Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Szerintem a legnagyobb pozitívum az, hogy végre nincs megvágva a Naruto. Líváncsi leszek Sasuke új szinkronhangjára, mert a Jetix-es szörnyű volt.
Igen az tényleg jó, hogy végre vágatlan.
Nem tetszett Sasuke hangja? Fura... pedig a többségnek - nekem is - tetszett... Mondjuk az unokahugom sem szerette... Nah sebaj.
Amúgy más lett a hangja? Nem maradt? Vagy ilyesmit nem lehet tudni...?
beküldve: 2008-12-11 19:41:04
(#855) Szerintem a legnagyobb pozitívum az, hogy végre nincs megvágva a Naruto. Líváncsi leszek Sasuke új szinkronhangjára, mert a Jetix-es szörnyű volt.
beküldve: 2008-12-11 19:28:51
(#854) Amúgy nemrégiben néztem meg a "Vigyázz, kész, szörf!" című animációs rajzfilmet, és azon kívül, hogy nagyon tetszett, az jutott eszembe, hogy a főszereplő szinkronhangját el tudnám képzelni Naruto magyrhangjának... Ha érdekel valakit nézzen utána.
Annak én is örültem, hogy a Hokage és Iruka hangja megmaradt. Konohamaeu meg aranyos volt.
Várom a jövő hét szerdát... Akkor már azért több "tapasztalatunk" lesz az új szinkronnal. Mert igaza van az egyik előttem szólónak: ez mégis csak két rész volt... Még várni kell.
Annak én is örültem, hogy a Hokage és Iruka hangja megmaradt. Konohamaeu meg aranyos volt.
Várom a jövő hét szerdát... Akkor már azért több "tapasztalatunk" lesz az új szinkronnal. Mert igaza van az egyik előttem szólónak: ez mégis csak két rész volt... Még várni kell.
Szerk: Miho ~ ミホ 2008-12-11 19:35:14
beküldve: 2008-12-11 18:54:16
(#853) Húh... véleményem, hogy Naruto hangját nemigen találták el, sztem...:/
De majd megszokjuk... Iruka és a Hokage hangját örülök, hogy meghagyták. A többi szinkronhangról nem nagyon tok mit mondani. De azért remélem, hogy nem lesznek brutálisak, de azt igencsak kétlem. Végülis: várom a jővőhét szerdát.
De majd megszokjuk... Iruka és a Hokage hangját örülök, hogy meghagyták. A többi szinkronhangról nem nagyon tok mit mondani. De azért remélem, hogy nem lesznek brutálisak, de azt igencsak kétlem. Végülis: várom a jővőhét szerdát.
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2008-12-11 18:30:32
(#852) Valami ilyesmit vártam...én nekem teljesen bejönnek az újszinkronok, igaz még egy kicsit szokatlan Naruto hangja, de a második rész vége felé már kezdtem, hozzá szokni...Sakura még igen keveset beszélt, úgyhogy róla még nem tudok mit irni...viszont annak örülök, hogy néhány szinkron nem változott...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-12-11 17:41:02
(#851) hmm...első benyomás: bazd,a japán jobb második benyomás: Valószínűleg az animax hosszútávon gondolkodik,nem akar majd hangot váltani a shippudennél.harmadik benyomás: Bazd, Sakura hangja milyen mély.negyedik benyomás: Végeredményben egész jó,csak én meg a jetix-eset olyan szinten felejtettem el,hogy emlékeimben összekevertem a jetix-es és japán hinata hangot( mind2-őnél ugyanarra emlékeztem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Végülis elmegy...várom a díszdobozt!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-11 17:15:53
(#849) Hát nekem Naruto szinkronja is tetszett ^^ Közel sincs olyan borzalmas mint a jetixes verzióban Kilényi, sőt, szerintem fényévekkel jobb!! A többi szinkron is jobb lett mint a jetixes, 1-2 szinkron maradt ugyanaz, de azok eddig sem voltak rosszak :) Nekem tetszett, számomra élvezetes volt ez az első két rész :) Csak így tovább animax! (bár a bleach is ilyen jó lenne...)
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-11 17:00:54
(#846) Fenébe is! Mostmár kíváncsi lettem a szinkronra :S
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-11 16:59:33
(#845) A szinkron nem volt rossz.Egyedül Naruto hangja volt
a rossz de, megszokható.A kiejtések és magyaositások se
vették el a kedvem.Vagyis egyedül Naruto hangja nem tetszet.....
a rossz de, megszokható.A kiejtések és magyaositások se
vették el a kedvem.Vagyis egyedül Naruto hangja nem tetszet.....
Szerk: baniaa3 2008-12-11 16:59:50
beküldve: 2008-12-11 16:53:41
(#844) A nevek kiejtése engem is zavar kicsit.... nagyon, de tényleg a lényeg azon van, hogy vágatlan és sztem jó, hogy Iruka, 3. Hokage és Shikamaru hangja maradt, remélem Kakashié is a régi lesz. Hát Narutoé... megszoksz vagy megszöksz alapon én elfogadom, de elég furi a régi után.
beküldve: 2008-12-11 16:02:22
(#843) Szerintem csak el vagyunk szokva. Mert mindenki szerintem megszokta a régi szinkront, és most csak szokatlan. Majd megszokjuk.
beküldve: 2008-12-11 15:24:32
(#842) Eddig szerintem jó lett a szinkron (hisz még csak két rész futott le, úgyhogy még jócskán várunk bemutatkozókra) , nekem tetszett, bár Narutoé kicsit fura volt először, de azért messze jobb mint a jetixes, a többiek hangja meg kifejezetten tetszett , kíváncsi vagyok a további karakterek hangjára, de eddig nagyon jókat választottak!
Szerk: Ayumi-chan 2008-12-11 15:26:45