Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2009-05-02 14:36:58
(#976) Már,nem bírtam tovább.Ma megnéztem két egyforma Naruto részt,az egyik Animax-es,a másik Jetixes volt.Az,az igazság,hogy több karakter hangja megegyezik,(bár ezt ti is tudjátok,gondolom)Az animax olyanon változtatott amin fölösleges volt..Pl. Sakura hangja.A jetixes jobb volt.És most,hogy jobban áttanulmányoztam Naruto hangja egyáltalán nem illik hozzá!A jetixes szintén jobb volt!Aztán jön Itachi...ebben az animax-es egy hajszállal jobb,de szerintem így sem az igazi.Így hát,arra a döntésre jutottam,hogy a Jetixes szinkron még is csak elfogadhatóbb(számomra).Eddig én is azt hittem,hogy az animax-es a jobb,de mégsem.(szinkron terén)mert az jó,hogy vágatlan,meg ez meg az,de a szinkront nem találták el .De ez csak az én szerény véleményem.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-05-01 15:12:34
(#975) Megtmondjam őszíntén, a Jetixes szinkron jobban tetszett.
(Kivéve Itachi-é, bár nem tom, hogy az Animex.en milyen lesz)
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-04-22 08:25:29
(#973) beküldve: 2009-04-16 20:54:07
(#972) Perzseeeeeeeeeeeeeeeeee
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-16 19:03:46
(#971) beküldve: 2009-04-14 16:45:39
(#970) Bocs de ennek a fórumnak a neve:Naruto anime
nem pedig Kukucska
nem pedig Kukucska
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-14 16:34:44
(#969) Ti biztos jobban tudjátok (most eltérek a témától) nem tudjátok hol lehet kapni Táncpadot vagy szőnyeget XD??
a kukucska úgy szar ahogy van. Mit lehet benne szeretni?
...ööö... esetleg Kukucskát?! A többiek mind gyíkarcok,, csak Kjorocsan van úgy ahogy megtervezve.
beküldve: 2009-04-10 10:02:09
(#967) Már elnézést a kukucska rajongóknak mert szerintem a kukucska úgy szar ahogy van. Mit lehet benne szeretni?
Tessék? Azt akarod mondani h miben jó a Kukucska szinkronja, bocs, de erre nem tok válaszolni, mivel nem szoktam nézni a Kukucskát.
Szégyen és gyalázat!
Ajánlom figyelmedbe a vessző értelmezését és a Kukucskát, mint szarkazmus tárgyát.
(Közhiedelem szerint mindennek szar a szinkronja ami nem japán. Közben meg nem is. )
Tessék? Azt akarod mondani h miben jó a Kukucska szinkronja, bocs, de erre nem tok válaszolni, mivel nem szoktam nézni a Kukucskát.
Hét ilyen shonen sorozatoknak nem a legjobb a szinkronja(Magyarba), olyan 10-es skálán 8-at érő.
Mer' miben jó, a Kukucskában? XD
Hét ilyen shonen sorozatoknak nem a legjobb a szinkronja(Magyarba), olyan 10-es skálán 8-at érő.
beküldve: 2009-04-07 20:39:33
(#962) Most így jobban "áttalnulmányozva" Itachi hangja sokkal jobb mint ahogy hallottam. XD DE AKKOR IS JAPÁN HANG AZ JOBB