Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Szóval akkor egyedül a Kakashis részek azok amik bennevannak még?Megtudod mondani hogy azok hányadik epizódok?Azokat azért megnézném még, aztán a többit tényleg nem, mert úgyérzem fölösleges erre a sok töltelékre pazarolnom az időmet mert nemsokmindent érnek...egy páratlan sorozathoz képesek voltak ilyen maszlagokat csinálni:P
Fogalmamsincs ennek mi értelme volt, inkább akkor lett volna pár év szünet, csak ne csináltak volna ilyet.
Fogalmamsincs ennek mi értelme volt, inkább akkor lett volna pár év szünet, csak ne csináltak volna ilyet.
Na most úgy néz ki hogy eddig ezt láttad:
naruto meg sasuke megküzd, utána hazamegy naru a faluba, megegyeznek jiraiyával hogy tanítani fogja, és utána elindulnak, idiótábbnál idiótább missziókra, ami már mind filler. Manga szerint úgy van, hogy miután megbeszélik hogy kit ki fog tanítani, elmennek 2 évre, és utána már jön is a shippuden.
Szóval lényegében semmiről nem maradsz le, csaka kakashi gaidenről, amiből annyi derül ki hogy (nem nagy spoiler)
kakashi honnan szerezte a sharinganját, és ki volt a mestere.
Ezek a részek a 239.-244. fejezetig tartanak. Gondolom innen már megoldod, ha mégsem akkor PÜ-ben segítek.Bocsi, de segítenél?
Honnan is tudom, meg, hogy Kakashi hol szerezte a Sharinganját? (Bár nagyjából sejtem.)
Ilyen részekre nem emlékszem.
A Naruto első fele nem csak 220 részes?
Már semmi... tovább jutottam az olvasással, és már mindent értek...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szóval akkor egyedül a Kakashis részek azok amik bennevannak még?Megtudod mondani hogy azok hányadik epizódok?Azokat azért megnézném még, aztán a többit tényleg nem, mert úgyérzem fölösleges erre a sok töltelékre pazarolnom az időmet mert nemsokmindent érnek...egy páratlan sorozathoz képesek voltak ilyen maszlagokat csinálni:P
naruto meg sasuke megküzd, utána hazamegy naru a faluba, megegyeznek jiraiyával hogy tanítani fogja, és utána elindulnak, idiótábbnál idiótább missziókra, ami már mind filler. Manga szerint úgy van, hogy miután megbeszélik hogy kit ki fog tanítani, elmennek 2 évre, és utána már jön is a shippuden.
Szóval lényegében semmiről nem maradsz le, csaka kakashi gaidenről, amiből annyi derül ki hogy (nem nagy spoiler)
Ezek a részek a 239.-244. fejezetig tartanak. Gondolom innen már megoldod, ha mégsem akkor PÜ-ben segítek.Bocsi, de segítenél?
Honnan is tudom, meg, hogy Kakashi hol szerezte a Sharinganját? (Bár nagyjából sejtem.)
Ilyen részekre nem emlékszem.
A Naruto első fele nem csak 220 részes?
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
A jetix elvileg májusban adja le az új részeket ( gondolom továbbra is az agyonvágott verziót ) .
Addig csak ismétlések lesznek.
hát igen de mostanában már mutatják a vért(ez már haladás )Addig csak ismétlések lesznek.
Jaja már csodálkoztam is hogy Jetixen leadják H Zabuza mészárol es ez jóó.
Bár a kissebb gyerekek nem nagyon nézik 23:00 körül a TV-t igy nem is láthatják .
Szerk: Hajni 2008-06-14 20:29:01
beküldve: 2008-06-13 13:47:39
(#508) Ehh, ezt annyira nehezen hiszem el hogy akkor kb 80 részen keresztül semmi értelmes nem történik, éscsak töltelék az egész....ez írtó nagy csalódás....A manga tényleg izgalmasabb, meg mivel én amióta az eszemet tudom gyűjtöm és imádom a képregényeket, de én megvárom a Mangafan magyar kiadásait és úgy haladok a mangában:) Köszi mindenkinek a segítséget!
beküldve: 2008-06-13 10:09:44
(#507) Bezony, sajnos kimaradtak a Kakashi gaiden részek. Olvasd el mangában, ha még nem tetted. Igazi fanatikusoknak pedig ajánlom a manga és az anime együttes nézését. Úgy biztos nem maradsz ki semmiből. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-06-13 09:49:38
(#506) Az animében egyáltalán benne vannak azok a részek? Mert én megnéztem a fillereket is -semmi nem vinne rá még egyszer- de nekem nem rémlik... lehet, hogy elaludtam? Sztem az animéből kimaradt a Kakashi gaiden...
Akkor engem ezekből márcsak azoka bizonyos Kakashis részek érdekelnének.Megtudod nekem mondani hogy animeba hányadik epizódok ezek?
Erre válaszolhatok itt is, csak a (letöltősösdikre nem lehet).
Szóval, én meg se néztem az animének azt a részét, igazság szerint annak idején megnéztem vagy a 30. részig a narutot, és nem bírtam tovább, olyan fos volt az anime, aztán egy hosszú szünet után folytattam a mangával, és azt követem ma is. Később muterral megnéztem az animét, de a fillereket kihagytam, szóval bocs de nem tudok felelni a kérdésedre.
beküldve: 2008-06-12 23:49:56
(#504) Akkor engem ezekből márcsak azoka bizonyos Kakashis részek érdekelnének.Megtudod nekem mondani hogy animeba hányadik epizódok ezek?
Ezek a részek a 239.-244. fejezetig tartanak. Gondolom innen már megoldod, ha mégsem akkor PÜ-ben segítek.beküldve: 2008-06-12 14:19:48
(#502) Szóval akkor egyedül a Kakashis részek azok amik bennevannak még?Megtudod mondani hogy azok hányadik epizódok?Azokat azért megnézném még, aztán a többit tényleg nem, mert úgyérzem fölösleges erre a sok töltelékre pazarolnom az időmet mert nemsokmindent érnek...egy páratlan sorozathoz képesek voltak ilyen maszlagokat csinálni:P
Sziasztok!
Ez a kérdés most azokhoz szól aki végig látta a Naruto anime-t.
Most épp a 160-as résznél járok éppen, és ugye már egy ideje feltűnt hogy az egész asszem kb 140-től filler, vagyis töltelékrész, ami nincs a mangában és mondhatni unalmasak és borzasztóan lerontják az anime színvonalát.Legalábbis az én szememben.Azt szeretném megkérdezni hogy lesznek-e olyan részek amiket érdemes is megnézni?Vagy akár kezdhetem is a shippudennel?Mert ezek után a részek után egyreinkább megy el a kedvem és elfeledtetik a 140 előtti kegyetlenjó epizódokat.
Most épp a 160-as résznél járok éppen, és ugye már egy ideje feltűnt hogy az egész asszem kb 140-től filler, vagyis töltelékrész, ami nincs a mangában és mondhatni unalmasak és borzasztóan lerontják az anime színvonalát.Legalábbis az én szememben.Azt szeretném megkérdezni hogy lesznek-e olyan részek amiket érdemes is megnézni?Vagy akár kezdhetem is a shippudennel?Mert ezek után a részek után egyreinkább megy el a kedvem és elfeledtetik a 140 előtti kegyetlenjó epizódokat.
Hát figyelj, ha a kakashi gaident elolvasod mangában (sacc 4 fejezet) akkor nyugodtan folytathatod a shippudennel. Megjegyezném hogy ott is szépen el van nyújtva meg tolva, egybizonyos eseménytől fogva meg már a hajamat téptem hogy hogy lehetett így elcseszni a sorozatot...
Ugyan a Jetixen nem a legjobb, de legalább van, és leadnak újabb 26 részt! Asszem május 5-től... Kár hogy ilyen sokat kell rá várni. Egyébként a movie-k sem rosszak. Nem tudja valaki hogy a 4. movie-ban tényleg meghal-e Naruto vagy csak megsérül. Mert az introban egy sírkő előtt állnak,(Konoha-i jel van rajta) és előtte meg Naruto küzdött valami nagy izé ellen, ami néhányszor átszúrta őt..... Valaki?
én láttam és nemhal meg azt az a csaj látta a látomásában aki védteNekem az a kedvenc moviem a vége tök jó
aki nem látta annak ajánlom
azt szeretném megkérdezi-de ezért tuti h letiltanak- hogy honnan tudom a 4edik moviet letölteni?????
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-06-11 23:07:47
(#499) Sziasztok!
Ugyan a Jetixen nem a legjobb, de legalább van, és leadnak újabb 26 részt! Asszem május 5-től... Kár hogy ilyen sokat kell rá várni. Egyébként a movie-k sem rosszak. Nem tudja valaki hogy a 4. movie-ban tényleg meghal-e Naruto vagy csak megsérül. Mert az introban egy sírkő előtt állnak,(Konoha-i jel van rajta) és előtte meg Naruto küzdött valami nagy izé ellen, ami néhányszor átszúrta őt..... Valaki?
én láttam és nemhal meg azt az a csaj látta a látomásában aki védteNekem az a kedvenc moviem a vége tök jó
aki nem látta annak ajánlom
"Mert unatkoztam" - Light
én láttam és nemhal meg azt az a csaj látta a látomásában aki védteAnime forever!!!!!Imádom az animéket!!