Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
A napokban fejeztem be az animét, és kezdtem el a Shipuudent. Hát, jól esett egy kis változatosság, bár most egy darabig szüneteltetem a Narutót, és nézek mást
Nekem muszály újra, és újra elővennem, és igen gyakran.
Különben "elvonási tünetek" jelentkeznek rajtam...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-04-25 20:02:10
(#450) A napokban fejeztem be az animét, és kezdtem el a Shipuudent. Hát, jól esett egy kis változatosság, bár most egy darabig szüneteltetem a Narutót, és nézek mást
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Én eddig a 6 szezonig néztem meg a Naruto-t(ez már ma változik ), de én Zabuza és Haku párosát hiányolom a sorozatból, nekem ők voltak az egyik kedvenc szereplő párosom
Nekem mondod?? De tök jó pl ma néztem a Shippuuden 55.részt és feltűnt benne Haku meg persze a sima részekben is feltűnnek,ha csak egy emlékként de akkor is Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-24 18:22:33
beküldve: 2008-04-24 18:08:14
(#448) Én eddig a 6 szezonig néztem meg a Naruto-t(ez már ma változik ), de én Zabuza és Haku párosát hiányolom a sorozatból, nekem ők voltak az egyik kedvenc szereplő párosom
beküldve: 2008-04-22 21:13:09
(#447) olyan rossz, hogy kivágnak belőle részeket. Lassan egy epizód öt percig tart majd.
A nevem Eleonora Sophiea Amelia Iverstone Evergeen Rosebud. Röviden Leo
Hurrá! Bár én nem tom mi a francnak örülök, ha egyszer Animaxom sincs Sebaj, ettől még jó hír... a Jetixszes szinkronnál minden csak jobb és élvezhetőbb lehet Szval hajrá Animax!
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-04-22 20:11:12
(#445) Mondjuk nem ide tartozik, de ha már írtatok a Dragon Ball-ról akkor írok rá, hogy nem tudom honnan jött ez az "államilag" be van tiltva dolog, de jót nevettem rajta
Egyszerűen csak 11 után kell vetíteni korhatárral, ennyi volt az ORTT bírálatában.
Egyszerűen csak 11 után kell vetíteni korhatárral, ennyi volt az ORTT bírálatában.
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
Szerk: csocso14 2008-04-22 20:20:57
Juppííí!!!(amúgy gondolom a Dragon Ballt is elindítják egyszer...vagy az államilag van betiltva hogy eddig egyik adó se próbálta újravetíteni? )
Államilag...sajnos.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-22 19:04:27
(#443) Sziasztok!
Akinek megvan normálisan az összes Naruto anime, kérem keressen meg levélben! Le szeretném másolni, mert nem tudom se torrentről, de a megaupload-ról leszedni. Mindig hiányzik jónéhány másodperc, vagy percek és így teljesen élvezhetetlen.
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
Akinek megvan normálisan az összes Naruto anime, kérem keressen meg levélben! Le szeretném másolni, mert nem tudom se torrentről, de a megaupload-ról leszedni. Mindig hiányzik jónéhány másodperc, vagy percek és így teljesen élvezhetetlen.
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
beküldve: 2008-04-22 08:03:54
(#441) Az új szinkronra kíváncsi leszek, bár a Jetixen már vagy húsz alkalommal láttam, ezért az elejét biztos nem fogom nézni. Sasukét ki nem állhatom, a legtöbb szereplő meg idegesít.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-21 19:15:05
(#440) na ha ez igaz akkor tanulhatom meg az új hanglejtéseket..bár inkább az új hanglejtések mint a régi begyöpösödött részek...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Habár nincs animaxom, örülök a hírnek!
Mii?? ÚÚ nah most már télleg be kell köttetnemXDDe új szinkronhangok reméljük nem azok akik voltak ,de én annak is örülnék ha japán szinkron lenne és mondjuk alatta angol,v magyar felirat Óó és itt félre klikkeltem ez mindenkinek szólXDMegszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-21 19:12:26
beküldve: 2008-04-21 18:03:58
(#438) Juppííí!!!(amúgy gondolom a Dragon Ballt is elindítják egyszer...vagy az államilag van betiltva hogy eddig egyik adó se próbálta újravetíteni? )
beküldve: 2008-04-21 17:46:27
(#437) Én is hallottam, ez jó hír. Már azt hittem, hogy ha más magyar adó adja akkor már más nem is fogja, nem láttam rá sok esélyt, így dvd-n se vettem volna meg az agyonvágott verziót, de így öröm a köbön
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿