!!
Amúgy nektek kik a kedvenceitek??
én leginkább Shuichit birom!.... bár néha egy kicsit (de csak egy kicsit) idegesít
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-02-12 20:55:59
(#5) én úgy tom h az szám címe :super drive volt..sőtt biztos mert nkem megvan.....
beküldve: 2008-02-05 08:24:49
(#4) Melyik reklámra gondolsz?
3 van amit ismerek:
-a régi A+-os
- és két Animax-os (ezek megvannak a gépemen)
3 van amit ismerek:
-a régi A+-os
- és két Animax-os (ezek megvannak a gépemen)
Sziasztok! Nem szeretnék regényt írni, azt meghagyom a drága íróknak, nekik úgyis az a munkájuk Egy nagy kérdésem lenne : Kb. 3 hete keresem a Gravitation reklámzenéjét (lécci ne nézzetek hülyének) , nem tudná valaki, hogy mi a címe? Odáig eljutottam, hogy a Glaring Dream egyik feldolgozása, de már vagy 4 változatot leszedtem, és hasonlít....Már egyre jobban ahhoz a bizonyos reklámzenéhez, de még mindíg nem az igazi!
Ha valaki esetleg tudja hogy mi annak a változatnak a címe (lehet, hogy egy kissé elszámoltam magam, és köze nincs a G.D.-hez, de mind1) akkor lécci írja meg, mert fontos lenne nem tudok várni az Animaxig
Nah : Pusszy
U.I. : Nah, hogy sikerült a regényem ?
Ha valaki esetleg tudja hogy mi annak a változatnak a címe (lehet, hogy egy kissé elszámoltam magam, és köze nincs a G.D.-hez, de mind1) akkor lécci írja meg, mert fontos lenne nem tudok várni az Animaxig
hát elrontottad azzal h szerepel benne a Gravitation...
brrr... kiráz tőle a hideg...
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Sziasztok! Nem szeretnék regényt írni, azt meghagyom a drága íróknak, nekik úgyis az a munkájuk Egy nagy kérdésem lenne : Kb. 3 hete keresem a Gravitation reklámzenéjét (lécci ne nézzetek hülyének) , nem tudná valaki, hogy mi a címe? Odáig eljutottam, hogy a Glaring Dream egyik feldolgozása, de már vagy 4 változatot leszedtem, és hasonlít....Már egyre jobban ahhoz a bizonyos reklámzenéhez, de még mindíg nem az igazi!
hát elrontottad azzal h szerepel benne a Gravitation...
brrr... kiráz tőle a hideg...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-10 19:29:39
(#1) Sziasztok! Nem szeretnék regényt írni, azt meghagyom a drága íróknak, nekik úgyis az a munkájuk Egy nagy kérdésem lenne : Kb. 3 hete keresem a Gravitation reklámzenéjét (lécci ne nézzetek hülyének) , nem tudná valaki, hogy mi a címe? Odáig eljutottam, hogy a Glaring Dream egyik feldolgozása, de már vagy 4 változatot leszedtem, és hasonlít....Már egyre jobban ahhoz a bizonyos reklámzenéhez, de még mindíg nem az igazi!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)