Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-08-05 12:44:50
(#541) Hát ezért vannak pl a netkávézók
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mindenkinek van internete( gondolom) le lehet tölteni onnan... vagy hogy érted hogy nincs rá lehetősége?
Vannak még olyanok akiknek nincs nete, bár nincsenek sokan. Vagy nem tudják, hogy hol keressék. Mondjuk azok eléggé megszívták! Hát ez van!
beküldve: 2008-08-05 12:37:39
(#539) ÉN tudok 1 odalt ahol minden fenn van kivéve az 1. 24 rész mert arra a jetix jogot formaált és nemelérhető.magyar feliratos persze mind.akinek kell az írjon az e-mail címemre
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-05 06:58:44
(#538) Mindenkinek van internete( gondolom) le lehet tölteni onnan... vagy hogy érted hogy nincs rá lehetősége?
Szerintem mindenki jobban jár ha japánul nézi meg és nem a jetix-en:
Igazad van, de sajnos nem mindenkinek van lehetősége rá. Annak nincs más mint a jetix. De ez a hang akkor is borzalmas.
én csak annyit mondok usteam
beküldve: 2008-08-05 00:01:20
(#536) Nah én most néztem meg csak... hát majdnem agyvérzést kaptam. Hogy lehet egy iylen fontos szereplőt így elb*szni Ez nagyon gáz...
Szerintem mindenki jobban jár ha japánul nézi meg és nem a jetix-en:
Igazad van, de sajnos nem mindenkinek van lehetősége rá. Annak nincs más mint a jetix. De ez a hang akkor is borzalmas.
beküldve: 2008-08-04 22:21:26
(#534) beküldve: 2008-08-04 22:20:52
(#533) úristen :'D Itachi hangja valami eszméletlen rossz lett...
azt hittem sírva fakadok
azt hittem sírva fakadok
igen, ezt én is láttam!!! wááá!!! ki képes ijen szörnyűségre????
Valaki őrűlt akinek az a hobbija, hogy az Itachi-fanokat ijes ztgesse!
úristen :'D Itachi hangja valami eszméletlen rossz lett...
azt hittem sírva fakadok
azt hittem sírva fakadok
igen, ezt én is láttam!!! wááá!!! ki képes ijen szörnyűségre????
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
úristen :'D Itachi hangja valami eszméletlen rossz lett...
azt hittem sírva fakadok
azt hittem sírva fakadok
Nem vagy egyedül. Majdnem leestem a székről!
beküldve: 2008-08-04 19:43:03
(#529) úristen :'D Itachi hangja valami eszméletlen rossz lett...
azt hittem sírva fakadok
azt hittem sírva fakadok
Szerk: Kál 2008-08-04 19:49:04
A sportnaposnak igaz hogy az a neve hogy movire-e 1 intro de köze sincs a movie-hoz.Az inkább OVA mintsem movie.A Movie-k ról meg annyit hogy az 1.-t azt kb akkor miután naruto megtanulta a rasengan-t és visszajött,a 2.-ra nemigazán emlékszem, a 3.-at meg kb a 190.rész környékén.elméletileg.A shippuden movie-ról ötletem sincs a Shippuden movie 2-ről meg annyit hogy kb a ship. 47-48 között(?????)játszódik És az már kijöttaugusztus 2.-án adták a japán mozikban.a naruto-kun remélem hamar beszerzi és hungarosítja
Arra kb várnod kell még egy évet, mire kijön DVD-re.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-08-04 17:49:25
(#527) Igen az a legjobb megoldás.