Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
NEm adták ki az tény,de megerősíthető forrástól halottam hogy valamikor idén lefogják rendesen!szinkronizálva adni a narutot egyedül a pontos időt nem tom.És szentem lehet szidni a jetix-et kissebb koromben én is néztem, amikor még FOX KIDS volt a neve és akkor rohadt jó szinkronizáltak!!!És elég nagy a költségvetésük is...
Nem tudom te, hogy vagy vele de én kiskoromban nem igazán figyeltem milyen a szinkron : D nem igazán szúrt szemet...
Szerk: Kál 2008-08-17 20:45:31
beküldve: 2008-08-17 14:30:03
(#585) NEm adták ki az tény,de megerősíthető forrástól halottam hogy valamikor idén lefogják rendesen!szinkronizálva adni a narutot egyedül a pontos időt nem tom.És szentem lehet szidni a jetix-et kissebb koromben én is néztem, amikor még FOX KIDS volt a neve és akkor rohadt jó szinkronizáltak!!!És elég nagy a költségvetésük is...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-17 13:29:42
(#584) Egyszer valaki azt mondta nekem hogy az animaxon menni fog Augusztustól a naruto japán szinkronnal (de persze magyar felirattal) Ne higgyetek neki aki ilyet állít mert én nag
yon vártam és tiszta kamu volt az egész NEM IS ADTÁK!!!!!
yon vártam és tiszta kamu volt az egész NEM IS ADTÁK!!!!!
Lehet , hogy tévedek..de amikor mostanában megint (valahonnan eléggé az elejéről) leadták az animét akkor újraszinkronizált változatot adtak le?... Mert szinte mindenkinek más volt a hangja...
éns ezt vettem észre!
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-08-15 16:29:17
(#582) pff hát ez a szinkton ez fájjj
am szeeeegény(
) jetixeseket nem kéne folyton szidni,mertha valaki még nem hallotta a japán szinkront (ami eszméletlen jó
)akkor annak egész jó a magyar is nem?
am szeeeegény(
) jetixeseket nem kéne folyton szidni,mertha valaki még nem hallotta a japán szinkront (ami eszméletlen jó
)akkor annak egész jó a magyar is nem?bár szetm nagyon gáz a magyar de azért ne bántsuk a szeggény jetixet xD
:D
beküldve: 2008-08-14 20:08:10
(#581) hahh...én végig Tsunade és Kabuto hangján röhögtem...no meg a japán kifejezéseken:
nindo...hát nagyon LOL
meg Tsunade-úrnő...no comment
Naggyon gázz
nindo...hát nagyon LOL
meg Tsunade-úrnő...no comment
Naggyon gázz
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-14 19:52:54
(#580) beküldve: 2008-08-14 19:48:49
(#579) na ennyi volt a szinkronos móka
legalább nem hagyták félbe mint Gaara vs Naruto-nál
legalább nem hagyták félbe mint Gaara vs Naruto-nál
beküldve: 2008-08-12 17:36:37
(#578) Egyszerűbb lenne ha jól szinkronizálnának a magyarok, mert ez itthon nem szakma. Most komolyan, sírós-megbánós jelenetben még a hangjukat se változtatják meg... Szánalom... tanuljunk meg angolul, nézzünk mindent eredetiben... Mint én 

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Srácok,srácok.Észrevettem hogy nagyon le van mindenki hangolva a szinkrontól.Mi lenne ha petíciót nyújtanánk be?

Szentem is le kéne cserélni a szinkronhangokat(személy szerint annak örülnék ha a magyart a japánok szinkronizálnák
akkor nem maradna el az élmény
)

Szentem is le kéne cserélni a szinkronhangokat(személy szerint annak örülnék ha a magyart a japánok szinkronizálnák
)Ezen a magyar-japán dolgon már én is gondolkodtam!
beküldve: 2008-08-12 17:29:44
(#576) Srácok,srácok.Észrevettem hogy nagyon le van mindenki hangolva a szinkrontól.Mi lenne ha petíciót nyújtanánk be?

)

)He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-12 17:23:50
(#575) Én csak egy-két Jetix-es részt láttam de nagyon nem jött be egyik szereplőnek sem a sziknkronja.Mondjuk lehet hogy azért mert már megszoktam a japánt
.Különben szerintem a japán sziknkronhangot nagyon eltalálták a Naruto-nál!
.Különben szerintem a japán sziknkronhangot nagyon eltalálták a Naruto-nál!A Naruto Anime csak és kizárólag JAPÁN szinkronnal nézhető, bár én a magyar verziónál figyeltem fel rá a Jetix-en.
Én is szívesebben nézem japán szinkronnal, mivel a magyart azt egy csöppet elrontották...Tisztelet a kivételnek pl: Kakashi, Sasuke...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-12 11:20:41
(#573)
Szerk: Al Bundy 2008-08-12 11:21:01
beküldve: 2008-08-09 19:27:08
(#572) A Naruto Anime csak és kizárólag JAPÁN szinkronnal nézhető, bár én a magyar verziónál figyeltem fel rá a Jetix-en.
Nem vagyok sportember, rosszak a reflexeim. A múltkor is elütött egy autó, amit két férfi tolt.