Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Na igen, ettől már én is falnak megyek, de ha így folytatják, ebbe fogok beleőszülni, hogy nem képesek több részt megvenni.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-15 21:27:26
(#375) Nem tudjátok pontosan,hogy a Narutonak mikkor lesznek új részei a tv-ben? Mert én csak azt vágom,hogy már rongyosra ismétlik
王座
nem tudjátok mikor jön a következő naruto (4.) légyszi majd szóljatok.
Két havonta adják ki, úgy hogy február elején lesz esedékes.
(Már én is nagyon várom az új kötetet.)
Hát he ez igaz akkor én már nagyon várom
beküldve: 2008-01-17 22:58:47
(#373) *** Moderálva - letöltéseket nem linkelünk, lásd fórumszabályzat. Köszi - Admin ***
In the name of God, impure souls of the Living Dead shall be banished in to eternal damnation. AMEN!
Szerk: Admin 2008-01-18 11:11:13
Semmit sem tudok róluk, nem nagyon rendelek külföldről.[/QUOTE]
Nha hat majd meglatjuk.=] Most jovohetre ugyis osszejon a penzem akkor sztem megrendelem.Majd irok informaciot ha esetlkeg atkurtak volna.. Bar csak nem.=]
In the name of God, impure souls of the Living Dead shall be banished in to eternal damnation. AMEN!
Nézd meg itt:
www.nextag.com/naruto-uzumaki-chronicle-video-game/search-html
Es nemtudod veletlen emnnyi a postakoltseg? vagy hogy ez megbizhato? Mert nem is draga ha jolszamotlam a jatek maga 6672ft atvaltva.[/QUOTE]
Semmit sem tudok róluk, nem nagyon rendelek külföldről.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Nézd meg itt:
[/QUOTE]Es nemtudod veletlen emnnyi a postakoltseg? vagy hogy ez megbizhato? Mert nem is draga ha jolszamotlam a jatek maga 6672ft atvaltva.
Nagyon sok ps2es játék van Bp-n nézz körül ott vettem valamilyen játék boltban talán Kispest környékén
Hat Nekem jobb lenne netrol mert videki vagyok.=] De azert koszi!naruto uzumaki chronicle ps2 gamere gondotlam pl. am.[/QUOTE]
Nézd meg itt:
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Valaki megtudna modnani honnan tudom megrendelni a Naruto ps2es jatekot? Gondolom magyarorszagrol enm igazan lehet igy hat nem baj ha kulfoldi a cim. Vagy esteleg netrol letolteni? Koszi elore is.=]
Szia nekem is itt adták meg a címet www.game.co.uk Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Nagyon sok ps2es játék van Bp-n nézz körül ott vettem valamilyen játék boltban talán Kispest környékén[/QUOTE]
Hat Nekem jobb lenne netrol mert videki vagyok.=] De azert koszi!naruto uzumaki chronicle ps2 gamere gondotlam pl. am.
Valaki megtudna modnani honnan tudom megrendelni a Naruto ps2es jatekot? Gondolom magyarorszagrol enm igazan lehet igy hat nem baj ha kulfoldi a cim. Vagy esteleg netrol letolteni? Koszi elore is.=]
Nagyon sok ps2es játék van Bp-n nézz körül ott vettem valamilyen játék boltban talán Kispest környékén
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
beküldve: 2008-01-17 14:47:14
(#365) Valaki megtudna modnani honnan tudom megrendelni a Naruto ps2es jatekot? Gondolom magyarorszagrol enm igazan lehet igy hat nem baj ha kulfoldi a cim. Vagy esteleg netrol letolteni? Koszi elore is.=]
irjatok légyszi egy olyan lapot amin tudok naruto részeket nézni de ne a youtube-ot
Én olyat tudok ahol szedhetsz le nagyon sok mindent fordítások a naruto részekre(azt hiszem a részek is fennt vannak) mangák minden.. www.naruto-kun.hu
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
Mostmár elkezdtem egy új mangát az Ashige-t készíteni. Azon gondolkodom, hogy címnek az Ashige vagy az Erő hangzik jobban?
Mindkettő elég jól hangzik
De hagyd meg Ashigenak
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-14 19:19:43
(#362) Mostmár elkezdtem egy új mangát az Ashige-t készíteni. Azon gondolkodom, hogy címnek az Ashige vagy az Erő hangzik jobban?
Egy 12 éves manga/anime rajongó lány
Szerk: Hana 2008-01-14 19:20:43