Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
NEm adták ki az tény,de megerősíthető forrástól halottam hogy valamikor idén lefogják rendesen!szinkronizálva adni a narutot egyedül a pontos időt nem tom.És szentem lehet szidni a jetix-et kissebb koromben én is néztem, amikor még FOX KIDS volt a neve és akkor rohadt jó szinkronizáltak!!!És elég nagy a költségvetésük is...
Nem tudom te, hogy vagy vele de én kiskoromban nem igazán figyeltem milyen a szinkron : D nem igazán szúrt szemet...
Szerk: Kál 2008-08-17 20:45:31
beküldve: 2008-08-17 14:30:03
(#585) NEm adták ki az tény,de megerősíthető forrástól halottam hogy valamikor idén lefogják rendesen!szinkronizálva adni a narutot egyedül a pontos időt nem tom.És szentem lehet szidni a jetix-et kissebb koromben én is néztem, amikor még FOX KIDS volt a neve és akkor rohadt jó szinkronizáltak!!!És elég nagy a költségvetésük is...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-17 13:29:42
(#584) Egyszer valaki azt mondta nekem hogy az animaxon menni fog Augusztustól a naruto japán szinkronnal (de persze magyar felirattal) Ne higgyetek neki aki ilyet állít mert én nag yon vártam és tiszta kamu volt az egész NEM IS ADTÁK!!!!!
Lehet , hogy tévedek..de amikor mostanában megint (valahonnan eléggé az elejéről) leadták az animét akkor újraszinkronizált változatot adtak le?... Mert szinte mindenkinek más volt a hangja...
éns ezt vettem észre!
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-08-15 16:29:17
(#582) pff hát ez a szinkton ez fájjj
am szeeeegény( ) jetixeseket nem kéne folyton szidni,mertha valaki még nem hallotta a japán szinkront (ami eszméletlen jó )akkor annak egész jó a magyar is nem?
am szeeeegény( ) jetixeseket nem kéne folyton szidni,mertha valaki még nem hallotta a japán szinkront (ami eszméletlen jó )akkor annak egész jó a magyar is nem?
bár szetm nagyon gáz a magyar de azért ne bántsuk a szeggény jetixet xD
:D
beküldve: 2008-08-14 20:08:10
(#581) hahh...én végig Tsunade és Kabuto hangján röhögtem...no meg a japán kifejezéseken:
nindo...hát nagyon LOL
meg Tsunade-úrnő...no comment
Naggyon gázz
nindo...hát nagyon LOL
meg Tsunade-úrnő...no comment
Naggyon gázz
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-14 19:52:54
(#580) beküldve: 2008-08-14 19:48:49
(#579) na ennyi volt a szinkronos móka
legalább nem hagyták félbe mint Gaara vs Naruto-nál
legalább nem hagyták félbe mint Gaara vs Naruto-nál
beküldve: 2008-08-12 17:36:37
(#578) Egyszerűbb lenne ha jól szinkronizálnának a magyarok, mert ez itthon nem szakma. Most komolyan, sírós-megbánós jelenetben még a hangjukat se változtatják meg... Szánalom... tanuljunk meg angolul, nézzünk mindent eredetiben... Mint én
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Srácok,srácok.Észrevettem hogy nagyon le van mindenki hangolva a szinkrontól.Mi lenne ha petíciót nyújtanánk be?Szentem is le kéne cserélni a szinkronhangokat(személy szerint annak örülnék ha a magyart a japánok szinkronizálnákakkor nem maradna el az élmény)
Ezen a magyar-japán dolgon már én is gondolkodtam!
beküldve: 2008-08-12 17:29:44
(#576) Srácok,srácok.Észrevettem hogy nagyon le van mindenki hangolva a szinkrontól.Mi lenne ha petíciót nyújtanánk be?Szentem is le kéne cserélni a szinkronhangokat(személy szerint annak örülnék ha a magyart a japánok szinkronizálnákakkor nem maradna el az élmény)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-12 17:23:50
(#575) Én csak egy-két Jetix-es részt láttam de nagyon nem jött be egyik szereplőnek sem a sziknkronja.Mondjuk lehet hogy azért mert már megszoktam a japánt .Különben szerintem a japán sziknkronhangot nagyon eltalálták a Naruto-nál!
A Naruto Anime csak és kizárólag JAPÁN szinkronnal nézhető, bár én a magyar verziónál figyeltem fel rá a Jetix-en.
Én is szívesebben nézem japán szinkronnal, mivel a magyart azt egy csöppet elrontották...Tisztelet a kivételnek pl: Kakashi, Sasuke...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-12 11:20:41
(#573)
Szerk: Al Bundy 2008-08-12 11:21:01
beküldve: 2008-08-09 19:27:08
(#572) A Naruto Anime csak és kizárólag JAPÁN szinkronnal nézhető, bár én a magyar verziónál figyeltem fel rá a Jetix-en.
Nem vagyok sportember, rosszak a reflexeim. A múltkor is elütött egy autó, amit két férfi tolt.