Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-08-26 18:06:23
(#646) Igen igen!Én pl,a vampire knight-nál így csináltam: 26 perc kb amíg lejön egy rész,és kb ennyi idegig is tart egy:Letöltöttem za 1-et,elindítottam a 2.-őt és amíg lejött a 2 megnéztem az 1-et De téll nagyon sok anime van már,ha akarod még ajánlok is,vagy más is ajállhat.pl:A BECK az nálam egy korszakalkotó anime(lehet hogy csak én vok íg vele,de megváltoztatta az élete. )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Gondoltál már arra, hogy más animét is nézz??? Ezer meg ezer van, amikkel el lehet ütni az időt 2 rész közöt...
Megszokható. Jiyraya hangja majdnem jó, de Kabuto tiszta mellé trafa...
szerintem Kabutonak az a hang állt a legjobban ami chunin vizsga alatt volt neki...ez a mostani valami förtelem...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-26 08:07:21
(#643) én tulképp még tavasszal találtam meg a naruto epizódokat felirattal a neten,és akkor 1 hónap alatt be is hoztam a lemaradást (annyira,hogy hetente megesz a fene,hogy mi történik a kövi shippuuden részben ) am az se jó,ha már mindent láttál, az eddig megjelent részektől elkezdve a mangán és moviekon át az ovakig,mert így én spec. unatkozom úgyhogy ha még most kezditek nézni,vagy még nem vaygtok annyira benne,nem kell elkapkodni,nyugi,te jársz jobban így ....(saját tapasztalatból beszélek,hiddel)
:D
Szerk: mangakukac 2008-08-26 08:08:00
Megnéztem tegnap a legújabb Naruto részeket,hát a szinkronrendezés borzasztó.Szerintem Itachi ,Kisame és Tsunade hangja egyáltalán nem illki hozzájuk.Meg még mindig találkozni lehet a SHÁNIN-os kiejtéssel,pedig én azt hittem még ,hogy tanultak a hibáikból .Amúgy sztem jó hogy legalább új részeket adnak le gyakrabban.
Megszokható. Jiyraya hangja majdnem jó, de Kabuto tiszta mellé trafa...
beküldve: 2008-08-24 19:28:25
(#641) beküldve: 2008-08-24 18:53:48
(#640) Megnéztem tegnap a legújabb Naruto részeket,hát a szinkronrendezés borzasztó.Szerintem Itachi ,Kisame és Tsunade hangja egyáltalán nem illki hozzájuk.Meg még mindig találkozni lehet a SHÁNIN-os kiejtéssel,pedig én azt hittem még ,hogy tanultak a hibáikból .Amúgy sztem jó hogy legalább új részeket adnak le gyakrabban.
Télen telelek; nyáron nyaralok
Hát asszem még idén el kéne kezdeniük,de nem vok biztos benne
köszönöm, hát remélem már hamarosan elkezdik...Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-24 16:16:31
(#638) Hát asszem még idén el kéne kezdeniük,de nem vok biztos benne
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-24 15:50:49
(#637) esetleg nem tudja valaki, hogy kb. mikorra várható hogy az Animax elkezdi vetíteni???
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
ooolyan boldog vagyok!! megvan a naruto DVD-n 1-11, igaz, h angol felirattal, de megvaaaaan!!!! nem kell többé a vidoplayer kis kijelzője előtt kuporognom! bocs, de valahova le kellett írnom...
gratulálok X)
jó DVDzést
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-23 12:08:14
(#634) ooolyan boldog vagyok!! megvan a naruto DVD-n 1-11, igaz, h angol felirattal, de megvaaaaan!!!! nem kell többé a vidoplayer kis kijelzője előtt kuporognom! bocs, de valahova le kellett írnom...
Don't forget to remember me.
Ha kell vmi akk faggathatsz még engem.Én is mindent tudok
Kakashi a kedvencem és kivi vok mindenre
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-22 19:41:35
(#632) Ha kell vmi akk faggathatsz még engem.Én is mindent tudok