• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Vampire Knight
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Naruto anime
Oldalak: ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... <<>>
beküldve: 2008-04-26 20:06:50
(#451) Válasz Arishima (#450) üzenetére
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
A napokban fejeztem be az animét, és kezdtem el a Shipuudent. Hát, jól esett egy kis változatosság, bár most egy darabig szüneteltetem a Narutót, és nézek mást

Nekem muszály újra, és újra elővennem, és igen gyakran.
Különben "elvonási tünetek" jelentkeznek rajtam...

" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-04-25 20:02:10
(#450)
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
A napokban fejeztem be az animét, és kezdtem el a Shipuudent. Hát, jól esett egy kis változatosság, bár most egy darabig szüneteltetem a Narutót, és nézek mást

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-04-24 18:21:30
(#449) Válasz Tspawn (#448) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Én eddig a 6 szezonig néztem meg a Naruto-t(ez már ma változik ), de én Zabuza és Haku párosát hiányolom a sorozatból, nekem ők voltak az egyik kedvenc szereplő párosom
Nekem mondod?? De tök jó pl ma néztem a Shippuuden 55.részt és feltűnt benne Haku meg persze a sima részekben is feltűnnek,ha csak egy emlékként de akkor is

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-24 18:22:33
beküldve: 2008-04-24 18:08:14
(#448)
Tspawn
Tspawn
[ Rászokóban ]
Én eddig a 6 szezonig néztem meg a Naruto-t(ez már ma változik ), de én Zabuza és Haku párosát hiányolom a sorozatból, nekem ők voltak az egyik kedvenc szereplő párosom

beküldve: 2008-04-22 21:13:09
(#447)
Leo
Leo
[ Új arc ]
olyan rossz, hogy kivágnak belőle részeket. Lassan egy epizód öt percig tart majd.

A nevem Eleonora Sophiea Amelia Iverstone Evergeen Rosebud. Röviden Leo
beküldve: 2008-04-22 20:29:43
(#446) Válasz Holci (#435) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Hurrá! Bár én nem tom mi a francnak örülök, ha egyszer Animaxom sincs Sebaj, ettől még jó hír... a Jetixszes szinkronnál minden csak jobb és élvezhetőbb lehet Szval hajrá Animax!

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-04-22 20:11:12
(#445)
csocso14
csocso14
[ Új arc ]
Mondjuk nem ide tartozik, de ha már írtatok a Dragon Ball-ról akkor írok rá, hogy nem tudom honnan jött ez az "államilag" be van tiltva dolog, de jót nevettem rajta
Egyszerűen csak 11 után kell vetíteni korhatárral, ennyi volt az ORTT bírálatában.

"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
Szerk: csocso14 2008-04-22 20:20:57
beküldve: 2008-04-22 19:30:03
(#444) Válasz Tspawn (#438) üzenetére
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]
Juppííí!!!(amúgy gondolom a Dragon Ballt is elindítják egyszer...vagy az államilag van betiltva hogy eddig egyik adó se próbálta újravetíteni? )

Államilag...sajnos.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-22 19:04:27
(#443)
Al Bundy
Al Bundy
[ Addiktgyanús ]
Sziasztok!

Akinek megvan normálisan az összes Naruto anime, kérem keressen meg levélben! Le szeretném másolni, mert nem tudom se torrentről, de a megaupload-ról leszedni. Mindig hiányzik jónéhány másodperc, vagy percek és így teljesen élvezhetetlen.

Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!

beküldve: 2008-04-22 15:30:56
(#442) Válasz Dark-san (#441) üzenetére
Tspawn
Tspawn
[ Rászokóban ]
Sasukét ki nem állhatom, a legtöbb szereplő meg idegesít.

beküldve: 2008-04-22 08:03:54
(#441)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Az új szinkronra kíváncsi leszek, bár a Jetixen már vagy húsz alkalommal láttam, ezért az elejét biztos nem fogom nézni. Sasukét ki nem állhatom, a legtöbb szereplő meg idegesít.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-21 19:15:05
(#440)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
na ha ez igaz akkor tanulhatom meg az új hanglejtéseket..bár inkább az új hanglejtések mint a régi begyöpösödött részek...

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-21 19:09:37
(#439) Válasz asx (#436) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Habár nincs animaxom, örülök a hírnek!
Mii?? ÚÚ nah most már télleg be kell köttetnemXDDe új szinkronhangok reméljük nem azok akik voltak ,de én annak is örülnék ha japán szinkron lenne és mondjuk alatta angol,v magyar felirat Óó és itt félre klikkeltem ez mindenkinek szólXD

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-21 19:12:26
beküldve: 2008-04-21 18:03:58
(#438)
Tspawn
Tspawn
[ Rászokóban ]
Juppííí!!!(amúgy gondolom a Dragon Ballt is elindítják egyszer...vagy az államilag van betiltva hogy eddig egyik adó se próbálta újravetíteni? )

beküldve: 2008-04-21 17:46:27
(#437)
csocso14
csocso14
[ Új arc ]
Én is hallottam, ez jó hír. Már azt hittem, hogy ha más magyar adó adja akkor már más nem is fogja, nem láttam rá sok esélyt, így dvd-n se vettem volna meg az agyonvágott verziót, de így öröm a köbön

"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
Oldalak: ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... <<>>