Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-08-03 20:07:21
(#526) Köszönöm innen már betudom őket rakni a "helyére"
Majd megnézem a sima Naruto 220 része után mindet.
Majd megnézem a sima Naruto 220 része után mindet.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-03 19:42:46
(#525) A sportnaposnak igaz hogy az a neve hogy movire-e 1 intro de köze sincs a movie-hoz.Az inkább OVA mintsem movie.A Movie-k ról meg annyit hogy az 1.-t azt kb akkor miután naruto megtanulta a rasengan-t és visszajött,a 2.-ra nemigazán emlékszem, a 3.-at meg kb a 190.rész környékén.elméletileg.A shippuden movie-ról ötletem sincs a Shippuden movie 2-ről meg annyit hogy kb a ship. 47-48 között(?????)játszódik És az már kijöttaugusztus 2.-án adták a japán mozikban.a naruto-kun remélem hamar beszerzi és hungarosítja
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-03 12:34:59
(#524) Elvileg minden külön készült Naruto film megnézhető a sorozat nélkül is. Egyik sem a manga alapján készült, szóval elég hozzájuk annyi, hogy tudd az alapokat. Az eredeti történetnek semmi köze hozzájuk.. ha valamiben tévedtem, javítsatok ki, mert én csak egyet láttam az is 10 perces volt. De végig röhögtem (a sportnapos)
3 mozifilm készült a Narutóhoz + 1 a Shippundehez, és egy folyamatban van, aszem valamikor augusztusban fogják bemutatni.
Arról, hogy hanyadik részek után lehet őket megnézni nem tudok nyilatkozni, még kezdő vagyok a témában.
Arról, hogy hanyadik részek után lehet őket megnézni nem tudok nyilatkozni, még kezdő vagyok a témában.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-03 11:41:29
beküldve: 2008-08-03 09:11:34
(#522) Én nem bírom ki, h ne nézzem meg a fillereket, hiány érzetem van tőle...
De már nagyon várom, h elérjem a Shippudent..
Narutonak hány Movie-ja van?
És kb. hanyadik részek után lehet őket megnézni?
De már nagyon várom, h elérjem a Shippudent..
Narutonak hány Movie-ja van?
És kb. hanyadik részek után lehet őket megnézni?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-02 20:41:28
(#521) Hát én már végeztem mindennel Az össze rész+Shippuden+Moviek+Ova-k+Man ga+HNaruto-kun-on található rajongói manga,Shippugen Gaiken.Nah ki köröz le??
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-02 20:09:28
(#520) Én napi 15 részt néztem a Narutóból, most vagyok kb a 160. résznél, ezekből a fillerekből max 5-öt nézek naponta. :P Szerintem hülyeség kihagyni a fillereket, mert nagy poénokról marad le az ember. Viszont nagyon várom már, hogy eljussak a Shippuuden-ig, és hogy beérjem a sorozatot.
Sok szerencsét. Én pont ezért neki sem állok az animének. Tudom, át lehet ugrani az egészet, de a Shippuden grafikája meg "háááááááááááá át........." kategória.
Köcc asszem kell is a kitartás hozzá majd xD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-02 19:36:02
(#518) Na, engem is sikeresen megfertőzött az öcsém a Narutóval! Pedig, amikor elkezdtem nézni a Bleachet megfogattam, hogy több végtelenített shounenbe nem kezdek bele, de erre most itt vagyok. Egyenlőre még nagyon az elején tartok a 42. résznél, mondjuk az öcsém már szinte az egész sorozatot sikeresen lespiolerezte nekem.
Így elsőre Sasuke irritál, viszont cserébe látványosan harcol, Sakura tehetelen, de a "belső Sakurát" csípem, Naruto meg idióta, de shounen főhősnek pont ilyen kell.
A fillereket lehet kihagyom, majd még meglátom.
Így elsőre Sasuke irritál, viszont cserébe látványosan harcol, Sakura tehetelen, de a "belső Sakurát" csípem, Naruto meg idióta, de shounen főhősnek pont ilyen kell.
A fillereket lehet kihagyom, majd még meglátom.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-02 19:54:54
Sok szerencsét. Én pont ezért neki sem állok az animének. Tudom, át lehet ugrani az egészet, de a Shippuden grafikája meg "háááááááááááá át........." kategória.
beküldve: 2008-08-02 19:13:47
(#516) Most h "jó" a gépem végre nézhetem tovább, 124. rész jön...
Most állok a nagy fillertömeg előtt kíváncsi vagyok h bírom majd...
Most állok a nagy fillertömeg előtt kíváncsi vagyok h bírom majd...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-07-31 09:58:01
(#515) Most vett a jetix új részeket augusztus 4től már adják is le. De szerintem tuti, hogy ezeket is agyonvágják majd. De legalább lesznek új részek!!!
írj nekem egy e-mailt és megmondom, nekem mind megvan:) és a kedvencem is a sorozat
bracsane@gmail.com
bracsane@gmail.com
Tudja valaki honnan lehet letölteni a részeke? És képeket???pls
A részeket nem tudom, de képeket bárhonann tudsz letölteni, ha van interneted.
Pl. beírod a google keresőbe, Naruto, és kijelölöd, hogy képek...és már jön is fel egy csomó oldal...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-07-10 20:30:38
(#512)