Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-08-07 10:00:09
(#556) pff Hát amit a Jetix csinál,az valami közröhej ...Itachi hangjától mikor meghallottam én majd lementem hídba ...Meg a jó kis véres-mócsingos-jeleneteket is kivágták(oké,vicc volt,de am tényleg) xD Tudom,hogy Naruto hangja már elég régi téma,de ez a tipikus kisgyerek hang...hát...Nnna mind1
:D
beküldve: 2008-08-07 08:23:31
(#555) Na hát, tegnap néztem meg a két részt a dzsetikszen, de sztem naon gáz
Kisame hangja egész jó lett, no de Itachi...arról inkább ne beszéljünk. Csak sztem olyan a hangja, mint egy öregemberé??? Egyáltalán nem illik hozzá a szinkron
Ehhez képest mi lehet az angol szinkronosban??? Te jó ég...már meg sem merem nézni..
A legjobbnál maradok, ami a japán
Hát igen, jellemző, a véres jelenetekből egy "picit" kivágtak. A surikenesnél, ahogy előttem is említették, kivágták a szászke vállát megsebző részt. No de mindegy, azé szeressük őket
Kisame hangja egész jó lett, no de Itachi...arról inkább ne beszéljünk. Csak sztem olyan a hangja, mint egy öregemberé??? Egyáltalán nem illik hozzá a szinkron
Ehhez képest mi lehet az angol szinkronosban??? Te jó ég...már meg sem merem nézni..
A legjobbnál maradok, ami a japán
Hát igen, jellemző, a véres jelenetekből egy "picit" kivágtak. A surikenesnél, ahogy előttem is említették, kivágták a szászke vállát megsebző részt. No de mindegy, azé szeressük őket
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-07 07:58:57
(#554) Hali!
Gyerekek, most nem értem: ez az újraszinkronizált változat? A VizMedia-s szétvagdosott?
Gyerekek, most nem értem: ez az újraszinkronizált változat? A VizMedia-s szétvagdosott?
lehet, hogy már lefutott téma de
jól kivágták a "vérfröccsenős" jeleneteket.
Pálmai Szabolcsnak meg még gyakorolnia kellett volna az ordítást
amikor Asuma megvágja Kisame-t az arcán ott is mintha hiányzott volna egy kis rész meg amikor visszaemlékezésben Itachi Sasuke-t sebezte meg shurikennel (karját) mintha onnan is hiányozna egy kis rész...
javítsatok ki ha tévedek már elég régen láttam Pálmai Szabolcsnak meg még gyakorolnia kellett volna az ordítást
a mangekyou sharingan-os részhez
mert elég gyenge volt de még messze ő a legjobb szinkronos a narutoban Igazad van Pálmai Szabolcs hangja a legjobb, de Crespo Rodrigo is jól csinálja . A kivágások miatt én már nem idegeskedek mert ha mindig ezt tenném bele is őrülnék. Inkább ne foglalkozz vele.
beküldve: 2008-08-07 00:06:01
(#552) lehet, hogy már lefutott téma de
Pálmai Szabolcsnak meg még gyakorolnia kellett volna az ordítást
amikor Asuma megvágja Kisame-t az arcán ott is mintha hiányzott volna egy kis rész meg amikor visszaemlékezésben Itachi Sasuke-t sebezte meg shurikennel (karját) mintha onnan is hiányozna egy kis rész...
javítsatok ki ha tévedek már elég régen láttam Pálmai Szabolcsnak meg még gyakorolnia kellett volna az ordítást
a mangekyou sharingan-os részhez
mert elég gyenge volt de még messze ő a legjobb szinkronos a narutoban
Szerk: Kál 2008-08-07 00:10:52
Lehet , hogy tévedek..de amikor mostanában megint (valahonnan eléggé az elejéről) leadták az animét akkor újraszinkronizált változatot adtak le?... Mert szinte mindenkinek más volt a hangja...
Nekem nem tűnt fel! Bár mondjuk Kankuro hangja amikor először szólal meg az nem semmi!
Kabutonak más a hangja
Nem mindhatni, hogy valaha is szerettem Kabutót sőt!!!!
De ez a mostani hang! Még rosszabb mnt volt!
beküldve: 2008-08-05 23:59:49
(#549) beküldve: 2008-08-05 22:09:51
(#548) Lehet , hogy tévedek..de amikor mostanában megint (valahonnan eléggé az elejéről) leadták az animét akkor újraszinkronizált változatot adtak le?... Mert szinte mindenkinek más volt a hangja...
beküldve: 2008-08-05 20:16:48
(#547) A rettegés jogos volt. Ez a hang. Ráadásul kihagynak kb 10 percet. Elkeseredtem. Borzalom!
beküldve: 2008-08-05 17:34:49
(#546) beküldve: 2008-08-05 13:59:36
(#545) Itachi hangja tényleg nem lett túl jó sztem,
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
beküldve: 2008-08-05 13:13:09
(#543) ebben igazad van.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hát ezért vannak pl a netkávézók
Ebben igazad van, de ott azért perkálnod kell, és nem is biztos, hogy megtudod nézni. Velem már történt ilyen! És mindig van egy két tahó aki folyton lesi, hogy mit nézel. És nem is ülhetsz sokáig a gép előtt!