Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Anyira várom már a Naruto 5. részét! De miért nem lehetnek színesek a kötetek?
Mert akkor kétszer ennyibe kerülne.beküldve: 2008-05-07 13:38:39
(#465) beküldve: 2008-05-07 10:57:21
(#464) újrahallgattam és rájöttem miért nem tetszik: mert annyira fiatalos a hangja és még egy kicsit se éli bele magát, lehet hogy próbálkozik de még van mit fejlődnie
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Más a hangja Kakashinak! Ki szerint jobb ez?
szerintem borzalmas lett, Crespo Rodrigo hangja sokkal jobban illett hozzá(szerintem)de ez egyszerűen borzalmas már csak az Animax-ban bízom hogy ők nem tolják el és lessz annyi eszük hogy Rodrigót adják magyarhangnak hacsak nem találnak jobbat(bár kötve hiszem) Jiraiya hanja meg Vass Gábor lett(tudjátok a pomber macis reklámból)
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Szerk: stefyy 2008-05-06 22:07:15
beküldve: 2008-05-06 20:37:26
(#462) beküldve: 2008-05-06 20:23:31
(#461) beküldve: 2008-05-06 09:46:28
(#459) ki más lett volna a 4. tanára, mint Jiraiya (ezt rengetegszer mutatják is)
így jönnek sorban mester és tanítványa: 3. hokage, Jiraiya, 4. hokage, Kakashi, Naruto
vicces a hajszínek ritmikus sorrendje: ezüst, sárga, ezüst, sárga
így jönnek sorban mester és tanítványa: 3. hokage, Jiraiya, 4. hokage, Kakashi, Naruto
vicces a hajszínek ritmikus sorrendje: ezüst, sárga, ezüst, sárga
Csak megjegyezném, hogy letöltöttem a Naruto legyen őn is Milliomost és azt írta, hogy Yondaime (4. hokage) idősebb Jiraiyanál
Nos matek. :P
Jiraiya: kb 52 éves
Kakashi: kb 27
Naruto: 12
vagy nem?
Kakashi tanitványa Naruto. Közötuk 15 év van kb,
Kakashi tanitója Yondaime volt szóval közötük is kb 15 év-nek kell lennie. Kakashi életkora + 15= 42
Yondaime szerintem ha élne akkor a sima naruto részekben 42 éves lenne tehát 10 évvel fiatalabb mint a saninok.
Szerintettek?
vagy nem?
Kakashi tanitója Yondaime volt szóval közötük is kb 15 év-nek kell lennie. Kakashi életkora + 15= 42
Yondaime szerintem ha élne akkor a sima naruto részekben 42 éves lenne tehát 10 évvel fiatalabb mint a saninok.
Szerintettek?
Ez tényleg valószínűtlen, de ki volt a 4. Hokage tanítója? Nem emlékszem, pedig valamelyik rész végén levezetik mindet.
Ráadásul a 4. igen fiatalon lett Hokage, és fiatal volt akkor is, amikor meghalt. (hiszen a 3. Hokage is jóval túlélte őt, pedig ő az elődje volt)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-05-02 00:26:34
beküldve: 2008-05-01 20:21:01
(#457) Csak megjegyezném, hogy letöltöttem a Naruto legyen őn is Milliomost és azt írta, hogy Yondaime (4. hokage) idősebb Jiraiyanál
vagy nem?
Szerintettek?
vagy nem?
Szerintettek?
Az ember akkor válik igazán erőssé, amikor valaki olyanért küzd, aki fontos neki.
Szerk: Gaara of the Sand 2008-05-01 21:49:28
beküldve: 2008-05-01 20:01:05
(#456) Bármelyik 576-ban de ezmár off
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem tudja valaki, hogy van vagy lesz Magyarországon Narutos pc játék.
Nem...narutot pc-re nem készítenek, érthető okokból..ha narutos játékokkal akarsz játszani arra ott van az XBOX360, PS3, Nintendo DS, PSP, Gameboy stb. Vagy emulátor...de az csúúúúnya rosssz dolog nem szabad
Hmm... és hol lehet egyáltalán venni?
Az ember akkor válik igazán erőssé, amikor valaki olyanért küzd, aki fontos neki.
Nem tudja valaki, hogy van vagy lesz Magyarországon Narutos pc játék.
Nem...narutot pc-re nem készítenek, érthető okokból..ha narutos játékokkal akarsz játszani arra ott van az XBOX360, PS3, Nintendo DS, PSP, Gameboy stb. Vagy emulátor...de az csúúúúnya rosssz dolog nem szabad
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-01 16:57:18
(#453) Nem tudja valaki, hogy van vagy lesz Magyarországon Narutos pc játék.
Szerk: Gaara of the Sand 2008-05-01 17:11:22
Én most ezt pótlom azzal, h magát a Shipuuden mangát olvasom Mellette meg Bleachet nézek... a kettő jól üti egymást, de no problem
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-04-26 20:45:35