Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
kb most hány részt szinkronizáltak le?
A sanninok harcáig.
Amúgy, kezd tűrhetővé fajulni a szinkron. Szerintem. mosmtár több japán kifejezést meghagynak, a szinkronhangok se annyira gázak (pl.: Jirayiáé egész jó lett)
Nincs valahová feltöltve? Nem a wmv-s tömörítésre gondolok, mert az nézhetetlen... kíváncsi vagyok most már, hogy Jiraya hangja is változott? Mondom, kissé öblösebb jobb lenne neki...
Pedig most jön a "rendes rászengán" Naruto kiadásban, hát nem kéne elbaltázni az üvöltését, mikor megcsavarja Kabuto-t.
beküldve: 2008-08-07 22:14:16
(#569) beküldve: 2008-08-07 21:02:38
(#568) beküldve: 2008-08-07 17:37:36
(#567) jahh igen, a japán kifejezésekről:
már hallottam benne azt is hogy rámen, nem csak azt hogy leves
Jiraiya egész jó, nekem Kisame hangja is teccik
Sasukénak egész jó a hangja, sztem egy kicsit gáz, hogy a visszaemlékezéshez nem kerestek másik szinkronhangot, mert ott is ugyanaz Sasukénak és Itachinak is, mint nagykorában...
...na, erről ennyit..
már hallottam benne azt is hogy rámen, nem csak azt hogy leves
Jiraiya egész jó, nekem Kisame hangja is teccik
Sasukénak egész jó a hangja, sztem egy kicsit gáz, hogy a visszaemlékezéshez nem kerestek másik szinkronhangot, mert ott is ugyanaz Sasukénak és Itachinak is, mint nagykorában...
...na, erről ennyit..
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-07 16:49:17
(#566) Jiraiya hangja szerintem sem rossz, viszont Itachié nem sikerült valami fényesen...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
A sanninok harcáig.
Amúgy, kezd tűrhetővé fajulni a szinkron. Szerintem. mosmtár több japán kifejezést meghagynak, a szinkronhangok se annyira gázak (pl.: Jirayiáé egész jó lett)
Remélem nem úgy lesz megint, hogy abbahagyják a sannin harc közepén mint nemrégiben gaara vs naruto harcnál
A sanninok harcáig.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-08-07 12:40:55
(#563) Hát és Kiba magyar hangja? Az se smmi^^
Kiba..ott rossz lett?
Olyan magas hangja van^^
Régóta nem nézem a Tix-es verziót a szabdalásokért. Egyébként is este adják, nem értem, minek kell a cenzúrázott változatot adni - de értem, mert ezt vette meg a VizMedia.
Sztm Ganxta Zolee, vagy Nagy Fero hangja pont megfelelő lenne, mint Kiba szinkronhang. Nem?
Kabutonak más a hangja
Nem mindhatni, hogy valaha is szerettem Kabutót sőt!!!!
De ez a mostani hang! Még rosszabb mnt volt!
Hát és Kiba magyar hangja? Az se smmi^^
Kiba..ott rossz lett?
Olyan magas hangja van^^
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
Kabutonak más a hangja
Kiba..ott rossz lett?
Szerk: Al Bundy 2008-08-07 11:28:59
Kabutonak más a hangja
Hali!
Gyerekek, most nem értem: ez az újraszinkronizált változat? A VizMedia-s szétvagdosott?
Gyerekek, most nem értem: ez az újraszinkronizált változat? A VizMedia-s szétvagdosott?
Az újraszinkronizáltat majd valamikor talán az Animax fogja adni - de ezt még hivatalosan senki nem erősítette meg - ami a Jetixen megy,azt elég szépen megvágták^^
pff Hát amit a Jetix csinál,az valami közröhej ...Itachi hangjától mikor meghallottam én majd lementem hídba ...Meg a jó kis véres-mócsingos-jeleneteket is kivágták(oké,vicc volt,de am tényleg) xD Tudom,hogy Naruto hangja már elég régi téma,de ez a tipikus kisgyerek hang...hát...Nnna mind1
Szerintem (H)Itachi magyar hangjának Lukács Lászlót kéne berakni - Tanksapka együttes, ha valaki nem ismerné. Azért Kállói Molnár Pétert mégsem tenném alá magyar szinkronnak.
Amit viszont baromira eltaláltak, az Sodaime hangja - a Harmadik Hokage -, nem is beszélve Crespo Rodrigo, mint Kakasi sensei. Sasuke magyar hanga jó, de nagyon sajnálom, hogy elbaltázták Jiraiya szinkronját. Egy kicsit öblösebb, erőteljesebb hang kellene hozzá.