Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Olvasod a legújabb mangákat,mert ott már kiderül,hogy mi van ha kíváncsi vagy leírom spoilerbe
Jaja olvasom és az is kiderül, hogy
azért megy Konoha ellen ha jól tudom mert bosszút akar állni bátyjáért amiért olyan helyzetbe hozták, hogy válasszon a háború és a családja között...
amiből később az lett ami lett...
És Itachi szerette az öccsét és őt már nem tudta megölni és ha már ezt tette úgy gondolta beáll az akatsukiba .Ja és tudod mi az ami a képemen van??Kíváncsi vagy?
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Olvasod a legújabb mangákat,mert ott már kiderül,hogy mi van ha kíváncsi vagy leírom spoilerbe
Jaja olvasom és az is kiderül, hogy
azért megy Konoha ellen ha jól tudom mert bosszút akar állni bátyjáért amiért olyan helyzetbe hozták, hogy válasszon a háború és a családja között...
Szerk: Kál 2008-08-21 21:43:38
My favourite person is SASUKE UCHIA minden mennyiségben ,hiába gonosz meg nem nekem akkor is ő az első
szerintem Sasuke egyáltalán nem gonosz
csak túlságosan elvakítja a bosszú... ha az a bizonyos dolog nem történik meg akkor szinte perfect karakter lenne
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-08-21 21:30:58
My favourite person is SASUKE UCHIA minden mennyiségben ,hiába gonosz meg nem nekem akkor is ő az első
szerintem Sasuke egyáltalán nem gonosz
csak túlságosan elvakítja a bosszú... ha az a bizonyos dolog nem történik meg akkor szinte perfect karakter lenne
beküldve: 2008-08-21 21:03:49
(#612) My favourite person is SASUKE UCHIA minden mennyiségben ,hiába gonosz meg nem nekem akkor is ő az első
Jó estét, jó szurkolást. Új vagyok ezen az oldolon, de a Naruto-val lassan 1 éve foglalkozok. Ahogy láttam, ezen a fórumon vannak "rangok", elém nyugodtan ki lehet rakni az addiktgyanús-t. Olvastam az összes mangát és láttam az összes animét + a 4 movie-t valamint ha van időm, akkor Naruto-Arenazok is. Minden pénteket remegve várok h végre megnézzem az új anime és manga részt. Egyenlőre ennyi, a többi menet közben kiderül rólam ( Zabuza és Neji fan vagyok)
Hát itt nem épp így van A rang úgy változik hogy mennyit írkálsz a fórumba és mijen gyakran.Én pl 2 hónapja vok it,manapság sokat írkáltam,de én is pénteken lettem gyalog utána tegnap óta vagyok rászokóban
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-21 20:44:40
(#610) uff..Hát narutot az elhatározó jelleme miatt birom,De a kedvencem a yondaime(Minato)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-21 20:35:02
(#609) ki a kedvenc szereplőtök?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Hello!!!
Én elég új vagyok itt meg úgy ebben az egész Naruto-s dologban is...Mégcsak fél éves az effajta múltam de próbáltam behozni Az eddigi összes manga megvan és az összes "sima" anime részt is láttam Ez a legjobb anime
Én elég új vagyok itt meg úgy ebben az egész Naruto-s dologban is...Mégcsak fél éves az effajta múltam de próbáltam behozni Az eddigi összes manga megvan és az összes "sima" anime részt is láttam Ez a legjobb anime
Ne agódj mindeki így kezdte mint te ,de meglásd egyhamar belejössz majd.Ha gondolod elkezdheted nézni a shippudent is valahol.
Kösyke szépen:) Kezdeném én ha tudnám hol...
www.gportal.hu/ciaraoldala ha ezt beírod akkor itt meglehet nézni magyar felirattal, am a narutot én is IMÁDOM ,
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2008-08-21 20:34:13
beküldve: 2008-08-21 20:25:38
(#607) Jó estét, jó szurkolást. Új vagyok ezen az oldolon, de a Naruto-val lassan 1 éve foglalkozok. Ahogy láttam, ezen a fórumon vannak "rangok", elém nyugodtan ki lehet rakni az addiktgyanús-t. Olvastam az összes mangát és láttam az összes animét + a 4 movie-t valamint ha van időm, akkor Naruto-Arenazok is. Minden pénteket remegve várok h végre megnézzem az új anime és manga részt. Egyenlőre ennyi, a többi menet közben kiderül rólam ( Zabuza és Neji fan vagyok)
Szóval DVD-n nem jön ki nálunk? Bár akkor is csak az amcsi változatot kapnánk meg, ami erősen meg van nyirbálva...
:(
MInt ismeretes, animax leadja vágatlanul új szinkronnal. Ha szerencsétek van, akkor kiadják ők...
Hello!!!
Ne agódj mindeki így kezdte mint te ,de meglásd egyhamar belejössz majd.Ha gondolod elkezdheted nézni a shippudent is valahol.
Kösyke szépen:) Kezdeném én ha tudnám hol...
beküldve: 2008-08-21 18:35:01
(#604) Hello!!!
beküldve: 2008-08-21 18:30:01
(#602) Hello!!!