Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Nektek van kedvencetek a homokfaluból?
Én szeretem a homok-testvéreket. Gaara a kedvencem, Temari a legvagányabb csajszi, Kankurou meg tök jó arc.
De Sai valóban nagyon király. Deidara is... Hidan meg vicces...
Meg még sorolhatnám.
Szerk: Miho ~ ミホ 2008-12-18 18:52:43
Nektek van kedvencetek a homokfaluból?
hát én nem csípázom a homokfalut sai a király meg hidan és deidara
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-18 18:24:48
(#899) na szal hinata hangja gagyi,sokal jobbak a beszolások mint a jetixesbe,, sasuke szerencsére maradt
istenem és a nevek kiejtése szőrnyű
Teljesen egyetértek. Hinata... Hát az ő hangjára nem találok szavakat, annyira rossz lett... Na mindegy, majd megszokjuk. A szöveg tényleg jó lett. Sakura "Shannaro"-ján meglepődtem..
Szerk: .., 2008-12-17 21:43:42
beküldve: 2008-12-17 21:29:24
(#896) na szal hinata hangja gagyi,sokal jobbak a beszolások mint a jetixesbe,, sasuke szerencsére maradt
Szerk: shino-kun 2008-12-17 21:31:14
igen külföldön elég komoly cosplayerek vannak jaj maj d elfelejtettem ma naruto és sasuke szinkronját is megtudjuk
jaja jaj de kiváncsi vok rá... egyik oszttársamnak fel kell vennem mostantól minden héten ^^" xD Am egyik barátom volt kint amerikában animeconon, és ő is cosplayezett. Sasuke shippouen vlt, és azt hiszem a cosplay versenyt is megnyerte kint ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-12-17 17:44:21
(#894) igen külföldön elég komoly cosplayerek vannak jaj maj d elfelejtettem ma naruto és sasuke szinkronját is megtudjuk
naruto fanoknak egy kis cosplay video (tsunade a kedvencem )[Link]
Megértelek, nekem is. A Nincsen a világon címü nota jut eszembe Amorf Ördökéktől... (%O
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-17 17:37:29
(#891) te jó ég,a csaj aki tsunade-t cosplayelte...ú...Vetekszik az eredetivel
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-17 17:27:36
(#890) beküldve: 2008-12-16 14:34:58
(#889) érdekes h akkor soha senki nem panaszkodik ha a japók kimondanak 1 német v angol szót, amit qrvára nem ugy kellene...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
és akkor a név kiejtései meg hokage...az á betű
Akkor itt is megkérdezem: ugye itt mindenki ányimé-t szokott mondani, amikor a kedvenceiről beszél?
Szerk: Meglivorn 2008-12-16 14:23:08
beküldve: 2008-12-16 13:38:16
(#887)