Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
de legalább van shikamaru.
Neked is sikerült egy olyan karaktert kiválasztanod favnak, aki alig szerepel. Üdv a klubban.
Amúgy tök fura, hogy ennyire fel tudod b*szni vele az agyad. Tekintve, hogy realitást keresel benne, pont Te, aki köztudottan csápos-hentai fan vagy. Abban sincs realitás. Mégsem vered a fejed a falba tőle... XD
Bár azért megértem a problémát. Abszolút-mindent-túlélő-shou nen-főhősök... Szupertáposak. Mit Nekik a gerincükbe egy k*rrrva nagy shuriken? Cö...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-16 23:08:09
beküldve: 2009-11-16 23:00:21
(#1005) télleg nem értem mér nézem. folyamatosan felbaszom rajta az agyam.
-
Mert előtte még meg kell mentenie a barátait.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Meghal
Kivéve, ha előtte sem élt, mert mondjuk rajzolt figura
Vagy ha csal...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-16 22:31:48
(#1002) beküldve: 2009-11-16 22:08:12
(#1001) meghalt a topic vagy mi??
nem akar senki írni...
nem akar senki írni...
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-10 16:15:58
(#1000) a jetix-en tök máshogy van nem??
legalábbis egyszer láttam de nagyon ratyi volt
legalábbis egyszer láttam de nagyon ratyi volt
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-02 18:26:06
(#999) Nyáron mivel az Animax úgy döntött hogy részéről ennyi, nem folytatják tovább én meg nem bírtam ki egész nyáron tehát maradt a Jetix-es "NAGGGYON FURA" változat de az ufffffff...
kíváncsiságból...igazából olyan, mintha vmi tök mást néznék...rég túl voltam azokon a részeken de jó volt szakadni a röhögéstől a jetix bénasága miatt...
...olvasom a mangát, nézem a shippudent, szal nem kell lenézni...
...olvasom a mangát, nézem a shippudent, szal nem kell lenézni...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Inkább kérjek bocsánatot utólag, mint előre engedélyt...
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:27:41
Te nézed/nézted a Jetixet?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-11-01 19:13:39
(#996) Halihó!
én már az első évadot lassan 2éve néztem, jóformán, amikor kijött, és fel-fel tűnnek benne ilyen bakik, de hogy ezeket a gondolatokat így továbbvigyem...
Mikami: elismerésem...
a többieknek: a Jetix nem szar, az szimplán fos...bocs a csúnya szóért...
ami a Rasengan-t illeti, még a mangában se jutott el odáig, hogy ne kelljen klón... az állítólaggal kezdődő dolgokat tegyétek idézőjelbe, mert a fele sem igaz...
nah, ennyi...sayonara!
én már az első évadot lassan 2éve néztem, jóformán, amikor kijött, és fel-fel tűnnek benne ilyen bakik, de hogy ezeket a gondolatokat így továbbvigyem...
Mikami: elismerésem...
a többieknek: a Jetix nem szar, az szimplán fos...bocs a csúnya szóért...
ami a Rasengan-t illeti, még a mangában se jutott el odáig, hogy ne kelljen klón... az állítólaggal kezdődő dolgokat tegyétek idézőjelbe, mert a fele sem igaz...
nah, ennyi...sayonara!
Inkább kérjek bocsánatot utólag, mint előre engedélyt...
beküldve: 2009-11-01 19:03:33
(#995) beküldve: 2009-09-26 09:34:56
(#994) Hmm. Én Animax-en kezdtem nézni Naruto kalandjait, később pedig áttértem az internetes japán hang+felirat megoldásra. És így, hogy már a 141. résznél járok, a szinkron kicsit fura már a fülemnek... És, amúgy a Jetix-es az milyen, mert én azt még nem láttam, és nem hallok dicsérő szavakat felőle....
Más - a Rasenganhoz kapcsolódóan: Én azt halottam, hogy majd idővel megtanulja önerőből is megcsinálni, de addig kell neki a klón. Bár tény, hogy még se a Shippuuden-t, se a movit nem láttam...
Más - a Rasenganhoz kapcsolódóan: Én azt halottam, hogy majd idővel megtanulja önerőből is megcsinálni, de addig kell neki a klón. Bár tény, hogy még se a Shippuuden-t, se a movit nem láttam...
Szerk: Merchior 2009-09-26 09:39:56
Én láttam már ezt a részt vagy tízszer, de eddig nem tűntek fel ezek a dolgok...De ahogy visszaemlékszem, valóban így volt, és így belegondolva tényleg elég vicces.
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
beküldve: 2009-08-27 09:35:56
(#992) én általában a neten nézem, de néha ránézek az Animaxra is.
tegnap a Chunin vizsgás rész ment, ami már elsőre is sántított de így 20-adszorra már egyenesen bakiparádé =D
Egy kis összefoglaló:
Ne értsétek félre, én szeretem a Narutot, és úgy általában nincs is benne hiba, de ez a rész kicsit eléggé hülyeség =)
Ha valaki tud még ésszerű(bb) magyarázatokkal szolgálni azt szívesen fogadom =)
( ui: ne kövezzetek meg! )
tegnap a Chunin vizsgás rész ment, ami már elsőre is sántított de így 20-adszorra már egyenesen bakiparádé =D
Egy kis összefoglaló:
Nézzük meg közelebbről a hibákat és találjunk rá magyarázatokat!
Leginkább a tanoncok technikáiban volt a hiba, de volt egy két baki is. a Sharingannal meg a byakugannal semmi bajom, még Ino lélekrablós jutsuja is elmegy, de a többi....
ELSŐ hiba: Dosu, vagy ki ( az egyik hangrejteki ) úgy puskázik hogy a ceruza kopogását (!) hallva érzékeny hallásával le tudja másolni a válaszokat.
1: Nemtudom, én nem szeretem ha minden második szónál kitörik a ceruza hegye, de ennyire egy ceruza se tud kopogni..
Magyarázatok:
1: Az emberek a harkály nevű madár leszármazottai
2: Úgyis két ceruzátt raktak oda, nem baj ha az első letörik
3: Konohában ( avarrejtekben ) az esélyegyenlőség jogán bevezették a Braille-írás, a pontokból álló írást, hogy a vak tanárok is ki tudják javítani a felmérőt...
MÁSODIK hiba: TenTen a plafonra szerelt tükrük segítségével megmutatja Lee-nek a helyes válaszokat aki terem másik végében ül, majd üzen neki hogy ha vette az adást húzza meg a fejpántját.
1:Amikor Narutoék bemennek a terembe nyoma sincs a plafonon tükröknek...
Magyarázat:
1: TenTen a shinobi akadémia előtt az építész szakmunkás-képzőbe járt, így megtanult gyorsan és észrevétlenül szerelni
2:Megmutatja Leenek a válaszokat a Plafonról lógó tükörben, ami egyébként senkinek sem szút szemet. Lee természetesen látja és lemásolja a válaszokat, anélkül hogy fölemelné a fejét.
Magyarázat:
1: Lee lefizette a padtársát hogy csináljon úgy mintha nyújtózkodna, de közben nézze le a válaszokat a plafonról
3:Üzen Leenek... (az mindegy hogy a terem másik végében ül)
Magyarázat:
1: TenTen részt vett egy félresikerült génmutációs kísérletben aminek köszönhetően telekinetikus képességekkel rendelkezik
4:...hogy húzza meg a fejpántját (amit egyébként övként visel) a vágás előtt látni hogy Lee fején nincs semmi, de öv helyett mint általában ott van a fejpántja.
Magyarázat:
1: Leenek két fejpántja van biztonság esetére, a másikat a zsebében hordja.
2: Elkérte a kedves és segítőkész padtárs fejpántját.
3: Megvárta amíg elfordul a kamera és gyorsan áttette a derekáról a fejére a pántot...
HARMADIK hiba: Naruto és Hinata dolgozatírás közben bőszen elkezdenek beszélgetni, amit persze senki sem vesz észre, de a mögöttük ülő szorgosan jegyzetelő diákot azonnal kisasolják puskázás közben...
Magyarázatok:
1: Mindenkinek egyszerre dugult be a füle..
2: Ők is részt vettek a TenTen-nél ismertetett kísérletben..
3: Naruto és Hinata tudatlanul megnyitottak egy dimenzió-kaput, és a mások számára nem hallható 4. dimenzióban beszélgettek...
4: Dosu igazából Hinata ex-e és megkérte hogy babrálja meg az emberek fülét pár percre..
Volt még pár hiba de ezek a leg-szembetűnők, úgyhogy többet már nem is említek.
Végezetül: Rég nevettem olyan jót, amikor az egyik vizsgabiztos megjegyzi egy rakoncátlan diáknak: "A szempillád sem rebbenhet úgy, hogy mi ne vennénk észre" pfffff. x_x
Leginkább a tanoncok technikáiban volt a hiba, de volt egy két baki is. a Sharingannal meg a byakugannal semmi bajom, még Ino lélekrablós jutsuja is elmegy, de a többi....
ELSŐ hiba: Dosu, vagy ki ( az egyik hangrejteki ) úgy puskázik hogy a ceruza kopogását (!) hallva érzékeny hallásával le tudja másolni a válaszokat.
1: Nemtudom, én nem szeretem ha minden második szónál kitörik a ceruza hegye, de ennyire egy ceruza se tud kopogni..
Magyarázatok:
1: Az emberek a harkály nevű madár leszármazottai
2: Úgyis két ceruzátt raktak oda, nem baj ha az első letörik
3: Konohában ( avarrejtekben ) az esélyegyenlőség jogán bevezették a Braille-írás, a pontokból álló írást, hogy a vak tanárok is ki tudják javítani a felmérőt...
MÁSODIK hiba: TenTen a plafonra szerelt tükrük segítségével megmutatja Lee-nek a helyes válaszokat aki terem másik végében ül, majd üzen neki hogy ha vette az adást húzza meg a fejpántját.
1:Amikor Narutoék bemennek a terembe nyoma sincs a plafonon tükröknek...
Magyarázat:
1: TenTen a shinobi akadémia előtt az építész szakmunkás-képzőbe járt, így megtanult gyorsan és észrevétlenül szerelni
2:Megmutatja Leenek a válaszokat a Plafonról lógó tükörben, ami egyébként senkinek sem szút szemet. Lee természetesen látja és lemásolja a válaszokat, anélkül hogy fölemelné a fejét.
Magyarázat:
1: Lee lefizette a padtársát hogy csináljon úgy mintha nyújtózkodna, de közben nézze le a válaszokat a plafonról
3:Üzen Leenek... (az mindegy hogy a terem másik végében ül)
Magyarázat:
1: TenTen részt vett egy félresikerült génmutációs kísérletben aminek köszönhetően telekinetikus képességekkel rendelkezik
4:...hogy húzza meg a fejpántját (amit egyébként övként visel) a vágás előtt látni hogy Lee fején nincs semmi, de öv helyett mint általában ott van a fejpántja.
Magyarázat:
1: Leenek két fejpántja van biztonság esetére, a másikat a zsebében hordja.
2: Elkérte a kedves és segítőkész padtárs fejpántját.
3: Megvárta amíg elfordul a kamera és gyorsan áttette a derekáról a fejére a pántot...
HARMADIK hiba: Naruto és Hinata dolgozatírás közben bőszen elkezdenek beszélgetni, amit persze senki sem vesz észre, de a mögöttük ülő szorgosan jegyzetelő diákot azonnal kisasolják puskázás közben...
Magyarázatok:
1: Mindenkinek egyszerre dugult be a füle..
2: Ők is részt vettek a TenTen-nél ismertetett kísérletben..
3: Naruto és Hinata tudatlanul megnyitottak egy dimenzió-kaput, és a mások számára nem hallható 4. dimenzióban beszélgettek...
4: Dosu igazából Hinata ex-e és megkérte hogy babrálja meg az emberek fülét pár percre..
Volt még pár hiba de ezek a leg-szembetűnők, úgyhogy többet már nem is említek.
Végezetül: Rég nevettem olyan jót, amikor az egyik vizsgabiztos megjegyzi egy rakoncátlan diáknak: "A szempillád sem rebbenhet úgy, hogy mi ne vennénk észre" pfffff. x_x
Ne értsétek félre, én szeretem a Narutot, és úgy általában nincs is benne hiba, de ez a rész kicsit eléggé hülyeség =)
Ha valaki tud még ésszerű(bb) magyarázatokkal szolgálni azt szívesen fogadom =)
( ui: ne kövezzetek meg! )
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-08-27 09:42:08