Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-08-26 18:06:23
(#646) Igen igen!Én pl,a vampire knight-nál így csináltam: 26 perc kb amíg lejön egy rész,és kb ennyi idegig is tart egy:Letöltöttem za 1-et,elindítottam a 2.-őt és amíg lejött a 2 megnéztem az 1-et
De téll nagyon sok anime van már,ha akarod még ajánlok is,vagy más is ajállhat.pl:A BECK az nálam egy korszakalkotó anime(lehet hogy csak én vok íg vele,de megváltoztatta az élete.
)
De téll nagyon sok anime van már,ha akarod még ajánlok is,vagy más is ajállhat.pl:A BECK az nálam egy korszakalkotó anime(lehet hogy csak én vok íg vele,de megváltoztatta az élete.
)He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Gondoltál már arra, hogy más animét is nézz???
Ezer meg ezer van, amikkel el lehet ütni az időt 2 rész közöt...
Ezer meg ezer van, amikkel el lehet ütni az időt 2 rész közöt...
Megszokható. Jiyraya hangja majdnem jó, de Kabuto tiszta mellé trafa...
szerintem Kabutonak az a hang állt a legjobban ami chunin vizsga alatt volt neki...ez a mostani valami förtelem...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-26 08:07:21
(#643) én tulképp még tavasszal találtam meg a naruto epizódokat felirattal a neten,és akkor 1 hónap alatt be is hoztam a lemaradást
(annyira,hogy hetente megesz a fene,hogy mi történik a kövi shippuuden részben
) am az se jó,ha már mindent láttál,
az eddig megjelent részektől elkezdve a mangán és moviekon át az ovakig,mert így én spec. unatkozom
úgyhogy ha még most kezditek nézni,vagy még nem vaygtok annyira benne,nem kell elkapkodni,nyugi,te jársz jobban így
....(saját tapasztalatból beszélek,hiddel)
(annyira,hogy hetente megesz a fene,hogy mi történik a kövi shippuuden részben
) am az se jó,ha már mindent láttál,
az eddig megjelent részektől elkezdve a mangán és moviekon át az ovakig,mert így én spec. unatkozom
úgyhogy ha még most kezditek nézni,vagy még nem vaygtok annyira benne,nem kell elkapkodni,nyugi,te jársz jobban így
....(saját tapasztalatból beszélek,hiddel):D
Szerk: mangakukac 2008-08-26 08:08:00
Megnéztem tegnap a legújabb Naruto részeket,hát a szinkronrendezés borzasztó.Szerintem Itachi ,Kisame és Tsunade hangja egyáltalán nem illki hozzájuk.Meg még mindig találkozni lehet a SHÁNIN-os kiejtéssel,pedig én azt hittem még ,hogy tanultak a hibáikból
.Amúgy sztem jó hogy legalább új részeket adnak le gyakrabban.
.Amúgy sztem jó hogy legalább új részeket adnak le gyakrabban.Megszokható. Jiyraya hangja majdnem jó, de Kabuto tiszta mellé trafa...
beküldve: 2008-08-24 19:28:25
(#641) beküldve: 2008-08-24 18:53:48
(#640) Megnéztem tegnap a legújabb Naruto részeket,hát a szinkronrendezés borzasztó.Szerintem Itachi ,Kisame és Tsunade hangja egyáltalán nem illki hozzájuk.Meg még mindig találkozni lehet a SHÁNIN-os kiejtéssel,pedig én azt hittem még ,hogy tanultak a hibáikból
.Amúgy sztem jó hogy legalább új részeket adnak le gyakrabban.
.Amúgy sztem jó hogy legalább új részeket adnak le gyakrabban.Télen telelek; nyáron nyaralok
Hát asszem még idén el kéne kezdeniük,de nem vok biztos benne
köszönöm, hát remélem már hamarosan elkezdik...Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-24 16:16:31
(#638) Hát asszem még idén el kéne kezdeniük,de nem vok biztos benne
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-24 15:50:49
(#637) esetleg nem tudja valaki, hogy kb. mikorra várható hogy az Animax elkezdi vetíteni???
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
ooolyan boldog vagyok!! megvan a naruto DVD-n 1-11, igaz, h angol felirattal, de megvaaaaan!!!! nem kell többé a vidoplayer kis kijelzője előtt kuporognom!
bocs, de valahova le kellett írnom...
gratulálok X)
jó DVDzést
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-23 12:08:14
(#634)
ooolyan boldog vagyok!! megvan a naruto DVD-n 1-11, igaz, h angol felirattal, de megvaaaaan!!!! nem kell többé a vidoplayer kis kijelzője előtt kuporognom!
bocs, de valahova le kellett írnom...
Don't forget to remember me.
Ha kell vmi akk faggathatsz még engem.Én is mindent tudok
Kakashi a kedvencem és kivi vok mindenre
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-22 19:41:35
(#632) Ha kell vmi akk faggathatsz még engem.Én is mindent tudok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"