Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-09-02 19:26:29
(#661) Gyerekek, azért nem kellene ennyire spoilerezni!
ú tényleg elfelejtettem, bocsi legközelebb spoilerbe rakom
Szerk: Sabani Urim 2008-08-31 17:04:09
beküldve: 2008-08-31 16:53:50
(#659) Gyerekek, azért nem kellene ennyire spoilerezni!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
De nem.Yondaime Naruto apaj!!!Ez tény!
Ez már 100% bármelyik narutos honlapon is írják ez tény és való
beküldve: 2008-08-31 16:28:06
(#657) De nem.Yondaime Naruto apaj!!!Ez tény!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-31 16:25:42
(#656) nem hiszem hogy rokona lenne egyébként nekem ez a mese egy kis tanulságot is takar hogy minden osztályba vagy akárhol gyerekek között van egy kiközösített és az ok mert más mint a többi de szerintem elehetne ezt fogadni
amúgy király az összes anime nem csak az ilyenek
amúgy király az összes anime nem csak az ilyenek
beküldve: 2008-08-31 13:13:17
(#655) De már az elején is miért pont narutoba zárta a kilencfarkút lehet hogy a rokona? igen.
beküldve: 2008-08-31 11:53:43
(#654) ZE igaz.De amgy nem nehéz kitalálni:Amikor Jiraya megy naruto-val keresni Tsunadet(Asszem ekkor volt,régen láttam)Akkkor leállnak beszélgetni és akk mondja Jiraya hogy hasonlít a 4.-re
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-31 11:42:38
(#653) beküldve: 2008-08-31 11:27:21
(#652) Ő....Aszsem a mangából nem derül ki hogy ki Naruto anyja.Asszem az csak a Yondaime Gaiden ből Bár lehet hogy tévedek,csak a legfrissebbet olvasom,a többit rég olvastam
beküldve: 2008-08-31 10:56:59
(#651) szegényt hagyd már,biztos nem olvassa a mangát,azért nem tudta am te meg sztem el kezdhetnéd olvasni,mert akkor képben lennél,h ki naruto anyja-apja
:D
Kicsit össze vagyk zavarodva. valakitől hallottam h Yondaime Naruto apja. Ez télleg igaz???
igen...
azt hittem ez alap : D
beküldve: 2008-08-28 15:31:39
(#649) Kicsit össze vagyk zavarodva. valakitől hallottam h Yondaime Naruto apja. Ez télleg igaz???
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-08-27 09:02:25
(#648) Szentem az a legjobb ha letöltöd:Jobb minőség,nagyobb képernyő
Gondoltál már arra, hogy más animét is nézz??? Ezer meg ezer van, amikkel el lehet ütni az időt 2 rész közöt...
hm...ez megszívlelendő tanács,thx ...am nézek más animet,pl a 3 full metal-t,csak nézni szeretném a méz és lóherét,nem tudja valaki,a neten hol lehet?
:D