Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Akkor mért nem tanár úr van a sensei helyett? Najó ez tényleg kötekedés.. de ezek a dolgok adják az animék hangulatát.. minden jót kivettek belőle. Tök unalmas így Nincsenek benne véres se perverz részek és még ezeket az alapdolgokat is kihagyják. Teljesen eltűnik az eredeti. Najó abbahagyom a cikizést.
Sztem csak annyi jött le nekik h ez egy híres mese világszerte
Teljesen igazad van Egyébként én sem akarom cikizni de az opening/ending Megnelássam mégegyszer
Egyetértek.A másik meg ez.Miért nem a rendes opening/ending kerül adásba?Ne mondjátok nekem,hogy ez is sért vkit.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Akkor mért nem tanár úr van a sensei helyett? Najó ez tényleg kötekedés.. de ezek a dolgok adják az animék hangulatát.. minden jót kivettek belőle. Tök unalmas így Nincsenek benne véres se perverz részek és még ezeket az alapdolgokat is kihagyják. Teljesen eltűnik az eredeti. Najó abbahagyom a cikizést.
Teljesen igazad van Egyébként én sem akarom cikizni de az opening/ending Megnelássam mégegyszer
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
És az igaz, hogy Temarinak férfi szinkronhangot adtak? Mert az egyik barátnőm ezt mesélte...
Mellesleg máshol is van baki (mondhatnánk: De ennyi?! ) mert még régebben néztem a német verziót és emlékszem ott volt olyan amikor Itachi helyett Sasuket mondtak, ami abbban a szituban nagyon hülyén nézett ki (plussz értelmetlenné is tette a helyzetet.)
Mellesleg máshol is van baki (mondhatnánk: De ennyi?! ) mert még régebben néztem a német verziót és emlékszem ott volt olyan amikor Itachi helyett Sasuket mondtak, ami abbban a szituban nagyon hülyén nézett ki (plussz értelmetlenné is tette a helyzetet.)
A német verzióhoz nekem is volt szerencsém.. nahát az se semmi Gondolok itt a ZAZÚKE-ra..
Temarinak férfi hang? Erről nem is hallottam.. a németben?
Akkor más országokban mért engedik meg a gyerekeknek,hogy vágatlanul nézzék?
Más országokban lehet h nem gyerekcsatornán fut.. ez jó ok lehet.
beküldve: 2008-01-05 23:52:25
(#326) És az igaz, hogy Temarinak férfi szinkronhangot adtak? Mert az egyik barátnőm ezt mesélte...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-05 23:49:08
(#325) Akkor más országokban mért engedik meg a gyerekeknek,hogy vágatlanul nézzék?
beküldve: 2008-01-05 23:44:55
(#324) Akkor mért nem tanár úr van a sensei helyett? Najó ez tényleg kötekedés.. de ezek a dolgok adják az animék hangulatát.. minden jót kivettek belőle. Tök unalmas így Nincsenek benne véres se perverz részek és még ezeket az alapdolgokat is kihagyják. Teljesen eltűnik az eredeti. Najó abbahagyom a cikizést.
Szerk: superkrumply 2008-01-05 23:46:49
Mert szerintem úgyvoltak vele, hogy szegény gyerköcök lelki világát nem kell ilyesmivel terhelni....
UI: az már egy más kérdés, hogy nem feltétlen a "cucclis" korosztálynak találták ki
UI: az már egy más kérdés, hogy nem feltétlen a "cucclis" korosztálynak találták ki
Szerk: miyu 2008-01-05 23:42:57
beküldve: 2008-01-05 23:37:16
(#322) A ratyi szinkron mellett még ott vannak azok az idegesítő kifejezések.. pl hokage úr vagy tésztaleves Kimaradt a -san -kun -chan stb.. még jó h a sensei megmaradt Habár nem oszt, nem szoroz.....
jó rendben csak h ne vesszünk össze mindn topikban.. nem gyerek anime.. de akkor sem engedném h animét szinkronizáljanak magyarra.. a japánok csak jobban értenek hozzá ez oan mintha japánban magyarokat tanítanának rubikkockázni..
Ez nem ide tartozik, de találkoztam már olyan animevel, amit nem engedtek szinkronizálni, csak felirat van hozzá.
csak az lenne jó.. nem részletezem ismét h miért...
vagy nem?
esetleg még a fmp-et találták el szinkronban a többi naonxar... sajnos azoknak akik szeretik szinkronosan nézni őket..
Itt nem csak erről van szó.A szinkron lehetne változatosabb is,a másik pedig,hogy őket sem fizetik a legjobban.
jó rendben csak h ne vesszünk össze mindn topikban.. nem gyerek anime.. de akkor sem engedném h animét szinkronizáljanak magyarra.. a japánok csak jobban értenek hozzá ez oan mintha japánban magyarokat tanítanának rubikkockázni..
Ez nem ide tartozik, de találkoztam már olyan animevel, amit nem engedtek szinkronizálni, csak felirat van hozzá.
csak az lenne jó.. nem részletezem ismét h miért...
vagy nem?
esetleg még a fmp-et találták el szinkronban a többi naonxar... sajnos azoknak akik szeretik szinkronosan nézni őket..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-01-05 21:55:51
(#318) jó rendben csak h ne vesszünk össze mindn topikban.. nem gyerek anime.. de akkor sem engedném h animét szinkronizáljanak magyarra.. a japánok csak jobban értenek hozzá ez oan mintha japánban magyarokat tanítanának rubikkockázni..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Nemcsak azokat.. innentől rengeteg olyan rész lesz ami véresnek számít.. a legjobb részeket vágják ki tényleg kár érte. Nem értem mért engedték ezt meg a japánok.. biztos volt beleszólásuk
én úgy tudom, hogy ebbe nincs beleszólásuk. ha már megvettük a részeket, mi döntjük el mit teszünk bele. de val.szinű, hogy csak azért kell kivágni, hogy ne kelljen aztánbetiltani pár reklamáió után, hogy nagyon dúrva az egész. bár nem tom, sztem jobb lenne ha nem is vennék meg a részeket, mert olyan rossz a szinkron, h jobban élvezem, ha azt csinálom amit utálok: olvasok. mármit feliratot. sokkal jobb a japán szinkron...
én is jobban szeretek olvasni... mondjuk a japánok biztos jobban értenek a szinkronizáláshoz mivel külön anime szinkronozást lehet tanulni szoal nem is engedném h szinkronizáljanak a mi nyelvünkre animét ..miv inuyasha mert azt eltalálták.. véletlen.. de az meg inkább gyerek anime szoal ne hasonlítsuk egy narutohoz..
Az Inuyasha sztem egyáltalán nem gyerek anime
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nemcsak azokat.. innentől rengeteg olyan rész lesz ami véresnek számít.. a legjobb részeket vágják ki tényleg kár érte. Nem értem mért engedték ezt meg a japánok.. biztos volt beleszólásuk
én úgy tudom, hogy ebbe nincs beleszólásuk. ha már megvettük a részeket, mi döntjük el mit teszünk bele. de val.szinű, hogy csak azért kell kivágni, hogy ne kelljen aztánbetiltani pár reklamáió után, hogy nagyon dúrva az egész. bár nem tom, sztem jobb lenne ha nem is vennék meg a részeket, mert olyan rossz a szinkron, h jobban élvezem, ha azt csinálom amit utálok: olvasok. mármit feliratot. sokkal jobb a japán szinkron...
Én úgy tudom, hogy eleve a vágott verziót vette meg a Jetix. A szinkron is elég gáz, de ez van!
De megoldottuk a dolgot: nézzük a vágatlant, japán szinkronnal, angol felirattal. És ott még csak nem is akadunk le egy-egy résznél!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."