Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Na jó,hogy egy nap alatt megtalálom a nevemet,meg egy ismerősét is,az sok... Pintér erika: Nem véletlenül a Vásárhelyen élő Pintér Erika rokona vagy?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-15 19:54:04
beküldve: 2008-12-15 19:51:08
(#885) Hát elléééggé furii igen. Ez bizonytja hogy elvagyunk tájolva és még a régihez viszonyítjuk
beküldve: 2008-12-15 18:01:54
(#884) beküldve: 2008-12-15 16:48:45
(#883) Szerintem is jó a szinkron. Sőt örülök is neki hogy új meg nem is, de lényetelen. Néha nagyon zavar a Ramne ahogy az előttem szóló mondta, meg a Naruto, Sakura. Nekem jobban kiejtésre áll a "Rámen vagy Náruto, Sákurá(Sákura)"
beküldve: 2008-12-15 16:45:30
(#882) Szerintem jó a szinkron, de vannak olyan részek amikor azt mondják: Ha akarod elmehetünk RAMENT enni. Esküszöm nem lehetett volna Ráment mondani.
szerintem most Naruto-nak kicsit túl felnőttes hangja lett az előző szerintem jobban illett hozzá
ja a mostani kicsit öreg de majd meg szokjuk
Már annak is örülök, hogy Naruto új hangot kapott..az új hangja sokkal jobb a régénil, igaz tényleg kicsit felnöttes a hangja...de megszokás kérdése, idövel csak belefog jönni...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
szerintem most Naruto-nak kicsit túl felnőttes hangja lett az előző szerintem jobban illett hozzá
ja a mostani kicsit öreg de majd meg szokjuk
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-14 11:57:03
(#879) szerintem most Naruto-nak kicsit túl felnőttes hangja lett az előző szerintem jobban illett hozzá
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2008-12-14 11:53:38
(#878) Nem tudtuk meg szászuke hangját.
Szerdán majd megtudjuk...
ahogy majd Sakuráét is, nagyon kiváncsi vagyok rá...igaz beszélt az elsö részbe, de nagyon minimálisat abból meg sajnos nem lehettt megállapítani, hogy milyen szinkront kapott...
beküldve: 2008-12-14 11:40:48
(#877) beküldve: 2008-12-14 10:13:55
(#876) Én úgy tudom, Sasuke hangja ugyanaz maradt.
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
beküldve: 2008-12-13 19:51:11
(#874) Jó volt az első két rész.Nekem csak az az egy bajon volt vele h a Naruto szinkronhangja más volt mint a Jetix-en. És ez engem 1 kicsit zavart, mert a másik hanggal néztem kb. 2 évig. De ez nem azt jelenti h nem fogom nézni.
Én a másik hanggal kb 2 rész erejéig néztem,de talán addig se,mert apám elkapcsolta.Nekünk már vagy 4-5 éve nincs jetixünk.Tehát én most kezdem a Narutót ezért nekem teljesen tökéletes a szinkron.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Csinzisztikus 2008-12-13 10:50:27
nem, Iruka és Sandaime hangja nem változott!
Még szerencse. örültem hogy megmagaradt nekik a "régi" szinkronuk...