Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
A sima Naruto 220 részes, ebből úgy durván az utolsó 80 filler. (ha nem több...)
Több...90 rész
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-15 19:26:38
(#480) Hát mert szerintem (JAVÍTSATOK KI HA TÉVEDEK) Akkor a pénzt érte, mármint a jogdíjat a shounen jump szedi be
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Azért ezt ne mond. Nem hiszem hogy Kishimoto olyan rohadt gazdag lenne, ugyanis a szerkesztőjének is egy vagyont kell keresni stb. Ha jól tudom az anime után meg nem kap pénzt...
Kisimotónak is már elég lenne élete végéig a pénz ,ezért már megálhatnbánk valahol.
Azért ezt ne mond. Nem hiszem hogy Kishimoto olyan rohadt gazdag lenne, ugyanis a szerkesztőjének is egy vagyont kell keresni stb. Ha jól tudom az anime után meg nem kap pénzt...
beküldve: 2008-05-15 16:10:44
(#477) Én még nem láttam addig,de nem baj van időm.
Kisimotónak is már elég lenne élete végéig a pénz ,ezért már megálhatnbánk valahol.
Tudok címeket ,hogy hol lehet megnézni,de nekem azt mondták jobb mangába és meg is veszemMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-05-15 13:25:20
(#476) Kakashi visszakapta Crespo Rodrigo hangját (egyenlőre)ééééééééllll ljjjjjjjjeeeeeeeeennnnnnn. Sasukénak meg ha jól hallottam mást adtak, ezt most nem értem
Sasukénak enm lett más a hangja. legalábbis sztem én legalábbios nemvettem észre.
Kérdés:: a Shippuuden hányadik résznél kezdődik.?
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-05-08 22:17:13
(#474) Kakashi visszakapta Crespo Rodrigo hangját (egyenlőre)ééééééééllll ljjjjjjjjeeeeeeeeennnnnnn. Sasukénak meg ha jól hallottam mást adtak, ezt most nem értem
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Nem feltétlen, szerintem a Jetix gondolkodása ilyen volt: ismert hangok=nagyobb siker. Az én véleményem az, hogy egy gyerekesített, vágott verzióhoz (7-13 éveseknek) felesleges volt őket hívni, mert ennek a korosztálynak valószínűleg egyikük neve sem mond sokat, akármilyen régi motorosok.
Hát, ami azt illeti... Remélem jobb lesz az animaxos szikron!!!
Hát, ami azt illeti... Remélem jobb lesz az animaxos szikron!!!
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-05-08 20:35:47
Hallottam ezeket a hangokat innen-onnan narutóból, elég lol. Civil emberes ötletre, utcáról csak nem lehet behívni embereket... azért színészkedni is tudni kell, és nekik valszeg megvan a rutinjuk, legyen akármilyen borzalmas hangjuk a karakterhez.
Hmm..hát nem konkrétan az utcáról leszóligatni!!Amúgy szerintem az is bezavar a jetixesben, hogy ismert szinkronhangokról van szó... és ez elnyomja az egészet..Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hallottam ezeket a hangokat innen-onnan narutóból, elég lol. Civil emberes ötletre, utcáról csak nem lehet behívni embereket... azért színészkedni is tudni kell, és nekik valszeg megvan a rutinjuk, legyen akármilyen borzalmas hangjuk a karakterhez.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Adsz nekem mangát, adok helyette üveggyöngyöt - rendszer? Érdekes lenne... De nem rossz
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Más a hangja Kakashinak! Ki szerint jobb ez?
szerintem borzalmas lett, Crespo Rodrigo hangja sokkal jobban illett hozzá(szerintem)de ez egyszerűen borzalmas már csak az Animax-ban bízom hogy ők nem tolják el és lessz annyi eszük hogy Rodrigót adják magyarhangnak hacsak nem találnak jobbat(bár kötve hiszem) Jiraiya hanja meg Vass Gábor lett(tudjátok a pomber macis reklámból)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-05-07 18:04:30
(#468) Anyira várom már a Naruto 5. részét! De miért nem lehetnek színesek a kötetek?
Mert akkor kétszer ennyibe kerülne.
Szerk: Okami 2008-05-07 14:35:10