Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-12-01 20:53:35
(#796) Szaszukénak szerintem pont eltalálták a hangot mert olyan komoly is meg titokzatos is. És ez szerintem pont rá vall. De szakurának idegesítő a hangja. Amúgy Kakashinak meg Nejinek szerintem eltalálták a hangját. De tényleg én sem tudom elképzelni naruto hangját, ichigoként ha bár nincsen jetixem, de régebben volt és ott megszoktam. És az lesz jó még talán, ha ezzel az új szinkronnal többen is kezdenének animéket nézni. Az én osztályomban szinte már csúfolnak mert animéket nézek.
beküldve: 2008-12-01 19:22:54
(#795) Azért kiváncsi leszek hogy mekkora változás lesz a hangokban. Remélem a kedvenceim hangját nem szúrják el, pl. Sasuke <-- erre vagyok a legkiváncsibb XD
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
beküldve: 2008-12-01 18:02:14
(#794) Hát én is de pl amikor nézem neten japán hanggal magyar felirattal...
Am meg pl Sakurának meg jó h más lesz a szinkronhangja
Am meg pl Sakurának meg jó h más lesz a szinkronhangja
×.musz.musz.×
beküldve: 2008-12-01 17:58:49
(#793) hát,már csak alig több mint egy hetet kell várnunk^_^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én azt hallottam, hogy narutonak a szinkronhangja olyan lesz mint a bleachben szereplő Ichigonak. DE persze ezt csak azt tudhatja aki nézi a Bleachet.
Hát az érdekes lenne Én már annyira megszoktam a Jetix féle változatot, hogy egyszerűen nem bírom Naruto-t elképzelni azzal a hanggal XD
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
beküldve: 2008-12-01 16:31:25
(#791) Én azt hallottam, hogy narutonak a szinkronhangja olyan lesz mint a bleachben szereplő Ichigonak. DE persze ezt csak azt tudhatja aki nézi a Bleachet.
Szerk: Fan 2008-12-01 16:32:56
beküldve: 2008-11-30 19:06:12
(#790) Hát én fennmaradok addig és átállítoma nyelvet angolra
(mert ugye bár a tekergethetős adás szolgáltatáshoz ez já...)
(mert ugye bár a tekergethetős adás szolgáltatáshoz ez já...)
×.musz.musz.×
beküldve: 2008-11-29 19:56:27
(#789) Én azt se tudom, hogy hogyan is maradnék fenn addig, bár minden sikerülhet, mert nagyon kiváncsi vagyok már rá...legfökébben a szinkron miatt is
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-11-28 21:13:41
(#788) Már rámhozod a frásszt, hogy éjfél után következne a naruto, akko becsinálnék. Naon várom már és nem akarom, hogy éjfél után nézzem meg. Jetixem volt egy darabig de hát öhköm a szinkron. És sokáig vártam erre.
Felvilágosításként kötlöm,hogy dec 12-én 0:10-kor és 0:35-kor adják.(ez amgy péntek lenne)
De nem ,mert december 10.-én kezdik 21:15-kor.
akkor megnyugodtam, azt hittem, hogy rosszul tudom,de akkor még sem....
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-11-28 16:28:43
(#786) Ehh télleg,nem vettem észre,csak a későbbit
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Felvilágosításként kötlöm,hogy dec 12-én 0:10-kor és 0:35-kor adják.(ez amgy péntek lenne)
De nem ,mert december 10.-én kezdik 21:15-kor.
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Én nagyon szeretem a narutot alig várom a dec. 10-ét mert akko adják az animaxon
beküldve: 2008-11-28 14:33:15
(#783) hát azért kíváncsi vagyok a szinkronra mert a jetixes háááát tudjátok
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-28 14:20:42
(#782)