Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Habár nincs animaxom, örülök a hírnek!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-04-21 17:32:21
(#435) Na szóval biztos sokan halloták már de azért kiírom ide .
Júliusban indul az Animaxon a Naruto vágátlanul és teljesen új színkronnal.Szóval nem kel tovább néznünk a Dzsetikszes förmedvényt.Nyithatjuk a pezsgöket.
Júliusban indul az Animaxon a Naruto vágátlanul és teljesen új színkronnal.Szóval nem kel tovább néznünk a Dzsetikszes förmedvényt.Nyithatjuk a pezsgöket.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Az hosszú? Nézd végig a Hokage és Orochimaru küzdelmét, na az hoszzú... Én nem is bírtam végignézni, bevallom töredelmesen, inkább eltekertem azokat a részeket. Hiába, a Naruto vs. Gaara meccs jobban lekötött.
Szerintem én már nem is fogom nézni magyarul, annyira elszokott a szinkrontól a fülem, hogy ma, amikor véletlenül belenéztem, egyből kapcsoltam is tovább. Hiába, eredetivel a legjobb
Ráadásul, mire eljön a május, szerintem a Shipuudennél fogok tartani, ha így folytatom Már alig várom... Sasuke nélkül unalom az egész.
Szerintem én már nem is fogom nézni magyarul, annyira elszokott a szinkrontól a fülem, hogy ma, amikor véletlenül belenéztem, egyből kapcsoltam is tovább. Hiába, eredetivel a legjobb
Ráadásul, mire eljön a május, szerintem a Shipuudennél fogok tartani, ha így folytatom Már alig várom... Sasuke nélkül unalom az egész.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-04-17 22:19:44
beküldve: 2008-04-17 21:03:38
(#433) Mi a haverokkal pedig már egy rakás újat is kitaláltunk...de ezeket most nem komentálnám...néha nagyon fáradtak tudunk lenni
Jóó neked én csak 2 tudok de a Zabuza vs Kakashi harc nagyon hosszú elismerésem ,nekem nincs türelemem hozzá mert ha sikerül is beállítani a kezemet 1 óra alatt a többivel persze nem megy eggyütt XD
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-17 16:42:27
beküldve: 2008-04-17 15:39:39
(#431) újabban kedvenc elfogllatságom narutoval kapcs. a dzsucuk (a hosszab dzsucukra gondol) megtanulása kézjellel. és idézettel együtt..ilyen pl: kakashi és zabuza "harca"...mikor kakashi tökéletesen lemásolja zabuza dzsucuját.. az oföm már kivan mikor töri óra alatt ezzel szórakozunk padtársammal...ő kakashi én zabuza és eljátszuk(mondanom sem kell az órának akk van vége és mindenki szakad a röhögéstől)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-04-17 15:40:18
Áh, ez a rész még annál is jobb volt... Naruto kihasználja Sakura erejét...
Felémutatja a tészta szobrot: Sakura, nézd! Ero Senin! Sakura: TEEE! És a következő pillanatban már sziklával együtt püföli a tésztát, a többiek meg néznek
Ja az a rész tényleg cool, de az sajnos nincsen mangában mert azt nem Kisimotot maszashi csinálta hanem a tvstudio...
A jetixen májusban folytatódik a naruto aki nem tudja!!!De én már olvastam-néztem az összes részt.
Valaki:Na mi van répafej!?Ichigo:Ismételd csak meg!
Áh, ez a rész még annál is jobb volt... Naruto kihasználja Sakura erejét...
Felémutatja a tészta szobrot: Sakura, nézd! Ero Senin! Sakura: TEEE! És a következő pillanatban már sziklával együtt püföli a tésztát, a többiek meg néznek
de az tény, hogy még így is vannak benne ütős poénok. Kedvencem: Naruto/Chouji/Sakura formáció ramen tészta készítő módszere. Azon betegre röhögtem magam
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-16 15:15:44
(#427) Újabban gyakran nézem a sorozatot magyar felirattal, most már a 170. rész környékén járok, és azt veszem észre, hogy a történet kissé kezd ellaposodni, már ugyanazok a sémák működnek legtöbbször.
Ezt leginkbb Sasuke lelépésének tudom be, de az tény, hogy még így is vannak benne ütős poénok. Kedvencem: Naruto/Chouji/Sakura formáció ramen tészta készítő módszere. Azon betegre röhögtem magam
beküldve: 2008-04-13 10:52:27
(#426) Akkor elmondanám hogy Rock Lee a legnagyobb tag az összes közül. Vannak még jó szereplők de nekem ő a kedvencem.
beküldve: 2008-04-13 10:33:23
(#425) Egyetértek, a szkeptikus Shikamaru abszolút kedvenc Gaarat azért szeretem, mert mint kiderült, nem önszántából lett olyan, amilyen Emelett Ero Senin is benne van a sorban, hiszen elég nagy forma És akkor még ott a Legendás Balek is Jelen pillanatban őket csípem a legjobban.
Szerk: Arishima 2008-04-13 08:13:45
beküldve: 2008-04-13 00:02:10
(#423) beküldve: 2008-04-12 22:55:47
(#422) Az én kedvencem Shikamaru, az unott képével, és okos agyával.
Valamint Neji az ellenséges, hideg hozzáállásával, és kiemelkedő tehetségével.
Valamint Neji az ellenséges, hideg hozzáállásával, és kiemelkedő tehetségével.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-04-12 22:58:21