Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-11-27 14:55:07
(#781) beküldve: 2008-11-24 18:47:27
(#780) már nem azért de mi az ami nem teccik neki xD
neem azért van pár kivétel
és mint tudjuk a kivétel erősíti a szabályt
neem azért van pár kivétel
és mint tudjuk a kivétel erősíti a szabályt
:D
beküldve: 2008-11-24 16:00:03
(#779) Ez az milyen kellemetlen. Mindenre ezt mondja Shikamaru ami nem tetszik neki. Vannak még nagyon jó szereplők benne. Pl.: az én kedvencem Gaara és Itachi. Itachit azért bírom, mert erős és komoly és mert áruló. Gaarat pedig azzé me ő is komoly, meg jó néha tud durva lenni, de attól függetlenül a shippudenekben egész jó.
Szerk: Fan 2008-11-24 16:00:28
beküldve: 2008-11-20 19:16:35
(#778) nemtom h igy kell e leírni de én ezt hallom ki belőle, és igazából lesz*rom hogy írják mert hallani így lehet: Mendoksee...(egyértelmű h nem így van leírva amúgy xD)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Jajj. Ő is naon kemény. Folyton lustálkodik, és mindent lazán vesz. Miket is szokott mondani, mint ha szokott volna valamit mondani, de mit?
"Milyen kellemetlen." / "How troublesome" / A japán verzió valaki másra vár. :P
"Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még annál is szebb."
beküldve: 2008-11-20 18:49:30
(#776) Jajj. Ő is naon kemény. Folyton lustálkodik, és mindent lazán vesz. Miket is szokott mondani, mint ha szokott volna valamit mondani, de mit?
Az nagy. Jaaa meg a Lee a Gai sensei kedvenc tanítványa. Az is naon vicces szereplő. Amikor Szakuranak küldi a puszikat. Jajjjj. Az megkora jelenet.
az nagyon fáááj XD de imádom =^.^= akkor is Shikamaru a legjobb ^.^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-11-18 13:14:53
(#774) Az nagy. Jaaa meg a Lee a Gai sensei kedvenc tanítványa. Az is naon vicces szereplő. Amikor Szakuranak küldi a puszikat. Jajjjj. Az megkora jelenet.
Kakasi jó fej, de Gai sensei fúúúúú. Azok a pózok. Meg amikor megcsillan a foga, meg az a lapos haj és azzal a szemöldökkel. Naon jó.
De az is jó, amikor párbajoznak...
bocsi rossz gombra mentem...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Szerk: Soragirl 2008-11-16 19:23:01
Kakasi jó fej, de Gai sensei fúúúúú. Azok a pózok. Meg amikor megcsillan a foga, meg az a lapos haj és azzal a szemöldökkel. Naon jó.
De az is jó, amikor párbajoznak...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-11-16 15:46:28
(#771) hátjaja elég poén az ibse xD
kakashi ne haljon mármeg úgybírom azt a maszkos fejét^.^
ˇegy fekete macska ment át előttem ezért másik utat kellett választanomˇ xD nagyon loL
kakashi ne haljon mármeg úgybírom azt a maszkos fejét^.^
ˇegy fekete macska ment át előttem ezért másik utat kellett választanomˇ xD nagyon loL
:D
beküldve: 2008-11-16 10:15:27
(#770) Kakasi jó fej, de Gai sensei fúúúúú. Azok a pózok. Meg amikor megcsillan a foga, meg az a lapos haj és azzal a szemöldökkel. Naon jó.
Szerk: Fan 2008-11-16 10:16:01
beküldve: 2008-11-10 19:20:39
(#769) Hát igen, a jó öreg kakashi...Reménykedjünk nem megy el az örök nindzamezőkre
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-10 19:18:34
(#768) Én bírom kakasit naon jó fej, főleg a kifogásai, amikor elkésik.
"Egy fekete macska macska ment előttem ezért másik utat kellet választanom"
"Egy fekete macska macska ment előttem ezért másik utat kellet választanom"
Szerk: Fan 2008-11-10 19:18:46
Ha meghal, akkor remélem, hogy legalább erre fény derül. Mondjuk nem kívánok ilyet, gyorsan le is kopogom.
Szerk: .., 2008-11-09 20:27:17