![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Naruto anime
De valaki nem tudja megmondani,h honnan lehet letölteni a részeket?
Ilyet ITT nem kérdezünk, mert szabály sértés!
MIANEVED?!
Mikor adják az animaxon a narutot mert már mindent mondtak hogy augusztusba most meg majd december táj már bele vagyok zavarodva?
Ja és nem tudjátok hogy kakasi maszkja alatt mi van, mert azt tudom hogy egy másik maszk de még az alatt is???
![](/var/images/emotions/10.png)
Ja és nem tudjátok hogy kakasi maszkja alatt mi van, mert azt tudom hogy egy másik maszk de még az alatt is???
![](/var/images/emotions/13.png)
![](/var/images/emotions/12.png)
Nem nemtudom.
meh....
beküldve: 2008-10-21 18:40:27
(#719) Mikor adják az animaxon a narutot mert már mindent mondtak hogy augusztusba most meg majd december táj már bele vagyok zavarodva?
Valaki tud valami közelebbit, hogy az animaxen mikortól lesz a Naruto??
A Mondo legújabb száma szerint december 10-én indul.
![](/var/images/emotions/16.png)
![](/var/images/emotions/17.png)
Ahogy elnéztem még év végére tartogat számunkra jó dolgokat a csatorna, október 25-én a Hellsing, valamint december 18-án a Detectiv Conan is indul majd.
Olyan messzinek hangzik ez a december 10...
![](/var/images/emotions/20.png)
![](/var/images/emotions/19.png)
Hát ha azon múlik, hogy minőségi szinkron legyen végre, én akár tavaszig is tudnék várni, csak végre ne kaparjam a falat a magyar szinkrontól...
![](/var/images/emotions/09.png)
Ahogy elnéztem még év végére tartogat számunkra jó dolgokat a csatorna, október 25-én a Hellsing, valamint december 18-án a Detectiv Conan is indul majd.
Olyan messzinek hangzik ez a december 10...
Szerk: Ayumi-chan 2008-10-20 15:35:28
beküldve: 2008-10-20 15:01:32
(#715) Valaki tud valami közelebbit, hogy az animaxen mikortól lesz a Naruto??
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-10-19 19:37:29
(#714) Az animax szinkronja, remélem jó lesz!
De, nekem mindegy mert,nem vagyok olyan nagy fan.
De, nekem mindegy mert,nem vagyok olyan nagy fan.
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-19 19:23:38
(#713) hmm..
a hideg nekem csak akkor futkos a hátamon amikor azzal a hülye hagjával azt mondja: "száászke kkun" brrr...
:D
beküldve: 2008-10-19 19:21:39
(#712) Szerintem a jetixesben mindenkinek rossz a szinkronja
Főleg szegény Jiraiyának
(Kakashi kivétel)
![](/var/images/emotions/28.png)
Főleg szegény Jiraiyának
![](/var/images/emotions/21.png)
(Kakashi kivétel)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-10-19 19:17:20
(#711) Orochimaru hanga nekem nagyon nem tetszik a Jetixen, az Inuyashaba Narakunak volt ugyan ez a hangja és szerintem nagyon nem illik ehhez a karakterhez.
Orochimaru karakterében szerintem pont az a rekedtes hang az egyik lényeges jellemző, amikor megszólal a hideg futkos az ember hátán (legalábbis nekem), a magyar hangja meg szerintem olyan semmilyen lett.
Úgyhogy nagyon várom már az Animaxos változatot, és szórítok...
Orochimaru karakterében szerintem pont az a rekedtes hang az egyik lényeges jellemző, amikor megszólal a hideg futkos az ember hátán (legalábbis nekem), a magyar hangja meg szerintem olyan semmilyen lett.
![](/var/images/emotions/22.png)
Úgyhogy nagyon várom már az Animaxos változatot, és szórítok...
beküldve: 2008-10-19 19:08:04
(#710) nekem teccik így is orochimaru hangja,meg szaszkéé is mondjuk neki még kicsit gyakorolni kéne az ordítást..az eredeti szinkronba majd' belesüketültem akkorát ordított mikk itachi kínozta
jéé tényleg apropó itachi neki ajánlom h jó hangja legyen mert ami a jetixen megy az olyan mint egy vénemberé...hinatanak a második magyarhangja már egész jó volt,hasonlított is a japánra de az első hangja túl..ömh...túl...magabiztos! igen ezaz,magabiztos
kakashi-sensei-jel meg vok elégedve,kit hagytam ki? jaa sakura! az ő hangját nem bírom..olyan ellenszenves nekem..narutoé pedig olyan mint aki most jött az oviól..aki szinkronizálja..hogy is hívják? lakatos márk talán? (ha hülyeséget írtam xorr)mindegy de láttam képen és a feje is olyan ovodás fíling...dehhátugye ez mind csak az én szerény véleményem lehet sorakoztatni az ellenérveket
![](/var/images/emotions/14.png)
:D
Szerk: mangakukac 2008-10-19 19:09:05
beküldve: 2008-10-18 18:51:06
(#709) Orochimaru magyar hangja Láng Balázs volt az első szinkronban. A Slayersben is ő szinkronizálta Rezót, de míg ott jó volt, mert hasonlít a hangja az eredeti szinkronra, addig Orochimarunál elbaltázott választás volt. Nem azt mondom, hogy női szinkront kellett volna adniuk Orochimarunak, de legalább a rekedtes hanghoz ragaszkodhattak volna.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Oro hangja sztem pont hogy a kevés jó hang között volt, az ő szinkronhangja (szégyen de enmtom a nevét) az animaxon is bevált mint Naraku és sztem tökéletes választás volt Oronak. remélem marad. ahogy Sasukeét és Kakashiét is remélem
(Sasukééba kül biztos is vok h marad)
Sasuke és Kakashi nagyon jók, de kétlem, hogy őket szerződtették le (azért reménykedem)
Hm... minden gonosz szereplőnek ugyanaz a magyar hangja. Én se tom a nevét, és nagyon tehetséges, de egy idő után unalmas, hogy minden eszelős az ő hangján szólal meg.
Lehet, hogy az a baj, hogy az eredetihez hasonlítom... az pedig felülmúlhatatlan
![](/var/images/emotions/14.png)
beküldve: 2008-10-18 14:06:07
(#707) Oro hangja sztem pont hogy a kevés jó hang között volt, az ő szinkronhangja (szégyen de enmtom a nevét) az animaxon is bevált mint Naraku és sztem tökéletes választás volt Oronak. remélem marad. ahogy Sasukeét és Kakashiét is remélem
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-10-18 14:06:21