Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
percce ha rosszul vagyok értesülve akk gomen xD
Tökéletesen vagy értesülve.
Bár ami azt illeti engem sokkal inkább az akasztott ki, hogy nem csak a véres részeket vágták ki, pl. az 1. részben amikor Mizuki rátámad Irukára és Naruto közbe avatkozik, az eredetiben Naruto valami olyasmit mond Mizukinak, hogy:
"Ha bántani mered Iruka senseit, megöllek" (Valami ilyesmit)
A lényeg, hogy a megöllek szó miatt ezt is kivágták...
Ennyi erővel az egész sorozatot minek adják le?
Akkor azt a részt is kivághatnák már, amikor Sasuke leidiótázza Narutot, és viszont.
Szerk: Ayumi-chan 2008-10-30 21:20:41
percce ha rosszul vagyok értesülve akk gomen xD
Szerintem jól vagy értesülve...én is ezekröl hallottam, amiket te leirtál...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-10-26 10:26:00
(#749) háttezmán nagyon régi téma de most akk elmondom mégeccer:
amerikában megvették az eredeti japán részeket DE:megvágták,mert a "vérfröccsenős" jelenetek miatt rá kellett volna tenni a 12-es korhatárt,eezért kivágták ezeket a részeket és így leadhatták korhatár nélkül
nahmármost a jetix az amerikaiaktól vette meg a részeket,ezért oly xar
ennyi
amerikában megvették az eredeti japán részeket DE:megvágták,mert a "vérfröccsenős" jelenetek miatt rá kellett volna tenni a 12-es korhatárt,eezért kivágták ezeket a részeket és így leadhatták korhatár nélkül
ennyi
Lehet...
meh....
beküldve: 2008-10-22 20:41:02
(#747) háttezmán nagyon régi téma de most akk elmondom mégeccer:
ennyi
ennyi
:D
Hogyérted hogy váratlanul?
úgyhogy ha a jetixes verziót jobban megnézed akkor észre lehet venni hogy az vágott verzió (egyes jelenteket kiváták) + rövidebb is mint ahogy kellenne, egy rész kb 15-20 perc közé esik (nem tudom rövidebb rész volt-e)...az animaxen viszont vágatlanul lesz...
Az dejóó!
meh....
Hogyérted hogy váratlanul?
úgyhogy ha a jetixes verziót jobban megnézed akkor észre lehet venni hogy az vágott verzió (egyes jelenteket kiváták) + rövidebb is mint ahogy kellenne, egy rész kb 15-20 perc közé esik (nem tudom rövidebb rész volt-e)...az animaxen viszont vágatlanul lesz...
Szerk: Soragirl 2008-10-22 20:23:56
beküldve: 2008-10-22 20:21:03
(#744) beküldve: 2008-10-22 20:19:28
(#743) hát én is kiváncsi vagyok rá...föleg azért mert vágatlanul lesz, és úgy még nagyon nem láttam, csak egy két részt...
beküldve: 2008-10-22 20:17:05
(#742) a lényeg az hogy megéri kivárni az animexes verziót^^
mostmár nagyon kíváncsi vagyok rá
mostmár nagyon kíváncsi vagyok rá
:D
Szerk: mangakukac 2008-10-22 20:18:08
igen megy még...kb egy órával késöbb...most már nem 19:10-kor hanem kb. 20:10-kor vagy egy picit késöbb nem tom pontosan, de ilyen tájba...
THX :)
meh....
mostanában nem látom a Naruto-t a Jetix-en megy még amugy meg katt rá enyém [Link] na megy még egyáltalán és ha igen akkaor mikor?????????
elviekben megy mert a jetix honlapján az van kiírva,am én se láttam mostanság
igen megy még...kb egy órával késöbb...most már nem 19:10-kor hanem kb. 20:10-kor vagy egy picit késöbb nem tom pontosan, de ilyen tájba...
Oké.Bocsi megint!(Azthiszem itt mindig bocsánatot fogok kérni...)
VAGY olvasd el és tartsd be a fórumszabályzatot, alap etikettet, ilyesmik :)
De majd beletanulsz.
Már elolvastam...oké
meh....
VAGY olvasd el és tartsd be a fórumszabályzatot, alap etikettet, ilyesmik :)
De majd beletanulsz.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
léccilécci nézzétek meg:[Link] az enyém
Maryke! Kérlek jobban fontold meg a mondanivalóidat, mert most is és 4-5 hozzászólással lentebb is duplán postoltál, ami sajnos strigula.
Ha postolás után eszedbe jut még valami, használd a "szerkesztés" gombot, vagy ha hirtelen reklámozni támad kedved, mint például most, akkor használd bátran a "Dumizzunk..." topicot.
meh....