Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-12-12 17:28:50
(#871) nem, Iruka és Sandaime hangja nem változott!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Jó volt az első két rész.Nekem csak az az egy bajon volt vele h a Naruto szinkronhangja más volt mint a Jetix-en. És ez engem 1 kicsit zavart, mert a másik hanggal néztem kb. 2 évig. De ez nem azt jelenti h nem fogom nézni.
mindenki más volt :p
bár furi volt h azt megszoktam bár én a japán hangját jobban megszoktam...
×.musz.musz.×
beküldve: 2008-12-12 14:03:34
(#869) De rég nem láttalak erre rudymester
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-12 10:16:26
(#868) Jó volt az első két rész.Nekem csak az az egy bajon volt vele h a Naruto szinkronhangja más volt mint a Jetix-en. És ez engem 1 kicsit zavart, mert a másik hanggal néztem kb. 2 évig. De ez nem azt jelenti h nem fogom nézni.
Sacuki
beküldve: 2008-12-12 09:14:40
(#867) Első két rész kipipálva. Az új szinkronról nem reális a véleményem mert eddig nem láttam Naruto animét.
A főszereplő hangja talán túl idős hozzá egyenlőre, de a 2. résznél már fel sem tűnt a dolog. Jól sikerült és nézni fogom majd. Örömteli, hogy nem lesz megvágva.
A főszereplő hangja talán túl idős hozzá egyenlőre, de a 2. résznél már fel sem tűnt a dolog. Jól sikerült és nézni fogom majd. Örömteli, hogy nem lesz megvágva.
beküldve: 2008-12-12 07:10:12
(#866) figy,most megpróbálom artikulálva leírni: Úzumaki (ejtsd úgy a végét mint maki) Narutó(a japán szinkronban gyakran nárutónak ejtik...)
(amgy észrevettétek a szörnyű kiejtéseket? így mondták szó szerint: Uzumaki Naruto,Ucsiha Szaszuke... Br.....kiráz a hideg.A jetixes ebből a szempontból jobb volt,mert ott legaláb kicsit máshogy ejtették...
Mér, az Uzumaki Naruto nevet hogy lehet másképpen kiejteni (és nehogy azzal jöjjön valaki hogy Náruto mert körberöhögöm) O_O
beküldve: 2008-12-11 21:36:57
(#863) jaja,fokozatosan kéne,mélyíteni a hangját vagy valami....de mind1,majd lesz ez valahogy (amgy észrevettétek a szörnyű kiejtéseket? így mondták szó szerint: Uzumaki Naruto,Ucsiha Szaszuke... Br.....kiráz a hideg.A jetixes ebből a szempontból jobb volt,mert ott legaláb kicsit máshogy ejtették...
The Exiled:Ugye nem ez lesz az új divat
Amúgy jó lesz ez a szinkron, csak az elején naruto még fiatalabb érzést kelt és ezért nem nagyon passzol hozzá ez a hang.
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Szerk: Winchester 2008-12-11 20:58:07
beküldve: 2008-12-11 20:42:21
(#861) Yep,megnéztem animax-on a szinkronstábot,és asszem,hogy Sasuke marad az eredeti
beküldve: 2008-12-11 20:09:47
(#860) Csatlakozom. Nekem is meg kell még ezt szokni, de ez nem azt jelenti hogy nem tetszett. Én bírom Naruto új hangját
nem hagyják meg Sasuke jetix-es hangját? Azért... én még reménykedek... Hátha van még igazság a Földön (×D)
nem hagyják meg Sasuke jetix-es hangját? Azért... én még reménykedek... Hátha van még igazság a Földön (×D)
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2008-12-11 19:57:21
(#859) jo estét sasuke jetixes hangja nekem is tettszet narutoét meg meg kell még szoknom
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-11 19:51:25
(#858) Szerintem egész jó lett az új szinkron, talán Naruto hangja kicsit "idős" de egyáltalán nem rossz. :)
beküldve: 2008-12-11 19:49:11
(#857) nekem tetszett a jetix-es sasuke (kicsit hasonlított a jpánra^^)