Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Szerk: Admin 2008-02-20 17:27:17
beküldve: 2008-02-20 14:14:28
(#390) Figyelmetekbe ajánlom a Mangafan Joginyilatkozatát.
Szerintem a Mangafan érdekébe ne itt csináljátok ezt a Warez témát.
Ezeket beszéljétek meg email-be vagy máskép de ne itt mert ez nem az a Fórum.
Mindemnki tisztába lehetne a Fórum szabályzattal mielöt nekiáll H.SZ.-t írni.
Mindenki tudja hogy ki hol szerzi be a részeket mégsem beszéljük itt ki.Csak a sztoriról magáról dumcsizunk.
Szerintem a Mangafan érdekébe ne itt csináljátok ezt a Warez témát.
Ezeket beszéljétek meg email-be vagy máskép de ne itt mert ez nem az a Fórum.
Mindemnki tisztába lehetne a Fórum szabályzattal mielöt nekiáll H.SZ.-t írni.
Mindenki tudja hogy ki hol szerzi be a részeket mégsem beszéljük itt ki.Csak a sztoriról magáról dumcsizunk.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2008-02-20 14:19:06
***** Letöltéseket mellőzzük. Köszi. - Admin *****
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
Szerk: Admin 2008-02-20 17:27:33
beküldve: 2008-02-19 23:12:13
(#388)
Szerk: Admin 2008-02-20 17:27:47
beküldve: 2008-02-19 21:14:56
(#387) Sziasztok! Emlékeztek, hogy a magyar részek elején a Hinatának és a Kibának is milyen szörnyű hangja volt! *elborzad* soha többet
Részemről jelenleg a 97 résznél tartok és eddig nem csalódtam, kíváncsian várom a folytatást
Részemről jelenleg a 97 résznél tartok és eddig nem csalódtam, kíváncsian várom a folytatást
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
Szerk: Admin 2008-02-20 17:28:10
Sziasztok.....
Szerintem a JETIX-en lévő Naruto nem olyan jó mert egy csomó rész ki van belőle vágva.PL.: amikor Naruto a Sexy no jutsu-t csínálja Ebisu senseinek nem folyik a vér az orrából de ez csak egy példa a sok közül.....
És még a magyarhangjuk sem jó.....
A név kiejtés sem jó JETIX-en Neji egyébként meg Nezsi nah mind 1 japánul sokkal jobb
Na igen a kiejtés azzal nekem is sok bajom van meg a magyarhanggal is de legalább van!!Megj.:Sokat röhögtem bnőmmel a Neji név kiejtésén Dehát ez a helyzet nem csak mi vagyunk vele így!:)Szerintem a JETIX-en lévő Naruto nem olyan jó mert egy csomó rész ki van belőle vágva.PL.: amikor Naruto a Sexy no jutsu-t csínálja Ebisu senseinek nem folyik a vér az orrából de ez csak egy példa a sok közül.....
A név kiejtés sem jó JETIX-en Neji egyébként meg Nezsi nah mind 1 japánul sokkal jobb
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-19 19:21:18
beküldve: 2008-02-19 18:47:31
(#385) beküldve: 2008-02-19 16:48:16
(#384) Szia Trisa
a Naruto 3 movie-nak a címe:Hatalmas izgalom-Állati zűrzavar a Mizuraki szigeten
a Naruto 3 movie-nak a címe:Hatalmas izgalom-Állati zűrzavar a Mizuraki szigeten
beküldve: 2008-02-19 16:36:36
(#383) Sziasztok.....
Szerintem a JETIX-en lévő Naruto nem olyan jó mert egy csomó rész ki van belőle vágva.PL.: amikor Naruto a Sexy no jutsu-t csínálja Ebisu senseinek nem folyik a vér az orrából de ez csak egy példa a sok közül.....
Én ajánlom mindenkinek még a Hakaima Sadamitsu című nagyon jó Animét is igaz csak 10 részes de nagyon király lett...
Üdv mindenkinek
Én ajánlom mindenkinek még a Hakaima Sadamitsu című nagyon jó Animét is igaz csak 10 részes de nagyon király lett...
Üdv mindenkinek
Szerk: Jiraiyasama 2008-02-19 17:26:27
Ki tuda h mi a pontos címe a 3 Naruto mozinak??
Tessék, ez amivel szolgálhatok... wikipediáról....
1. Naruto The Movie: Ninja Clash in the Land of Snow
大活劇! 雪姫忍法帖だってばよ!!
Daikatsugeki! Yukihime Ninpōchō dattebayo!!
2. The Great Clash! The Phantom Ruins in the Depths of the Earth
大激突!幻の地底遺跡 だってばよ
Daigekitotsu! Maboroshi no Chiteiiseki Dattebayo
3. Great Excitement! The Animal Panic of Crescent Moon Island
大興奮! みかづき島 のアニマル騒動だって よ!
Dai Kōfun! Mikazuki Jima no Animaru Panikku Dattebayo!
Vagy valami hasonló...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-02-19 16:34:11
beküldve: 2008-02-19 16:27:45
(#381) Ki tuda h mi a pontos címe a 3 Naruto mozinak??
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Szisztok!
Azt hallotam valakitöl hogy meg van neki a Naruto DVD-n ez igaz?
Ja egyépként ténleg jó lenne megtudni hogy mikor kezdik leadni a tv-ben az új részeket!!!!
Ja egyépként ténleg jó lenne megtudni hogy mikor kezdik leadni a tv-ben az új részeket!!!!
Hello...
Nekem van meg a Naruto öszzes része DVD-n meg a Shippudenből 24 rész de már folyamatban van a többi letöltése is...
+ megvan a Naruto Movie 1-2-3 a 4-et még én is várom...
beküldve: 2008-02-19 15:49:45
(#379) Szisztok!
beküldve: 2008-02-15 22:11:51
(#378) Szerintem is !!! Folyton csak az ism megy! A múltkor egymás után 3estén ugyanazt a részt láttam,amikor Sakura és Temari küzd .Én is kivűlről vágom a szinkron meg az effekteket! Amúgy a grafikán van még mit jaavjtani meg a fillereket is cs.eni kéne.
Télen telelek; nyáron nyaralok
Na igen, ettől már én is falnak megyek, de ha így folytatják, ebbe fogok beleőszülni, hogy nem képesek több részt megvenni.
Igen! már komlyan mondom ahányszor odakapcsolok mindíg ismétlés megy.már kajak lassan kívülröl fogom vágni az összes rész storyát,hanganyagát,még az effekteket meg háttérzajokat is
Nem tudom mi lesz,de ha így fog tovább menni az nagyon nem lesz jó
王座