Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2009-04-07 17:31:07
(#961) Höhöhö...szerintem mindenki egyetért abban,hogy melyik a jobb...xD Am' Naruto hangja a jetixen jó lenne....3 év múlva,addigra talán elkezdene kicsit érettebbé válni (a hangja)
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-04-07 13:35:31
(#960) beküldve: 2009-04-03 20:12:28
(#959) beküldve: 2009-03-24 22:47:49
(#958) Jajj...ne szapuljátok agyon azt a szegény magyar szinkront!!!Úgy alapjában nem rossz az...csak az a gond,hogy az animéket nem igazán veszik komolyan,egyszerű meséknek tartják,ami elé leül a gyerek és azt bámulja órákon át.Mondjuk ez nekünk animefanoknak elég rossz hír ,de azokat ,akik mondjuk a Narutot szinkronizálták,nem igazán érdekli,csak az lebeg a szemük elött,hogy nagyobb legyen a nézettség.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-03-24 19:44:51
(#957) Jó meglehet végül is szokni. De az is lehet hogy hogy .. nem (XD) Na mind1 az a lényeg hogy ha már ennyire "ROSSZ" akko nézzük meg japánul a japán szinkron mindig is jobb szokott lennii
Egyet értek.. Akkor mongyátok ha sikerül egy saját mangát megszinkronizálni ismétlem: SAJÁT mangát. És hát elég csak embereket találni.
Kevés példa volt rá a történelemben, hogy mangát szinkronizáltak, de én benne vagyok, már csak azért is, hogy neked ne legyen igazad ^^
de kedves...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Egyet értek.. Akkor mongyátok ha sikerül egy saját mangát megszinkronizálni ismétlem: SAJÁT mangát. És hát elég csak embereket találni.
Kevés példa volt rá a történelemben, hogy mangát szinkronizáltak, de én benne vagyok, már csak azért is, hogy neked ne legyen igazad ^^
no pussy, just the dicks
Mióta az a új divat hogy fikázzuk a szinkront? Ha annyira rossz csináljatok ti egy animés szinkront! (tisztelet a kivételnek)
Szerk: Morduk 2009-03-21 10:00:34
beküldve: 2009-03-21 09:57:24
(#953) Mióta az a új divat hogy fikázzuk a szinkront? Ha annyira rossz csináljatok ti egy animés szinkront! (tisztelet a kivételnek)
Szerk: baniaa3 2009-03-21 09:57:46
beküldve: 2009-03-21 09:55:21
(#952) Hát ha így zavarnak a hangok akkor inkáb olvasátok.. Én is ezt teszem. Bár én azért, mert nem találok részeket, meg hülyeségnek tartom letölteni. Megnézni meg túl hosszú...
Hát igen, így első hallásra nekem se nagyon jön be Itachi hangja, de ez is csak megszokás kérdése. Már Naruto hangja se zavar...annyira.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-21 09:43:43
(#950) Meghallottam Itachi hangját és............. RETTENETES!!!!! mint egy 40 éves!! pedig még (ahogy emlékszem 18 éves) és ő az egyik kedvenc szerplőm. Japánul jobb volt a hangja (japánul ált. mindig jobb) de akkor is. Szétröhögtem az agyam amikor meghallotamm.
beküldve: 2009-03-01 08:56:00
(#949) Hát mivel Naruto rajongó vagyok ezért úgy éreztem ,hogy kötelező bele néznem de ...
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Hun nézed?
Az Animax-en nézi...
Helyesbítek az Animax-ON nézi.
Animax=Enimex. Akkor Animax-en nézi.
Akkor már Animax=Enimeksz...
Hun nézed?
Az Animax-en nézi...
Helyesbítek az Animax-ON nézi.
Animax=Enimex. Akkor Animax-en nézi.
,,Hitler fején ugrálok!"