Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Naruto anime
hűű ti aztán nagyon benne vagytok a témában
sajna én ennyire még nem
am nekem Kakashi a kedvencem szerintem néha nagyon komoly beszólásai vannak
Ja és én is csak kapom az infókat az oszt.társaimtól mert ők olvassák a mangákat én meg nem akarom töltögetni és inkább kérdezek.

De ha nem haragszol akkor ma nem mesélek nagyon fáradt vok és holnap megyek utazok tovább .
semmi gond

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Hello!!!
Én elég új vagyok itt meg úgy ebben az egész Naruto-s dologban is...Mégcsak fél éves az effajta múltam de próbáltam behozni
Az eddigi összes manga megvan és az összes "sima" anime részt is láttam
Ez a legjobb anime 
Én elég új vagyok itt meg úgy ebben az egész Naruto-s dologban is...Mégcsak fél éves az effajta múltam de próbáltam behozni

Ne agódj mindeki így kezdte mint te ,de meglásd egyhamar belejössz majd.Ha gondolod elkezdheted nézni a shippudent is valahol.
Kösyke szépen:) Kezdeném én ha tudnám hol...
www.gportal.hu/ciaraoldala ha ezt beírod akkor itt meglehet nézni magyar felirattal, am a narutot én is IMÁDOM

ÓÓÓÓ nagyon nagyon kösy ki sem tudom fejezni a hálám

semmiség én is amióta megtaláltam azóta ha van időm akkor mindig nézem

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-22 11:40:36
(#629) Vagy mi Itachi-ról
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-22 11:40:00
(#628) Ahh.Kicsit lemaradtam a fórumon mert épp D.N Angelt néztem,de beszállok én is a témába
Amgy amikor Kishi-sama betette ezt a sztorit Sasuke-ről akkor megváltozott az egész sztori értelme nem?Mert pl van a tengu elmélet amit néhány oldalon el lehet olvasni.Na ott az Itachi-ról szóló dolgok azok hülyeségek.Ezt vhogy nem értem

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-22 11:28:59
(#627)
Szerk: Szaimei-chan 2008-08-22 11:33:02
Hello!!!
Az eddigi összes manga megvan és az összes "sima" anime részt is láttam
Ez a legjobb anime 

Ne agódj mindeki így kezdte mint te ,de meglásd egyhamar belejössz majd.Ha gondolod elkezdheted nézni a shippudent is valahol.
Kösyke szépen:) Kezdeném én ha tudnám hol...
www.gportal.hu/ciaraoldala ha ezt beírod akkor itt meglehet nézni magyar felirattal, am a narutot én is IMÁDOM

ÓÓÓÓ nagyon nagyon kösy ki sem tudom fejezni a hálám

Kál te ottt leszel a conon??
Terveztem de anyagilag nem jön ki debreceni vagyok ezért ez jóval nehezebb
sakuraconra tudok majd menni tavasszal
Jah am Itachi adja át a szemét Sasukenak, meg még az ameterasut ( remélem jól írtam xD) meg ....
Na de ez már shippuuden

Kál te ottt leszel a conon??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-08-21 22:03:01
(#623) Jah am Itachi adja át a szemét Sasukenak, meg még az ameterasut ( remélem jól írtam xD) meg ....
Na de ez már shippuuden

Szerk: Kál 2008-08-21 22:03:32
sajna én ennyire még nem
Ja és én is csak kapom az infókat az oszt.társaimtól mert ők olvassák a mangákat én meg nem akarom töltögetni és inkább kérdezek.

De ha nem haragszol akkor ma nem mesélek nagyon fáradt vok és holnap megyek utazok tovább .
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-08-21 22:01:24
sajna én ennyire még nem
Ha kell Kaskashiról információ akkor nyomjuk neked majd Kálal

oksa köszi

sajna én ennyire még nem
Ha kell Kaskashiról információ akkor nyomjuk neked majd Kálal

beküldve: 2008-08-21 21:55:43
(#619) hűű ti aztán nagyon benne vagytok a témában
sajna én ennyire még nem

Sasuke mangekyou sharingan-ja : D
de Itachié nekem jobban tetszik
De ez sasuke és itachi mangekyouja,mert Sászkó magába rakatta Itachiét és lett ez .Tudja vele írányítani a démonokat tud vele hipnotizálni meg ilyenek
beküldve: 2008-08-21 21:49:34
(#617) Sasuke mangekyou sharingan-ja : D