Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Kan-Kúró, ez mi volt?
Ez szép emlékeket ébresztett fel bennem:
Osztálykiránuláson ülünk valahol, és kiderül, hogy pár osztálytársam Narutot néz. Az egyik kérdez valamit és úgy ejti Kankurot, hogy Kán Kúró
Kan-Kúró, ez mi volt?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
A jetix elvileg májusban adja le az új részeket ( gondolom továbbra is az agyonvágott verziót ) .
Addig csak ismétlések lesznek.
hát igen de mostanában már mutatják a vért(ez már haladás )Addig csak ismétlések lesznek.
Anime forever!!!!!Imádom az animéket!!
beküldve: 2008-06-05 11:36:04
(#493) jetixen mikor adják a 4 évadot? nemtudjátok véletlenül?
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Hmm?
Na mindegy.
Lassan a 100. résznél tartok, szépen haladok vele =)
Nyári Conig meg lesz a 220 rész
Tetszik, szerintem nem rossz anime, Orochimaru rulz xD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-24 13:27:58
(#491) beküldve: 2008-05-19 09:02:13
(#490) Az biztos h a manga jobb, de én azért szeretem az animét is. A Shippuuden azért érdekel, mert a német RTL2 ön láttam és nagyon nagyon nagyon megretszett!! ezért kérdezősködök!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-05-15 23:05:03
(#489) Én megnéztem kb 1,5-2 hónap alatt az összes narutot (fillermentesen) és shippuundent, aztán meg az összes mangát, és innenstől rohadtul nem érdekel az anime filleres béna, élvezhetetlen, nézhetetlen részei. Az anime egyébként is csak a zenéiben jobb mint a manga (mivel ott nincs zene ) de a soundtrack ugfyis megvan, ugyhogy a manga mindenképp jobb választás szentem. Fillermentes, tömör, szép. És a legjobb fightok még csak ott vannak
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-05-15 22:22:40
(#488) ezaaaaaaz ezt a topicot is offoljuk szét még ennél is jobban!!!! Gyerüüüünk!!!!
egyébként meg kevesebb mint 90 rész filler...
egyébként meg kevesebb mint 90 rész filler...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
[
Te sáringÁn avatárképű ember. (Tudod kiről van szó, nem? )[/OFF]
A Sáringán akkor van, ha a vidéki nénire rakod a fegyvert Te sáringÁn avatárképű ember. (Tudod kiről van szó, nem? )[/OFF]
Legalább helyesen írnád le...
Mert nem tom leírni nem kell fikázni oké?
tod miről van szó és készTe sáringÁn avatárképű ember. (Tudod kiről van szó, nem? )
Ha gondolod van ilyen képem is.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
tod miről van szó és készTe sáringÁn avatárképű ember. (Tudod kiről van szó, nem? )
tod miről van szó és készMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-05-15 21:07:36
beküldve: 2008-05-15 20:53:18
(#483) Legalább helyesen írnád le...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-15 20:46:44
(#482) Nekem mind 1 mint mondtam ,mert legálább néha sokat lehet tudni.PL
mi a byyakyugan titka
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja